Dobcia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Jak dobrze, że ja mam psy:lol: Na prawdę nie zazdroszczę....:shake: Jeszcze ma taki niewinny pycholek na tych fotkach:loveu: A teraz już z niej pannica:lol: Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 jeszcze troche staroćków ;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/55/42a097cf21dd1c69.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/55/77f5252bbb7ddac5.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/55/26ec255ddedc190c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/55/3409f151f02e9fc8.jpg[/IMG][/URL] Quote
eria Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 rozbrajająca ta fotka gdzie podaje łapkę, taka bidulka tam wyszła... edit : oo takie staroćki to ja moge oglądać :) Quote
wiq Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 cieczkowy koszmar, coś co mam zwielokrotnione:loveu: czekałam na przyzwolenie ojca, ale teraz się na niego wypięłam:evil_lol: i nie wiem, czy ciąć już, czy we wrześniu?.. Quote
Izunia86 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ale Lirusia mala , taki pycholek nieporadny jeszcze :loveu:Slicznota A spotkania z wielgasnym potworkiem rowniez nie zazdroszcze.Nasza Szama zanim byla wysterylizowana tez przeszla duzo cieczek i nie bylo to mile , zycie w ciaglym napieciu ;) Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Hej cioteczki wieczorową porą :lol: Wiq- współczuje!! ale może chociaż mają w jednym czasie?no i wydaje mi się,że lepiej we wrześniu zrobić zabieg bo jednak chłodniej troche i lepiej. sama nie moge uwierzyć,że ten mały kulfon z krzywymi łapkami tak wydoroślał. ech czas goni co poradzić. pamiętam jak przyjechała.ściśnięta w transporterku niewiele większym od niej nie chciała wyjść. po namowach wyszła kawałek i znowu hyc do transporterka. bała się bardzo. pamiętam (poza okrzykami "och jaka piękna, jaka cudna, wspaniała kochana itd...") że powiedziałam "o jaka długa" :lol: bo na zdjęciach sie wydawała inna. ale ten mój wyśniony pychol był taki sam. i te oczka tez wpatrzone słodko od pierwszej chwili. fajnie powspominać. Bardzo dziiękujemy Eruś, Dobciu, Izuniu za odwiedziny :loveu: mam nadzieje,że za rok będziemy oglądać też staroćki innego psiaka...:diabloti: Quote
wiq Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 miały w jednym terminie, ale już nie mają:shake: chyba jednak wrzesień, po namyśle tak stwierdzam.. Quote
*zaba* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Sliczne z ta zielenina w pysiu. [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images29.fotosik.pl/55/3409f151f02e9fc8.jpg[/IMG][/URL] Zreszta, co tu mowic, Lirka jest bardzo fotogeniczna. Quote
andzia69 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Od-Nowa - ale już wielkie te twoje potfooorki!!!:loveu: Dawno mnie tu nie bylo - ale zdjęciuff to na tym wątku jest pod dostatkiem!;) Quote
Od-Nowa Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 *zaba*[QUOTE] Zreszta, co tu mowic, Lirka jest bardzo fotogeniczna. [/QUOTE] ale ona na zdjęciach wychodzi poważniej niż w rzeczywistości :lol: :cool3: Andziu, bo gdzieś przepadłaś dalekoo i tak mało CIe ostatnio, ale ja do Zgredka zaglądam i zawsze na zdjęcia jego czekam :p u nas chwilowo tylko "fotki-zapchaj-dziury" :evil_lol: my na wakacje jedziemy we wrześniu, na dwa tygodnie może, albo 10dni chociaż :multi: hyhy to dopiero będzie szaleństwo!! ......Lircia w kajaku, Lircia z konikami, Lirka na grzybach, Lirka na rowerze, Lirka wśód jagód, Lirka łowiąca ryby........:diabloti: a to wszystko już za miesiąc :multi: grrrr... Quote
Izunia86 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Oj na takie zdjecia warto czekac :cool3: Quote
eria Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 nie moge się doczekać Lirki łowiącej ryby :evil_lol: Quote
Izunia86 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A ja chce Lire w kajaku i Lire na grzybkach :multi: :buzi: Quote
Dobcia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 chce Lircie wszędzie:cool3: A co będzie w tym czasie z Ineczką? BTW. Jak pomiary?;) Quote
Od-Nowa Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 no ja też chce już widzieć Lire wszędzie!!:evil_lol: nad zabieraniem Ineczki się zastanawiamy. bo ona nie była nigdy na dworze i nie będzie potem więc nie wiem czy to dobry pomysł zabierać ją na wakacje. Wiec najprawdopodobnij będzie u mojej mamy albo (jeśli będzie miała czas i chęci u znajomej która ma kociaków 4 :evil_lol: ale jeszcze zostało troche czasu wiec zdecydujemy później co będzie najlepsze. a jeszcze może być obraz Liry z gitara przy kominku :diabloti: Quote
Izunia86 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Od-Nowa'] a jeszcze może być obraz Liry z gitara przy kominku :diabloti:[/quote] :grin::mdleje::grin: Quote
Od-Nowa Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 a dziś mamy lenia bo jest dzień wolny! jutro powinna się skończyć Lirkowa cieczka :multi: wiec jeszcze ok 9 dni na sznurku i znowu wkraczamy do świata hasaczy :diabloti: ostatnio z Lirką biegam wieczorem. troche to za dużo powiedziane, po raczej podbiegam , łapie mnie skurcz, dusznośi fale gorąca i biegniemy dalej :evil_lol: kondycji brak więc wreszcie wziełam się za wyrabianie. no i ucze Lirke nie wpadania pod nogi :mad: bo już niedługo premiera z rowerem będzie. na dworze gorąco a zwierzaki leżą pod łóżkiem Inka od 2 dni nie śpi w łóżku z nami. aż dziwne, budze sie w nocy i jej szukam. mam nadzieje,ze wróci :cool3: Quote
wiq Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nawet nie wspominaj o braku kondycji..:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 wygryzły a jakże! :evil_lol: na wakacje też nei zabiorą - koszmarny domek :diabloti: ostatnio miałam problemy z netem. Dało się połączyć ale na krótko, czasami wcale a czasami po odczynieniu czarów znów się udawało... dzisiaj TZ odkrył przyczyne... otóż pod łóżkiem gdzie przebiegają kabelki , tak się składa jest też ulubiona nora Liry.... i ona sobie tam kabelek ssała i przegryzła :mad: Quote
Dobcia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 O jaka bestia z tej naszej niewinnej Lirci! Taka zazdrosna o ukochaną pancie, że chciała ją od neta odłączyć! Skubaniec:cool3: Quote
eria Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 no no no, taka niby niewinna Lircia a diabeł wcielony! zazdrośnica jedna!:diabloti: Quote
*zaba* Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Biedna Lirunia!! Z glodu to i kable zjada!! Co za domek niedobry trafil sie tym panienkom. Quote
Izunia86 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Od-Nowa'] i ona sobie tam kabelek ssała i przegryzła :mad:[/quote] Ssala kabelek :loveu: Slodka bestyjka :cool1: Quote
Od-Nowa Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 awaria monitora. nic nie widać nic nie słychać. nie ma nas!! Quote
Recommended Posts