Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

trzymamy!

wiem, o co Ci chodzi, bo też na to zwróciłam uwagę, ale to taki ogólny wtręt o japońskiej kynologii ;)

jak to mogłoby nie być, kto by im dyski przynosił? :(

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Grzywki są gdzieś na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f206/final-pucharu-polski-warszawa-3-4-10-2009-a-138338/"]tym wątku[/URL] :eviltong:

Świetne frisbee... Mam nadzieję, że mój następny psiak będzie nakręcony na dyski :roll:

Posted

[URL]http://img42.imageshack.us/img42/637/img6932g.jpg[/URL]
niesamowicie pozują :loveu::loveu::loveu:

mam nadzieję że kiedyś uda Ci się kota pływającego ufocić :cool3:

Posted

[quote name='Od-Nowa']a tak chciałabym umieć :diabloti:[/quote]
No to ćwicz, ćwicz :evil_lol: Może na jakąś akrobatykę należy się zapisać, czy co? :diabloti:

A grzywki to chyba urodzeni modele! Super pozują!

Czekamy na relacje z zawodów i trzymamy kciuki ;)

Posted

bardzo dziękujemy wszystkim za kciuki :lol:przydały się. Chociaż choróbsko rozbiera TZ'ta to walczył dzielnie! :p
kiepski ze mnie sprawozdawca bo nie wiem o co chodzi... walczą ileś racy w różnych grupach z różnymi osobami. tak więc bilans ogólny mieszany. I trochę przegranych i wygranych :multi:
Dziś w ruch szły szpady i rapiery jutro dodatkowo jeszcze szable.
bardzo fajnie się to ogląda a TZ w swoim żywiole :lol:

zdjęcie teraz - walka na rapiery (TZ w czerwonych butach ;))
[IMG]http://img200.imageshack.us/img200/5475/img7732aa.jpg[/IMG]

[B]wiq[/B] - ach, no to byłby jakiś jeden dyżurny piesek donoszący dyski :evil_lol:
znając japońską myśl techniczną, mógłby być nawet zdalnie sterowany i blaszany :evil_lol:

[B]puchu[/B] - sam z siebie nie będzie. Na to trzeba ciężko pracować :eviltong:

[B]*zaba*[/B] - bardzo dziękujemy :loveu:

[B]Rudzia-Bianca [/B]- o!! to wsiadam w pociag i jadę do ciebie na szkolenie :diabloti::loveu:

[B]BellaLab [/B]- dziękujemy :lol:

[B]Bartiśkowa_ [/B]- malownicze stadko, bez dwóch zdań :lol:

[B]eria [/B]- będę próbować złapać Figusię w aparat :lol:

[B]Agathee[/B] - szukam czegoś co by pomogło w rozwijaniu umiejętności i warunki fizyczne ale w sumie nie znalazłam jeszcze odpowiednich zajęć ;)
dzięki za kciuki :loveu:

Posted

[URL]http://img202.imageshack.us/img202/829/img6885.jpg[/URL]
biedulce zawiasy sie poluzowały:eviltong:
Szermierka fajna sprawa ale te zasady to chyba jeszcze bardziej skomplikowane niż we frisbi:shake::evil_lol:
Pozdrawiam

Posted

Lirut jest fantastyczą sportsmenką , ale Tajdzior , chyba podobnie jak moje kundle woli patyki. Nasze psy dysk traktują jako coś do gryzienia , a nie do łapania:evil_lol:, ale zato porządny kołek, ho,ho do tego warto skakać:cool3:

Posted

[B]groszek83 [/B]- no rozwarcie paszczy ma imponujące :diabloti:
zasady we frisbee są prościutkie i przejrzyściutkie :evil_lol:

[B]gusia1972[/B] - tak to jest jak się marzy o rycerzu na białym koniu :diabloti: co prawda rycerza na stanie nie mieli to dali szermierza :evil_lol::loveu::lol:

[B]betel[/B] - Tajdzik najszczęśliwszy jest jak może biegać z innymi psiakami. To jest jej największe szczęście i nic na razie się z tym nie równa.
aportowanie czegokolwiek zupełnie jej nie interesuje.... ale prowokowanie innego psa patykiem w pysku by ten drugi ją gonił - to jest jak najbardziej pasjonujące :lol:

[B]*zaba*[/B] - tak to jakoś jest,że w walkach na rapiery walczy się oburącz. W jednej ma się dłuuuugie i ciężkie "to coś" a w drugiej śmieszne krótkie ;)
Bardzo efektowne są te walki bo w przeciwieństwie do szermierki, wykorzystywana jest cała powierzchnia pola.

Posted

[B]BellaLab , Gusia[/B] - szermierczych nie będę tu wstawiać. album na picassie zrobię to link podam ;)

[B]Dobcia[/B] - cześć kochana duszo. cieszę się,że zaglądasz. Myślę o Was często.
[B]
Rudzia-Bianca[/B] - jak mój TZ na rycerza pasuje, tak ja na księżniczkę ni w ząb :diabloti:

[B]gusia1972[/B] - a nie ma, bo jakieś problemiki są i trzeba się z nimi uporać ;)

[B]Agathee[/B] - to sobie poczekasz :diabloti:

[B]eria[/B] - oto osoba co najlepiej mnie zna :multi::diabloti: sprzęt skompletowany, przegladnięty i CZEKAMY NA ŚNIEEEEG :loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: