Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sport to jednak to co najbardziej lubię fotografować. Zawody konne, teraz psie i jestem w siódmym niebie ;)
tylko nie mam obiektywu do tego.... musiałoby być jakieś szybkie tele... :roll:

to zdjęcie mi się bardzo podoba, więc przekleję... barwy flagi w tle to fragment stoiska które stało kawałek dalej. zgrało się świetnie.
tylko ta jakość... :roll:
[IMG]http://i863.photobucket.com/albums/ab198/mereszka/DCDC%20Wroclaw%20-%20sobota%202/IMG_9528.jpg[/IMG]

Posted

akurat tu nie o ciemność obiektywu chodzi tylko o jego szybkość. a mój jest muł. No ale i tak ciszę się,że Wam się podobają i mam nadzieję oddają choć część tej magicznej atmosfery jaka na zawodach była.
Powiem Wam ,że to nawet zaszczyt tam iść i zająć ostatnie miejsce. Ludzie, atmosfera są tak nieziemskie,że trzeba to przeżyć.
chociażby oglądając zdjęcia ;)

Posted

[URL]http://img1.rajce.idnes.cz/d1/2/2149/2149850_a841191c50e9e518f9bf35513cc7c774/images/DSC_3647.jpg[/URL] - super fotka. Ja także gratuluję występu. Wspaniałe hobby:lol:

Posted

ponieważ ciągle nie mam czasu na zdjęcia moich dziewczynek... ciągle obrabiam zaległe różne :razz: - wkleję na dobranoc link do galerii klubowej. Zobaczcie jak pięknie Tajga sprawuje się na treningu - tym razem posłuszeństwo. Zdjęcia moje.
[URL="http://www.woof.com.pl/frisbee/09_04_trening_posluszenstwo_laki/zdjecie_00.html"]zdjęcia - posłuszeństwo
[/URL]

Posted

dzięki *zaba* że zaglądnęłaś bo pusto tu jak na hali w górach :lol:
Tajorka coraz więcej umie i bardzo nas czasem zaskakuje.
Ostatnio na tym zabawowym konkursie posłuszeństwa była konkurencja polegająca na usadzeniu psa pod drzewem i oddaleniem się na znaczną odległość. W połowie tej drogi leżała kamizelka na której "zdalnie sterowany pies" miał się położyć z w drodze do właściciela.
Wcześniej ćwiczyli z TZ leżenie na odległość ale na kilka kroków a nie z 50 metrów w biegu. Tajurka jak zaklęta zrobiła idealnie :lol: wielkie brawa.

oczywiście te sukcesy nie mają nic wspólnego z codziennym życiem, bo ten kudłaty psi geniusz nadal nie umie na smyczy chodzić :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Hehe, miło się czyta takie wieści ;) A ja czekam na jakieś zdjęcia spacerkowe w końcu :eviltong: Bo dawno takich nie było :cool3: A kolorowa Tajga z konkursu posłuszeństwa świetna!

Posted

Tania a może Tajga ma podobnie jak moja Kala ?? bo Kala zawsze na ośrodku jest pilniejsza :) skupiona i fajnie ćwiczy, np. frisbee
a na naszym boisku jest rozkojarzona, niby ćwiczy ale jak przyjdzie jakiś pies to od razu leci się przywitać i ... głuchnie :angryy:

Posted

[B]Agathee[/B] - zdjęć ze spacerów mam jak zawsze wiele ale leżą i się kurzą :evil_lol: coś dla Ciebie wyszukam.
a co do pw - to poszukam dla Ciebie jakiś przydatnych filmików na youtubie ;)

[B]Mudik[/B] - cześć kochana świeżo upieczona mężatko :diabloti::diabloti::diabloti:
dziękuję za odwiedziny. Nadajesz już na stałe z Łodzi teraz?

[B]weszka[/B] - no każdy ma jakieś wady, może Tajura nie stworzona by jak koza na powrozie chodzić :evil_lol:

[B]gusia1972[/B] - ee nie, w klubie ma mało rozrywek. przecież ona ani nie trenuje ani nie ma jakiejś pasji konkretnej. Czasem się z Noblem przegoni, czasem na torze flyballowym. W każdym razie dla niej to taka atrakcja jak normalne wyjście do parku więc różnicy w posłuchu nie ma zupełnie - jedynie rozproszeń mniej.
Na spacerach komendy wykonuje chętnie ale coś tak rozciągniętego w czasie jak chodzenie przy nodze jest niewykonalne... no chyba,że idziemy na spacer do centrum - gdzie nei czuje się już tak pewna siebie idzie równiutko.
W klubie za to dużo bardziej niż na codzień nieznośna jest Lira. Przez to,że jest tak napalona na ćwiczenia dostaje po prostu małpiego rozumu!

Posted

[B]Agathee[/B] - w weekend.... :p

[B]Dobcia[/B] - dla wyrwirączki te brawa? dla drzewopleta, nogopodchaczacza, skrętoomijacza ???:diabloti::diabloti::diabloti:

[B]Atkaaaa[/B] - witamy nowego gościa w galerii ;) która zaczyn usychać...

Bartiśkowa_ - ano witam :p

Posted

[quote name='Od-Nowa']
[B]Dobcia[/B] - dla wyrwirączki te brawa? dla drzewopleta, nogopodchaczacza, skrętoomijacza ???:diabloti::diabloti::diabloti:
[/quote]

Taaaak!:multi: dla artystki o wielu talentach:cool3: