Od-Nowa Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 sport to jednak to co najbardziej lubię fotografować. Zawody konne, teraz psie i jestem w siódmym niebie ;) tylko nie mam obiektywu do tego.... musiałoby być jakieś szybkie tele... :roll: to zdjęcie mi się bardzo podoba, więc przekleję... barwy flagi w tle to fragment stoiska które stało kawałek dalej. zgrało się świetnie. tylko ta jakość... :roll: [IMG]http://i863.photobucket.com/albums/ab198/mereszka/DCDC%20Wroclaw%20-%20sobota%202/IMG_9528.jpg[/IMG] Quote
brjagata Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Nie narzekaj, jest super :eviltong: Jak na tak ciemny obiektyw... rewelka ;) Quote
*zaba* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Piekne zdjecia,super psy!!!!!!!! Ogladam i szczerze podziwiam :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 akurat tu nie o ciemność obiektywu chodzi tylko o jego szybkość. a mój jest muł. No ale i tak ciszę się,że Wam się podobają i mam nadzieję oddają choć część tej magicznej atmosfery jaka na zawodach była. Powiem Wam ,że to nawet zaszczyt tam iść i zająć ostatnie miejsce. Ludzie, atmosfera są tak nieziemskie,że trzeba to przeżyć. chociażby oglądając zdjęcia ;) Quote
weszka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Pewnie że tak! Najważniejsze to tam być i chłonąć atmosferę, uczyć się, a miejsce na podium to już sprawa trzeciorzędna ;) Quote
betel Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [URL]http://img1.rajce.idnes.cz/d1/2/2149/2149850_a841191c50e9e518f9bf35513cc7c774/images/DSC_3647.jpg[/URL] - super fotka. Ja także gratuluję występu. Wspaniałe hobby:lol: Quote
Od-Nowa Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 ponieważ ciągle nie mam czasu na zdjęcia moich dziewczynek... ciągle obrabiam zaległe różne :razz: - wkleję na dobranoc link do galerii klubowej. Zobaczcie jak pięknie Tajga sprawuje się na treningu - tym razem posłuszeństwo. Zdjęcia moje. [URL="http://www.woof.com.pl/frisbee/09_04_trening_posluszenstwo_laki/zdjecie_00.html"]zdjęcia - posłuszeństwo [/URL] Quote
Od-Nowa Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 dzięki *zaba* że zaglądnęłaś bo pusto tu jak na hali w górach :lol: Tajorka coraz więcej umie i bardzo nas czasem zaskakuje. Ostatnio na tym zabawowym konkursie posłuszeństwa była konkurencja polegająca na usadzeniu psa pod drzewem i oddaleniem się na znaczną odległość. W połowie tej drogi leżała kamizelka na której "zdalnie sterowany pies" miał się położyć z w drodze do właściciela. Wcześniej ćwiczyli z TZ leżenie na odległość ale na kilka kroków a nie z 50 metrów w biegu. Tajurka jak zaklęta zrobiła idealnie :lol: wielkie brawa. oczywiście te sukcesy nie mają nic wspólnego z codziennym życiem, bo ten kudłaty psi geniusz nadal nie umie na smyczy chodzić :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
brjagata Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Hehe, miło się czyta takie wieści ;) A ja czekam na jakieś zdjęcia spacerkowe w końcu :eviltong: Bo dawno takich nie było :cool3: A kolorowa Tajga z konkursu posłuszeństwa świetna! Quote
weszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ślicznie ćwiczy pańcio ze swoją suczką :) A życie codzienne no cóż rozmija się z teorią hihi Quote
gusia1972 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tania a może Tajga ma podobnie jak moja Kala ?? bo Kala zawsze na ośrodku jest pilniejsza :) skupiona i fajnie ćwiczy, np. frisbee a na naszym boisku jest rozkojarzona, niby ćwiczy ale jak przyjdzie jakiś pies to od razu leci się przywitać i ... głuchnie :angryy: Quote
Od-Nowa Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [B]Agathee[/B] - zdjęć ze spacerów mam jak zawsze wiele ale leżą i się kurzą :evil_lol: coś dla Ciebie wyszukam. a co do pw - to poszukam dla Ciebie jakiś przydatnych filmików na youtubie ;) [B]Mudik[/B] - cześć kochana świeżo upieczona mężatko :diabloti::diabloti::diabloti: dziękuję za odwiedziny. Nadajesz już na stałe z Łodzi teraz? [B]weszka[/B] - no każdy ma jakieś wady, może Tajura nie stworzona by jak koza na powrozie chodzić :evil_lol: [B]gusia1972[/B] - ee nie, w klubie ma mało rozrywek. przecież ona ani nie trenuje ani nie ma jakiejś pasji konkretnej. Czasem się z Noblem przegoni, czasem na torze flyballowym. W każdym razie dla niej to taka atrakcja jak normalne wyjście do parku więc różnicy w posłuchu nie ma zupełnie - jedynie rozproszeń mniej. Na spacerach komendy wykonuje chętnie ale coś tak rozciągniętego w czasie jak chodzenie przy nodze jest niewykonalne... no chyba,że idziemy na spacer do centrum - gdzie nei czuje się już tak pewna siebie idzie równiutko. W klubie za to dużo bardziej niż na codzień nieznośna jest Lira. Przez to,że jest tak napalona na ćwiczenia dostaje po prostu małpiego rozumu! Quote
Mudik Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witaj Taniu Tak nadaję z Łodzi. Pozdrawiam Gorąco!:loveu::multi: Quote
Od-Nowa Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [B]Mudik[/B] - jakby nie było, coraz bliżej do nas :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Dobcia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Tajgusia dobrze wie, kiedy ma coś zrobić, a kiedy nie jest to konieczne...:cool3: Mądra psina, brawa:loveu: Quote
Atkaaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Czesc :D Widzę frisbowo tutaj :D Będę wpadać :lol: Quote
Od-Nowa Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [B]Agathee[/B] - w weekend.... :p [B]Dobcia[/B] - dla wyrwirączki te brawa? dla drzewopleta, nogopodchaczacza, skrętoomijacza ???:diabloti::diabloti::diabloti: [B]Atkaaaa[/B] - witamy nowego gościa w galerii ;) która zaczyn usychać... Bartiśkowa_ - ano witam :p Quote
Dobcia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Od-Nowa'] [B]Dobcia[/B] - dla wyrwirączki te brawa? dla drzewopleta, nogopodchaczacza, skrętoomijacza ???:diabloti::diabloti::diabloti: [/quote] Taaaak!:multi: dla artystki o wielu talentach:cool3: Quote
*zaba* Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wpadam na sekundke sie przywitac.Czasu brak,wlaze na prowadzone bazarki i zaraz zmykam.Tu zajzalam z nazdieja na nowe zdjatka,a tu .... :razz: Quote
Recommended Posts