Od-Nowa Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 fot nie będzie bo nie ma na to czasu :eviltong: ale musze napisać coś innego. Robienie banerków zwierzakom przyczyniło się do tego ,że teraz zrobienie wizualek do pracy jest świetną zabawą i przyjemnością:multi: gsybym sama miała się uczyć photoshopa dla siebie to pewnie nigdy by się to nie stało. a tak dzieki zwierzakom będę miała przepiękną prace!!!!!!!!!!!!!!! czy ktoś mówił,że dobro wraca?... taaaaa:loveu: dziekuję!! Quote
betel Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Od-Nowa, widzę, że Ci humor dopisuje mimo niewyspania. ;) Ps. A ja tam wolę Corela , ale byłam na kursie ,a za Adobe niezbyt sobie radzę.Możecie podać sobie łapkę z moją córką , bo ona też "kocha" photoshopa:lol: Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Betelku, ja nie kocham photoshopa!! na corelu pracuje o 5 lat cały czas, a wiesz jak on męczy :shake: dlatego photoshopowe obrazki są nie lada urozmaiceniem :lol: a Czy Ty przypadkiem nie jestes informatykiem?? bo chetnie bym Cie pomęczyła kiedyś w temacie robienia stronek...:evil_lol: a humor dopisuje bo przez weekend bardzo dużo zrobiłam:multi: a u nas dzień szlony. Figul chora. wymiotuje itp itd. ma dzis głodówke, jutro na kroplówki gnamy. Quote
Izunia86 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Trzymam kciuki za prace ! I bardzo mozno sciskam ( aby nie za mocno) Figunie, niech wraca nam szybko do zdrowka :razz: Figa kuruj sie szybciutko bys na foteczkach wychodzila ladna i wypoczeta :loveu: Pozdrawiam . Quote
Od-Nowa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ha! a nowy tymczasik dziś pojechał do noweg domu!!:loveu: wlazła do koszyka i nie chciała wyjść! wiedziała,że to jej nowi-domkowi przyszli :lol: będzie miała bardzo fajną panią i towarzysza kociej doli - kocura Mietka :diabloti: Izuniu!! warto było tracić cały dzień!!:multi: Quote
eria Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 znaczy sie że zostały dwie kicie ? kurcze pogubiłam sie :evil_lol: Quote
betel Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Od-Nowa']Betelku, ja nie kocham photoshopa!! na corelu pracuje o 5 lat cały czas, a wiesz jak on męczy :shake: dlatego photoshopowe obrazki są nie lada urozmaiceniem :lol: a Czy Ty przypadkiem nie jestes informatykiem?? bo chetnie bym Cie pomęczyła kiedyś w temacie robienia stronek...:evil_lol: a humor dopisuje bo przez weekend bardzo dużo zrobiłam:multi: a u nas dzień szlony. Figul chora. wymiotuje itp itd. ma dzis głodówke, jutro na kroplówki gnamy.[/quote] Niestety informatykiem jestem tylko "dorabianym" podyplomowo, więc moja wiedza w tym zakresie jest mocno ograniczona. Moje podstawowe wykształcenie to polonistyka. Informatyka to koło ratunkowe w razie braku pełnego etatu i hobby. Stronki z lenistwa robię tylko we FrontPage, co jest bardzo proste, bo nie trzeba znać kodu HTML ( a ja jestem leniuchem i nie chciało mi się go zgłębiać, musiałabym przysiąść i zacząć sobie przypominać wszystko od podstaw, a to jest dość pracochłonne). W miarę sprawnie poruszam się też w programie Pablisher, Corelu i tyle:shake:. Zmieniając temat , bardzo cieszę się, że Twój koci, a właściwie "kociczkowy" tymczasik znalazł domek. Trzymam kciuki za Twoją pracę. Buziaczki :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 :cool1:dorabianym czy nie,za to z głową na karku!;) tych programów które podałaś wcale nie znam i nie mam ale w grudniu na pewno sie tym zainteresuje;) a Figielek kiepsko!! chyba cos gadzina zezarła, szmatke jakąś albo woreczek ale to wcale nie jest pewne . bo mogą to być tez objawy inne. powiekszenie ężłów itd. nie wiadomo. po serii zastrzyków i krpolówie szaleje jak dzika i wrócił jej apetyt ale niestety do jutra głodówa! po tych lekach powinno być ok. Jeżeli nic sie nie zmieni to jutro maszerujemy na kroplówe i zdjecie z kontrastem... najgorszą wersją może być operacja. ale prosze trzymać kciuki,żeby wszystko przeszlo do jutra!:shake: Quote
betel Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To trzymam za biednego Figielka kciuki z całuch sił. Musi być OK:loveu: Quote
Izunia86 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Od-Nowa'] Izuniu!! warto było tracić cały dzień!!:multi:[/quote] :pissed::pissed::pissed: No wiesz co tracic :icon_roc: Zwiedzilam Polske, poznalam wspaniala nowa rodzine :loveu: i do tego mam zdjecie do albumu ;) ten dzien absolutnie nie byl stracony :nono: Bardzo mila rozrywka :calus: A co do domku to ciesze sie ogromnie :multi: Niunka byla taka kochana :lol: Bardzo mocno trzymam kciuki za Fige, napewno bedzie wszystko dobrze! Tyle pozytywnej energii od ciotek musi cos zdzialac :cool3: Quote
ewelinka_m Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 trzymam kciuki zarówno za prackę i Figusię;) zdjęcia i filmiki widziałam i az by się chciało powrócić do wakacji i lata... A w jakim zakresie potrzebna pomoc do robienia stron? :cool3: Quote
andzia69 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jak dobrze czasem wejsc gdzieś na watek i się odstresować!!!:lol: Jakoś tak wesoło tu zawsze - no oprócz paru wydarzeń... Od-Nowa - ucz sie ucz bo nauka to...itd:lol: Ja się nauczyłam i zamiast w szkole robić to jakies reklamy muszę uskuteczniać!:eviltong: Quote
betel Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Co tam u Figielka???? Mam nadzieję, że interwencja chirurga nie jest konieczna. Trzymajcie się ciplutko mimo zimy;) Quote
Dobcia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Cały czas trzymamy kcikasy za Figielka;) Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończyło;) Quote
betel Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 A co tu taka cisza, banerek śliczny zrobiony, a notatki na własnym wątku brak. Nie ładnie;) Quote
eria Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Nówka ja tu poproszę o relacje co u Figutki !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 z Figą ok. nie chce mi się pisać bo tylko becze cały dzień.... nie wyrobiłam się z pracą :shake: :cry::cry::cry: ale zeby nie było smętnie to chlup za 100 stronke :chlup: e za mało...:drinka::drinka::drinka: dalej za mało :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
eria Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ja będę pić w niedziele , za te 21 lat które mam za sobą :evil_lol::shake::shake: a zresztą chlupnę z Tobą :drinka::drinka: p.s. jakie są konsekwencje Twojego 'nie wyrobienia się ' ? Quote
betel Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Od-Nowa']z Figą ok. nie chce mi się pisać bo tylko becze cały dzień.... nie wyrobiłam się z pracą :shake: :cry::cry::cry: ale zeby nie było smętnie to chlup za 100 stronke :chlup: e za mało...:drinka::drinka::drinka: dalej za mało :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:[/quote] Co to znaczy "nie wyrobiłam", świat się od tego nie zawali, nie teraz to potem , uszy do góry i odstawić mi te flaszki:mad:.Buziaki dla Was i o uśmiech proszę!!!! Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 no dobrze trzeba odrzucić smutki i litry.... :evil_lol: i pchać wózeczek od nowa. Prace robie dalej i przed swietami ją oddam tak czy owak. trudno, człowiek nie maszyna... ale wielka szkoda. Bardzo dziękuję za dobre słowa!! bo wesoło nie było. Byłam dzis z Lirą na długaśnym spacerze za miastem. Lira dostała szału kałuzowego i w związku z tym obie wróciłyśmy brudne mokre i szczesliwe :cool3: udało mi się zrobić kilka zdjęć ale wstawie je poźniej troche. tego mi brakowało powiem Wam. w czwartek Lirkowa sterylka, do której szykuję się jak na wojne!! no ale co.... ech.. Będzie dobrze!;) ściskamy nosy! Quote
*zaba* Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Gratulacje z okazji setki!!!! Nieoddana praca bedzie oddana,wiec uszy do gory,bedzie dobrze!!!!! Quote
andzia69 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Od-Nowa - dasz radę kobito!!!!:lol::lol::lol: Trzymaj się!!!! Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Od-Nowa da radę da radę da!! bo kochany prodziekaniczek zgodził się żeby ciotka oddała prace do świąt a tym samym załapie się na obrone w połowie stycznia:multi::multi::multi::multi::multi: razem z inną sierotką losu....:cool3: ze szczęścia pod sufit skacze i zabieram się do pracy!!:razz: zaraz wstawie zdjęcia i wracam do funkcjonowania w trybie nocnym. zatem na kawe zapraszam ok 3:evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Brawo dla pani prodziekan!!! Porządna kobita:lol::evil_lol: A pewno, że dasz rade! Nie może byc inaczej!:multi: Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 smok błotny :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/120/58dd3d416562329e.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/68/811a506e8eae31b2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/68/e7fa05648548a2b0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/121/012fbb90a948c8df.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/68/90c810518b232cbe.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts