Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

o cioteczko przewrotna :lol: takiego nawet ja nie mam ale poracuje nad tym :cool3:
No czy to nie jest przerażające w tych ich zabawach, że Lirka podchodzi i wsadza sobie Inki głowe całą do gardła? :crazyeye::diabloti:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://images13.fotosik.pl/109/1d4b45d12b69a3ec.jpg[/URL]
a po dziubie pazurami! a masz !! :diabloti:

Tania, od kilku dni nurtuje mnie jedna rzecz, otóż Twój baner -ten z psami do adopcji, co wchodzę do Twojej galerii to jest na nim inny pies:crazyeye: i nie mogę zrozumiec na jakiej zasadzie to działa:shake: bo przecież sama se nie zmieniasz baneru kilkanaście razy na dzien...

edit- o kurde znowu inny pies?
a może to animacja jakaś taka powolna?ale to jest jpg...

Posted

nie wiem jak to jest zrobione. w banerze prezentowane są psy, jedno załadowanie strony - jeden pies. zalinkowany jest tak czyy owak do strony świętokrzyskich bid. ale jak to jest zrobione nie wiem...

czyba trzeba zapytać założyciela strony...

Posted

Kapitalne foty Inki i Lirci . jak widać zwierzaki są w dużej komitywie , a kocica wyjatkowo cierpliwa.:evil_lol:
Ps. Baner ze zmieniajacymi się psiakami mógł zostać zrobiony za pomocą specjalnego programiku do animacji, miałam kiedyś demo takiego, ale niestety juz przestał działać, a nazwy nie pamiętam :shake:

Posted

Naumialam sie zamieniac zdjecia w link,ale...musialabym wszystkie -nie potrafilam wybrac,ktora naj!!!! Foty genijalane,panienki w swietnej komitywie.Super!!
Ehhh,zazrosc to wada,ale kto ich nie ma??

Posted

Jeszcze raz zerknęłam na psio-kocie fotki i pokazałam je córce. Na jednej fotce łapa Inki jakby szykowała się do "spoliczkowania"Lirci. Jednak jak widać na następnej , sunia ma to w nosie, bo ,za chwilę, usiłuje obgryzać kocie kończyny. A jaka uczynna, ile przedmiotów naznosiła koleżance i swoją piłeczkę i szpulę ze szpagatem. Ho, ho:evil_lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']pokazuj pokazuj CIoteczko! może się skusicie na kotecka :razz:[/quote]
Może byśmy się skusili, ale u nas to grozi szpitalem dla dwojga domowników, więc zdecydowanie wolimy podziwiać piękną kotkę Inkę i jej przyjaciółkę Lirkę. Zdróweczka dla czworonogów ich opiekunów w ten słotny, paskudny dzień i całuski dla futrzaków:loveu:

Posted

zgasł dzisiaj kotek tymczasik był u nas od 10 dni. bardzo chorował. nad ranem umarł. starałam się być przy nim w każdej wolnej chwili. wątek stał się więc nie ważny. To najdzielniejszy kotek na świecie, walczył długo i dzielnie.wielka strata.:-(

Makumba [B]
[*][/B]

Posted

o Ciotki kochane tak tłumnie zaglądają :oops: :multi:
zniknęłam i to nie chwilowe. nie ma mnie do grudnia!

nie wyjeżdżam i nie imprezuje... ciężko pracuje... dni odliczam (już 50 tylko....:eek2:) żeby oddać stosik kolorowych karteczek w twardej oprawie na biurku pani promotor... by jeszcze przed świętami jakieś mgr inż przed nazwiskiem sobie pisać...

więc nie kuście tylko wspierajcie w pisaniu!!:lol: (to się bardzo przyda!)

zdjęcia jeszcze wakacyjne mam... i Liry i Inki w nowych szeleczkach :eviltong:ale to którejś nocy, gdy nie będe już rozróżniać dni i godzin... wstawie!:p
bardzo dziekujemy za pamięć i odwiedziny!!
Ściskamy gorąco wszystkie Ludziowe i Psie mordy kochane!!!!:loveu::loveu::loveu:

w przyszły tygodniu Lirka idzie na zastrzyk a w połowie listopada ma sterylke! to na pewno będę potrzebowała Waszej pomocy,zeby nie zwariować!!
a i przypominam,że ten babiszon 5 listopada ma umowne urodziny :cool3:. skończy szczyl roczek...:placz::placz::placz:

Saguś! Eryko pojechał ale z ... Basią! okazało się,że Oleńki nie lubi i jej do nowego domu nie chce... wybrał młodsza bbrunetke :eviltong:
są już na dobre zadomowieni! wszystko z Fioną zorganizowałyśmy! Top logistik (była i wizyta adopcyjna i transport docelowy! zapomniałam tylko Ci smsa wysłać :oops: ale możesz mnie:mad: