Od-Nowa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 o cioteczko przewrotna :lol: takiego nawet ja nie mam ale poracuje nad tym :cool3: No czy to nie jest przerażające w tych ich zabawach, że Lirka podchodzi i wsadza sobie Inki głowe całą do gardła? :crazyeye::diabloti: Quote
eria Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [URL]http://images13.fotosik.pl/109/1d4b45d12b69a3ec.jpg[/URL] a po dziubie pazurami! a masz !! :diabloti: Tania, od kilku dni nurtuje mnie jedna rzecz, otóż Twój baner -ten z psami do adopcji, co wchodzę do Twojej galerii to jest na nim inny pies:crazyeye: i nie mogę zrozumiec na jakiej zasadzie to działa:shake: bo przecież sama se nie zmieniasz baneru kilkanaście razy na dzien... edit- o kurde znowu inny pies? a może to animacja jakaś taka powolna?ale to jest jpg... Quote
Od-Nowa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 nie wiem jak to jest zrobione. w banerze prezentowane są psy, jedno załadowanie strony - jeden pies. zalinkowany jest tak czyy owak do strony świętokrzyskich bid. ale jak to jest zrobione nie wiem... czyba trzeba zapytać założyciela strony... Quote
Od-Nowa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 no pewnie, pomysł świetny. zwłaszcza,że nowo dodawane psy na stronke, jakoś automatycznie pojawiają się i w banerze!... Quote
betel Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Kapitalne foty Inki i Lirci . jak widać zwierzaki są w dużej komitywie , a kocica wyjatkowo cierpliwa.:evil_lol: Ps. Baner ze zmieniajacymi się psiakami mógł zostać zrobiony za pomocą specjalnego programiku do animacji, miałam kiedyś demo takiego, ale niestety juz przestał działać, a nazwy nie pamiętam :shake: Quote
*zaba* Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Naumialam sie zamieniac zdjecia w link,ale...musialabym wszystkie -nie potrafilam wybrac,ktora naj!!!! Foty genijalane,panienki w swietnej komitywie.Super!! Ehhh,zazrosc to wada,ale kto ich nie ma?? Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 :loveu: a przez długi czas bałam się,że sie nie polubią! :lol: dziekujemy cioteczki Quote
Dobcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Śliczne panienki;) [url]http://images27.fotosik.pl/88/3562a7dbbc2eca38.jpg[/url] choć widać, kto panuje nad sytuacją... ten wzrok Inki;) Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Dobciu bardzo dziekuję za odwiedziny.mam nadzieje,że znalazłaś tu troche uśmiechu. przytulam mocno, wiem jak teraz Ci ciężko.ale on już nie jest wcale sam. Quote
betel Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jeszcze raz zerknęłam na psio-kocie fotki i pokazałam je córce. Na jednej fotce łapa Inki jakby szykowała się do "spoliczkowania"Lirci. Jednak jak widać na następnej , sunia ma to w nosie, bo ,za chwilę, usiłuje obgryzać kocie kończyny. A jaka uczynna, ile przedmiotów naznosiła koleżance i swoją piłeczkę i szpulę ze szpagatem. Ho, ho:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 pokazuj pokazuj CIoteczko! może się skusicie na kotecka :razz: Quote
DuDziaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Chcialabym zeby moj piesio tak kochal kotecki :cool3: Quote
eria Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a może by tak Nówka nowe fotki wstawiła co? w końcu ma ich cały zapas!! Quote
betel Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Od-Nowa']pokazuj pokazuj CIoteczko! może się skusicie na kotecka :razz:[/quote] Może byśmy się skusili, ale u nas to grozi szpitalem dla dwojga domowników, więc zdecydowanie wolimy podziwiać piękną kotkę Inkę i jej przyjaciółkę Lirkę. Zdróweczka dla czworonogów ich opiekunów w ten słotny, paskudny dzień i całuski dla futrzaków:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 zgasł dzisiaj kotek tymczasik był u nas od 10 dni. bardzo chorował. nad ranem umarł. starałam się być przy nim w każdej wolnej chwili. wątek stał się więc nie ważny. To najdzielniejszy kotek na świecie, walczył długo i dzielnie.wielka strata.:-( Makumba [B] [*][/B] Quote
andzia69 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 też mi przykro - taka mała krucha istotka nawet nie poznała świata dobrych ludzi... [*] [*] [*] Quote
Dobcia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jaka smutna wiadomośc... ..rzykro mi:-( [*] Quote
eria Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 co u Liry i Inki ? :lol: strasznie lubię czytać Wasze opowiadania z życia wzięte:loveu: Quote
betel Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No własnie, jak tam nasze czworonożne przyjaciółki?????:lol: Quote
saga_86 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja też tu zawsze chętnie zaglądam:cool3: A jużtyle dni żadnych zdjęć:placz: PSD Tania czy Eryk pojechał w końcu do Wrocławia? Quote
andzia69 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 nieee - no 5 dni niebytu to stanowczo za dlugo!!!:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 o Ciotki kochane tak tłumnie zaglądają :oops: :multi: zniknęłam i to nie chwilowe. nie ma mnie do grudnia! nie wyjeżdżam i nie imprezuje... ciężko pracuje... dni odliczam (już 50 tylko....:eek2:) żeby oddać stosik kolorowych karteczek w twardej oprawie na biurku pani promotor... by jeszcze przed świętami jakieś mgr inż przed nazwiskiem sobie pisać... więc nie kuście tylko wspierajcie w pisaniu!!:lol: (to się bardzo przyda!) zdjęcia jeszcze wakacyjne mam... i Liry i Inki w nowych szeleczkach :eviltong:ale to którejś nocy, gdy nie będe już rozróżniać dni i godzin... wstawie!:p bardzo dziekujemy za pamięć i odwiedziny!! Ściskamy gorąco wszystkie Ludziowe i Psie mordy kochane!!!!:loveu::loveu::loveu: w przyszły tygodniu Lirka idzie na zastrzyk a w połowie listopada ma sterylke! to na pewno będę potrzebowała Waszej pomocy,zeby nie zwariować!! a i przypominam,że ten babiszon 5 listopada ma umowne urodziny :cool3:. skończy szczyl roczek...:placz::placz::placz: Saguś! Eryko pojechał ale z ... Basią! okazało się,że Oleńki nie lubi i jej do nowego domu nie chce... wybrał młodsza bbrunetke :eviltong: są już na dobre zadomowieni! wszystko z Fioną zorganizowałyśmy! Top logistik (była i wizyta adopcyjna i transport docelowy! zapomniałam tylko Ci smsa wysłać :oops: ale możesz mnie:mad: Quote
Recommended Posts