Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

fot nie będzie bo nie ma na to czasu :eviltong:
ale musze napisać coś innego. Robienie banerków zwierzakom przyczyniło się do tego ,że teraz zrobienie wizualek do pracy jest świetną zabawą i przyjemnością:multi: gsybym sama miała się uczyć photoshopa dla siebie to pewnie nigdy by się to nie stało. a tak dzieki zwierzakom będę miała przepiękną prace!!!!!!!!!!!!!!!
czy ktoś mówił,że dobro wraca?... taaaaa:loveu:
dziekuję!!

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa, widzę, że Ci humor dopisuje mimo niewyspania. ;)

Ps. A ja tam wolę Corela , ale byłam na kursie ,a za Adobe niezbyt sobie radzę.Możecie podać sobie łapkę z moją córką , bo ona też "kocha" photoshopa:lol:

Posted

Betelku, ja nie kocham photoshopa!!
na corelu pracuje o 5 lat cały czas, a wiesz jak on męczy :shake: dlatego photoshopowe obrazki są nie lada urozmaiceniem :lol:

a Czy Ty przypadkiem nie jestes informatykiem?? bo chetnie bym Cie pomęczyła kiedyś w temacie robienia stronek...:evil_lol:

a humor dopisuje bo przez weekend bardzo dużo zrobiłam:multi:

a u nas dzień szlony. Figul chora. wymiotuje itp itd. ma dzis głodówke, jutro na kroplówki gnamy.

Posted

Trzymam kciuki za prace !

I bardzo mozno sciskam ( aby nie za mocno) Figunie, niech wraca nam szybko do zdrowka :razz: Figa kuruj sie szybciutko bys na foteczkach wychodzila ladna i wypoczeta :loveu: Pozdrawiam .

Posted

Ha! a nowy tymczasik dziś pojechał do noweg domu!!:loveu:
wlazła do koszyka i nie chciała wyjść! wiedziała,że to jej nowi-domkowi przyszli :lol: będzie miała bardzo fajną panią i towarzysza kociej doli - kocura Mietka :diabloti: Izuniu!! warto było tracić cały dzień!!:multi:

Posted

[quote name='Od-Nowa']Betelku, ja nie kocham photoshopa!!
na corelu pracuje o 5 lat cały czas, a wiesz jak on męczy :shake: dlatego photoshopowe obrazki są nie lada urozmaiceniem :lol:

a Czy Ty przypadkiem nie jestes informatykiem?? bo chetnie bym Cie pomęczyła kiedyś w temacie robienia stronek...:evil_lol:

a humor dopisuje bo przez weekend bardzo dużo zrobiłam:multi:

a u nas dzień szlony. Figul chora. wymiotuje itp itd. ma dzis głodówke, jutro na kroplówki gnamy.[/quote]

Niestety informatykiem jestem tylko "dorabianym" podyplomowo, więc moja wiedza w tym zakresie jest mocno ograniczona. Moje podstawowe wykształcenie to polonistyka. Informatyka to koło ratunkowe w razie braku pełnego etatu i hobby. Stronki z lenistwa robię tylko we FrontPage, co jest bardzo proste, bo nie trzeba znać kodu HTML ( a ja jestem leniuchem i nie chciało mi się go zgłębiać, musiałabym przysiąść i zacząć sobie przypominać wszystko od podstaw, a to jest dość pracochłonne). W miarę sprawnie poruszam się też w programie Pablisher, Corelu i tyle:shake:.

Zmieniając temat , bardzo cieszę się, że Twój koci, a właściwie "kociczkowy" tymczasik znalazł domek. Trzymam kciuki za Twoją pracę. Buziaczki :loveu:

Posted

:cool1:dorabianym czy nie,za to z głową na karku!;)

tych programów które podałaś wcale nie znam i nie mam ale w grudniu na pewno sie tym zainteresuje;)

a Figielek kiepsko!! chyba cos gadzina zezarła, szmatke jakąś albo woreczek ale to wcale nie jest pewne . bo mogą to być tez objawy inne. powiekszenie ężłów itd. nie wiadomo. po serii zastrzyków i krpolówie szaleje jak dzika i wrócił jej apetyt ale niestety do jutra głodówa!
po tych lekach powinno być ok. Jeżeli nic sie nie zmieni to jutro maszerujemy na kroplówe i zdjecie z kontrastem...
najgorszą wersją może być operacja. ale prosze trzymać kciuki,żeby wszystko przeszlo do jutra!:shake:

Posted

[quote name='Od-Nowa'] Izuniu!! warto było tracić cały dzień!!:multi:[/quote]

:pissed::pissed::pissed: No wiesz co tracic :icon_roc:

Zwiedzilam Polske, poznalam wspaniala nowa rodzine :loveu: i do tego mam zdjecie do albumu ;) ten dzien absolutnie nie byl stracony :nono: Bardzo mila rozrywka :calus:

A co do domku to ciesze sie ogromnie :multi: Niunka byla taka kochana :lol:

Bardzo mocno trzymam kciuki za Fige, napewno bedzie wszystko dobrze! Tyle pozytywnej energii od ciotek musi cos zdzialac :cool3:

Posted

Jak dobrze czasem wejsc gdzieś na watek i się odstresować!!!:lol: Jakoś tak wesoło tu zawsze - no oprócz paru wydarzeń...

Od-Nowa - ucz sie ucz bo nauka to...itd:lol: Ja się nauczyłam i zamiast w szkole robić to jakies reklamy muszę uskuteczniać!:eviltong:

Posted

z Figą ok.
nie chce mi się pisać bo tylko becze cały dzień.... nie wyrobiłam się z pracą :shake: :cry::cry::cry:

ale zeby nie było smętnie to chlup za 100 stronke :chlup:
e za mało...:drinka::drinka::drinka:
dalej za mało :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:

Posted

ja będę pić w niedziele , za te 21 lat które mam za sobą :evil_lol::shake::shake:

a zresztą chlupnę z Tobą
:drinka::drinka:
p.s. jakie są konsekwencje Twojego 'nie wyrobienia się ' ?

Posted

[quote name='Od-Nowa']z Figą ok.
nie chce mi się pisać bo tylko becze cały dzień.... nie wyrobiłam się z pracą :shake: :cry::cry::cry:

ale zeby nie było smętnie to chlup za 100 stronke :chlup:
e za mało...:drinka::drinka::drinka:
dalej za mało :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:[/quote]
Co to znaczy "nie wyrobiłam", świat się od tego nie zawali, nie teraz to potem , uszy do góry i odstawić mi te flaszki:mad:.Buziaki dla Was i o uśmiech proszę!!!!

Posted

no dobrze trzeba odrzucić smutki i litry.... :evil_lol:
i pchać wózeczek od nowa. Prace robie dalej i przed swietami ją oddam tak czy owak. trudno, człowiek nie maszyna... ale wielka szkoda.
Bardzo dziękuję za dobre słowa!! bo wesoło nie było.

Byłam dzis z Lirą na długaśnym spacerze za miastem. Lira dostała szału kałuzowego i w związku z tym obie wróciłyśmy brudne mokre i szczesliwe :cool3: udało mi się zrobić kilka zdjęć ale wstawie je poźniej troche.
tego mi brakowało powiem Wam.

w czwartek Lirkowa sterylka, do której szykuję się jak na wojne!!
no ale co.... ech.. Będzie dobrze!;)

ściskamy nosy!

Posted

Od-Nowa da radę da radę da!! bo kochany prodziekaniczek zgodził się żeby ciotka oddała prace do świąt a tym samym załapie się na obrone w połowie stycznia:multi::multi::multi::multi::multi: razem z inną sierotką losu....:cool3:
ze szczęścia pod sufit skacze i zabieram się do pracy!!:razz:
zaraz wstawie zdjęcia i wracam do funkcjonowania w trybie nocnym.
zatem na kawe zapraszam ok 3:evil_lol:

Posted

smok błotny :evil_lol:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/120/58dd3d416562329e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/68/811a506e8eae31b2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/68/e7fa05648548a2b0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/121/012fbb90a948c8df.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/68/90c810518b232cbe.jpg[/IMG][/URL]