ewelinka_m Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :diabloti::diabloti: Fridka w wersji spokojniejszej wooooooda :cool1: Quote
ewelinka_m Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 kolejna mistrzyni..Libruchna :loveu: Quote
ewelinka_m Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 i s艂ynny ma艣laczek...."mamusiu nic si臋 nie martw b臋dzie dobrze..." :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Tania nie masz dosy膰?? :evil_lol::evil_lol: miszczynie :p reszta b臋dzie jutro :diabloti: szykuj si臋 Taniaa bo b臋dzie teraz seria z Tob膮 :eviltong: Quote
wiq Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dziewczyny, zaoffuj臋 Wam tu troch臋: pom贸偶cie wyadoptowa膰 Fion臋 z mojego podpisu, tyle miesi臋cy na tymczasie ju偶 siedzi... kto mo偶e gdzie艣 og艂osi膰, komu艣 powiedzie膰 o jej istnieniu, hopn膮膰 w膮tek, cokolwiek... Quote
BellaLab Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Od-Nowa'] BellaLab - podst臋pna istoto :diabloti: teraz to si臋 ciesz臋 ale jak wiem,偶e jestem filmowana to nic nie idzie od razu :evil_lol: bardzo dzi臋kuj臋 za wspania艂膮 niespodziank臋 :sweetCyb: :diabloti: przywyknij, bo ja na prawie ka偶dym spacerze robi臋 filmy:evil_lol: Quote
ariss Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 i jak Wam sie podoba艂o na PM???ze zdj臋膰 wnioskuje, 偶e ca艂kiem, ca艂kiem:razz: Quote
akira Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/dcdc/IMG_6521.jpg o jak fajnie sobie p艂ywaja ;] http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/dcdc/IMG_6528.jpg 艣liczny ;] Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/dcdc/IMG_6022.jpg mink臋 ma tutaj Lircia rozbrajaj膮c膮 :loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Ewelinko! wcale nie mam dosy膰 :evil_lol: czekam na kolejne najbardziej podoba mi si臋 "ma艣laczek" - bo to zestaw popisowy Lirutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i wszystkie takie weso艂e,偶e a偶 chcia艂oby si臋 tam by膰 i prze偶y膰 to jeszcze raz :lol: tamten weekend by艂 niesamowity :cool1::loveu: Pola Mokotowskie bardzo nam si臋 podoba艂y - ca艂ej naszej ekipie. te zbiorniki wodne, pag贸rki, trawiaste po艂acie - bajka po prostu. A przy tym ma si臋 wra偶enie intymno艣ci a nie wielko艣ci tego parku. Bardzo malowniczy... i b臋d臋 go wspomina膰 pewnie d艂ugo. Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pola Mokotowskie bardzo nam si臋 podoba艂y - ca艂ej naszej ekipie. te zbiorniki wodne, pag贸rki, trawiaste po艂acie - bajka po prostu. A przy tym ma si臋 wra偶enie intymno艣ci a nie wielko艣ci tego parku. Bardzo malowniczy... i b臋d臋 go wspomina膰 pewnie d艂ugo.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja b臋d膮c w sierpniu dwa dni w Warszawie , zach臋cona opowie艣ciami,偶e to fajne miejsce spotka艅 psiarzy, wyci膮gn臋艂am Ul臋 i poszli艣my z psami na Pola Mokotowskie ... By艂am pora偶ona po prostu jak to zobaczy艂am :crazyeye::crazyeye: T艂umy ludzi,jeden na drugim le偶膮 plackiem, zero kontaku z natur膮, ciszy i prywatno艣ci . Jak szybko tam wesz艂am tak czym pr臋dzej chcia艂am ucieka膰 na moje prawdziwe rudzkie pola, 艂膮ki,lasy...Nigdy wi臋cej. Cho膰 mog臋 zrozumie膰 , 偶e 偶ycie w Warszawie wygl膮da zupe艂nie inaczej ni偶 u nas ( w ko艅cu uczy艂am si臋 tam dwa lata i troch臋 widzia艂am), tam wszystko p臋dzi dwa razy szybciej. Nie dziwi臋 si臋, 偶e ludzie nie znaj膮cy prawdziwych p贸l lubi膮 tam chodzi膰. Quote
Od-Nowa Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 ten weekend kiedy by艂y zawody by艂 zimny i sobota deszczowa, ludzi prawie nie by艂o w parku wi臋c szale艅stwo!! w niedziel臋 ju偶 du偶o wi臋cej ale jako艣 bez tragedii.. no chocia偶 my mieszkamy we Wro a nasze parki bywaj膮 bardzo t艂oczne... mo偶e dlatego nie odczuwa艂am nat艂oku ;) Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Od-Nowa napisa艂(a):ten weekend kiedy by艂y zawody by艂 zimny i sobota deszczowa, ludzi prawie nie by艂o w parku wi臋c szale艅stwo!! w niedziel臋 ju偶 du偶o wi臋cej ale jako艣 bez tragedii.. no chocia偶 my mieszkamy we Wro a nasze parki bywaj膮 bardzo t艂oczne... mo偶e dlatego nie odczuwa艂am nat艂oku ;) chyba 偶e tak, wtedy by艂a pi臋kna s艂oneczna pogoda... ale c贸偶, nie chc臋 tam wr贸ci膰 :lol: Quote
Bonsai Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 eria napisa艂(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja b臋d膮c w sierpniu dwa dni w Warszawie , zach臋cona opowie艣ciami,偶e to fajne miejsce spotka艅 psiarzy, wyci膮gn臋艂am Ul臋 i poszli艣my z psami na Pola Mokotowskie ... By艂am pora偶ona po prostu jak to zobaczy艂am :crazyeye::crazyeye: T艂umy ludzi,jeden na drugim le偶膮 plackiem, zero kontaku z natur膮, ciszy i prywatno艣ci . Jak szybko tam wesz艂am tak czym pr臋dzej chcia艂am ucieka膰 na moje prawdziwe rudzkie pola, 艂膮ki,lasy...Nigdy wi臋cej. Cho膰 mog臋 zrozumie膰 , 偶e 偶ycie w Warszawie wygl膮da zupe艂nie inaczej ni偶 u nas ( w ko艅cu uczy艂am si臋 tam dwa lata i troch臋 widzia艂am), tam wszystko p臋dzi dwa razy szybciej. Nie dziwi臋 si臋, 偶e ludzie nie znaj膮cy prawdziwych p贸l lubi膮 tam chodzi膰. Trafi艂a艣 na okropny moment - latem wi臋kszo艣膰 psiarzy wynosi si臋 z P贸l Mokotowskich, bo nie idzie tam wytrzyma膰. W艂a艣nie z powodu ludzi z krokodylimi sk贸rkami le偶膮cych plackiem na ziemi. Zdarza si臋 nawet, 偶e ludzie robi膮 tam sobie grilla! Natomiast przed i po wakacjach jest ju偶 zno艣nie - na taki moment trafi艂a Tania. Najbardziej lubi臋 Pola Mokotowskie wczesnym rankiem, gdzie nie ma tu ani 偶ywej duszy, jedynie panie sprz膮taczki pracuj膮 w klubach, a kaczki wyleguj膮 si臋 jeszcze na brzegu... Inna fajna pora na Polach Mokotowskich, to gdy pada deszcz: ludzie uciekaj膮, zostaj膮 co prawdziwsi psiarze i jest naprawd臋 przyjemnie. Uwa偶am, 偶e jak na park w sercu miasta jest naprawd臋 dobry. Jest zadbany, a ludzie intuicyjnie dziel膮 sie mi臋dzy sob膮 - jest po艂owa parku, gdzie zawsze spotykaj膮 si臋 psiarze, druga po艂owa nale偶y do 'zwyk艂ych' ludzi: matki z dzie膰mi, rolkarzy, rowerzy艣st贸w... Oczywi艣cie najmilej jest uciec za miasto, nad Wis艂臋, albo w inne bardziej ustronne miejsce, jednak na Polach Mokotowskich te偶 potrafi by膰 mi艂o. Quote
ariss Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Bonsai napisa艂(a):Trafi艂a艣 na okropny moment - latem wi臋kszo艣膰 psiarzy wynosi si臋 z P贸l Mokotowskich, bo nie idzie tam wytrzyma膰. W艂a艣nie z powodu ludzi z krokodylimi sk贸rkami le偶膮cych plackiem na ziemi. Zdarza si臋 nawet, 偶e ludzie robi膮 tam sobie grilla! Natomiast przed i po wakacjach jest ju偶 zno艣nie - na taki moment trafi艂a Tania. Najbardziej lubi臋 Pola Mokotowskie wczesnym rankiem, gdzie nie ma tu ani 偶ywej duszy, jedynie panie sprz膮taczki pracuj膮 w klubach, a kaczki wyleguj膮 si臋 jeszcze na brzegu... Inna fajna pora na Polach Mokotowskich, to gdy pada deszcz: ludzie uciekaj膮, zostaj膮 co prawdziwsi psiarze i jest naprawd臋 przyjemnie. Uwa偶am, 偶e jak na park w sercu miasta jest naprawd臋 dobry. Jest zadbany, a ludzie intuicyjnie dziel膮 sie mi臋dzy sob膮 - jest po艂owa parku, gdzie zawsze spotykaj膮 si臋 psiarze, druga po艂owa nale偶y do 'zwyk艂ych' ludzi: matki z dzie膰mi, rolkarzy, rowerzy艣st贸w... Oczywi艣cie najmilej jest uciec za miasto, nad Wis艂臋, albo w inne bardziej ustronne miejsce, jednak na Polach Mokotowskich te偶 potrafi by膰 mi艂o. w艂a艣nie co艣 takiego mia艂am napisa膰:loveu: podpisuje si臋 pod wszystkim:p Quote
wiq Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ludzie nie znaj膮cy prawdziwych p贸l lubi膮 tam chodzi膰. o to to :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 wiqCytat: ludzie nie znaj膮cy prawdziwych p贸l lubi膮 tam chodzi膰. o to to :evil_lol: i znowu mnie denerwujecie. snoby podmiejskie. Jakby ka偶dy mia艂 mo偶liwo艣膰 to na pewno by marzy艂 o spacerach na polach, po lasach itd ale 偶e NIE MA to s膮 takie miejsca w mie艣cie. jak jeszcze udaje si臋 podzieli膰 na cz臋艣膰 "psi膮" i "pla偶ow膮" to super. a t艂umaczenie pt: nie ma sensu bra膰 psa mieszkaj膮 w mie艣cie jest tak samo g艂upie jak stwierdzenie,偶e osoby biedne nie powinny mie膰 dzieci no! Quote
wiq Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 to indywidualna sprawa, ale ja np. nie mam serca bra膰 psa do miasta i ju偶 :P a to, 偶e lubicie takie miejsca, bo musicie je lubi膰 to ju偶 trudno :evil_lol: chciecie mie膰 psy w mie艣cie, to jeste艣cie skazani na takie wymem艂ane parczki niestety, na smycze, na kaga艅ce, na bloki, na ha艂a艣liwe ulice, na zafajdane trawniki, na t艂umy ludzi i t艂umy ps贸w.. i wiele os贸b, psich i ludzkich, doskonale si臋 w tym odnajduje.. ;) ja si臋 za to makabrycznie m臋cz臋 w takich miejscach, ja lubi臋 i艣膰 na spacer i przez 4 h 艂a偶enia po lesie nie spotka膰 nikogo, 偶adnego psa, 偶adnych ludzi... mnie ju偶 jeden biegacz czy rowerzysta psuj膮 humor, nie m贸wi膮c o paniach z w贸zkami :evil_lol: nie wiem, czy mnie kiedy艣 los nie rzuci na sta艂e do miasta, by膰 mo偶e, ale czy b臋d臋 mie膰 wtedy psa?.. by膰 mo偶e.. :P Quote
Bonsai Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 wiq napisa艂(a):to indywidualna sprawa, ale ja np. nie mam serca bra膰 psa do miasta i ju偶 :P a to, 偶e lubicie takie miejsca, bo musicie je lubi膰 to ju偶 trudno :evil_lol: chciecie mie膰 psy w mie艣cie, to jeste艣cie skazani na takie wymem艂ane parczki niestety, na smycze, na kaga艅ce, na bloki, na ha艂a艣liwe ulice, na zafajdane trawniki, na t艂umy ludzi i t艂umy ps贸w.. i wiele os贸b, psich i ludzkich, doskonale si臋 w tym odnajduje.. ;) ja si臋 za to makabrycznie m臋cz臋 w takich miejscach, ja lubi臋 i艣膰 na spacer i przez 4 h 艂a偶enia po lesie nie spotka膰 nikogo, 偶adnego psa, 偶adnych ludzi... mnie ju偶 jeden biegacz czy rowerzysta psuj膮 humor, nie m贸wi膮c o paniach z w贸zkami :evil_lol: nie wiem, czy mnie kiedy艣 los nie rzuci na sta艂e do miasta, by膰 mo偶e, ale czy b臋d臋 mie膰 wtedy psa?.. by膰 mo偶e.. :P Miejsce jest wa偶ne dla psa, ale nie najwa偶niejsze. Pies bowiem du偶o bardziej przyzwyczaja si臋 do cz艂owieka, ni偶 do miejsca. Gdybym zostawi艂a Piegusa u rodzic贸w w Kaliszu, gdzie mia艂by ogr贸dek i spacery g贸ra raz dziennie po polach i lasach, to on i tak by艂by nieszcz臋艣liwy. Zdzicza艂 by i by艂by zupe艂nie innym psem. Dlatego lepiej cia艣niej, ale razem. Quote
ariss Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 wiq napisa艂(a):to indywidualna sprawa, ale ja np. nie mam serca bra膰 psa do miasta i ju偶 :P chciecie mie膰 psy w mie艣cie, to jeste艣cie skazani na takie wymem艂ane parczki niestety, na smycze, na kaga艅ce, na bloki, na ha艂a艣liwe ulice, na zafajdane trawniki, na t艂umy ludzi i t艂umy ps贸w.. przynajmniej nasze psy sa doskonale zsocjalizownae:eviltong: (no moze nie wszystkie) Bonsai napisa艂(a):Miejsce jest wa偶ne dla psa, ale nie najwa偶niejsze. Pies bowiem du偶o bardziej przyzwyczaja si臋 do cz艂owieka, ni偶 do miejsca. Gdybym zostawi艂a Piegusa u rodzic贸w w Kaliszu, gdzie mia艂by ogr贸dek i spacery g贸ra raz dziennie po polach i lasach, to on i tak by艂by nieszcz臋艣liwy. Zdzicza艂 by i by艂by zupe艂nie innym psem. Dlatego lepiej cia艣niej, ale razem. zn贸w popieram:p Quote
Recommended Posts