Bonsai Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mała ma już najelpszy na świecie domek, więc trudno jej cokolwiek życzyć. :razz: Aczkolwiek myślę, że 100 lat, to życzenie akurat. ;) :):):) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wszytskiego najlepszego Liruciu :loveu::loveu: Quote
weszka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [CENTER][B]Wszystkiego frisbującego Lirutku :new-bday:[/B] [B]Słodkiego suczego życia[/B] :loveu:[/CENTER] Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 DZIEŃ SOLENIZANTKI :-) [IMG]http://wd4.photoblog.pl/p1/34/51/20936503.jpg[/IMG] w imieniu solenizantki bardzo dziękuję!! leżała obok mnie i razem czytałyśmy życzenia :p minę bardzo zadowoloną miała, zwłaszcza w trakcie przekazywania tulasków i głasków :diabloti::diabloti::diabloti: oby takich lat było milion i jeszcze więcej. to by wystarczyło za wszystko inne :loveu: szkoda,że urodzinowego spaceru nie było szalonego... no ale jak łapkę wykurujemy - to odbijemy sobie zaległości ;) Quote
Mudik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 100 lat Szczęścia, radości, zdrówka i duuuuużo dysków dla Lirutka!!!!:Cool!::Cool!::new-bday::BIG::BIG::laola: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 dziękujemy Mudiku:loveu::loveu::loveu: zdjęcie się pojawi wreszcie jakieś ale też z małego aparatu... to się nazywa "pościelone" łóżeczko :diabloti: widok baaaardzo rzadki kiedy wszystkie 4 futra razem w łóżku. przeważnie przemyci się tylko 1 góra 2.... [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/4901/img0161yb.jpg[/IMG] Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dwie czarne się śmiesznie w narożnikach poukładały :evil_lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LIRUTKA ! ZDRÓWKA I DUŻO DUŻO TALERZYKÓW DO ŁAPANIA ! :multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 u głów pantery, u stóp wilki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gusia1972 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kurcze ciasno macie w tym łożu :) laski się widać mieszczą ale Wy to już chyba nie bardzo :) Quote
weszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I weź sie tam człowieku połóż!!! Toż to łóżko tylko dla prawdziwych twardzieli :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 to całe towarzystwo tam nie śpi :lol: to jest tak, ścielę łóżko, idę do łazienki a jak wracam zastaję oblepione psami i kotami... jak się kładę towarzystwo czmycha: Figa - do budki, Inka na fotel, Lira na drugi fotel, Tajga na drugą kanapę :p w nocy ktoś się wkradnie.... ale nie całą bandą :lol: Quote
weszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja zasypiam sama, a budzę się z upału bo mam wtuloną w siebie Vesper (leży przytulona do mnie plecami i długa jest taka jak ja) a w nogach albo na wysokości kolan okupuje mnie Totek ;) Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Lirutut to tak lubi się wtulić właśnie :p normalnie płochliwa sucz jak osika... ale jak się wtuli i chce człowiek ją przesunąć to nic nie słyszy i nie czuje. Śpi jak kamień nagle :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bonsai Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zabawny widok :) Piegus jak widzi, że szykuję łózko to natychmiast przerywa to, co robił, cokolwiek by to nie było i waruje w pobliżu wyczekująco. Jak tylko skończę, zajmuje swoje miejsce. Długo nie leży, bo robi mu się zbyt gorąco, ale to jest nasz absolutnie codzienny rytuał. :) Quote
Dobcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :evil_lol:Lirutka nawet nie patrzy w obiektyw... że niby jej tam wcale nie ma:lol: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [CENTER]....................................... [/CENTER] Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 rach ciach na nową stronę ... ;) Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 jutro wyruszam z Lirutkiem na 2 dniowe szlajanie się u Babci :p może jakieś zdjęcia przywieziemy jak nam się zachce :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ech piękne zdjęcie łóżkowe, Biana regularnie śpi ze mną nie wyobrażamy sobie inaczej :evil_lol: my tzn ona :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 jak to? słyszałam,że ją wygnałaś na korytarz!! śpi w 3 razy za małym posłaneczku kocim!! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a fe tak kłamać :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Miłego wypoczynku po tak owocnym bazarku. Pozdrówka:lol: Quote
Recommended Posts