Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

dalsza część spaceru przebiegała w mokrzejszych warunkach i bardziej śmierdzących :diabloti::diabloti::diabloti:
ale o tym następnym razem :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no zapomniałam powiedzieć ;)
dziś pofrisbowałyśmy trochę i wreszcie wychodzi nam inny rodzaj voult'a który dotąd ćwiczyłyśmy :multi::multi::multi: więc na razie mamy 2 nauczone. mam nadzieję,że niedługo będzie nam dane spróbować przez plecy, bo tego nigdy nie próbowałyśmy jeszcze
no i muszę chyba pomyśleć jednak o kamizelce :cool1: pomimo tego,że Lirut odbija się nadzwyczaj lekko... to jednak mam kilka szram na żebrach po pazurach :diabloti:

Posted

super fotki (jak zwykle zresztą :cool3:)

ja też kombinowałam z frisbee :) na odległość nie mogłam bo podwórko teściowej za małe było - a łąki płaskiej w pobliżu brak :roll:
próbowałam coś takiego - klęcząc na jednym kolanie chciałam aby Kala odbiła się od drugiej nogi, w ręku wysoko oczywiście frisbee :) i byłoby OK gdyby nie to, że Kala przeskakiwała przez nogę :) zamiast od niej się odbić :)

Posted

Bjuta - witamy nowego gościa w galerii ;)

betel - bardzo dziękuję:loveu: wciąga mnie to coraz bardziej i robienie i nauka ;)

Bartiśkowa_ - coś wspominałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo dziękuję ;)

eria - potem było jeszcze ciekawiej... ale o tym innym razem bo:

kącik kibica zaprasza na relacje z zawodów DCDC'09 (zawody frisbee - dla niewtajemniczonych) które odbyły się w CHorzowie
http://www.dogomania.pl/forum/f915/dcdc-chorzow-2009-a-133103/

Posted

TANIA TY BYŁAŚ W CHORZOWIE - 15 MINUT ODE MNIE - I SŁOWEM NIE PISNĘŁAŚ ?!
zostanie Ci to wybaczone jeśli byłaś tam w sobotę - bo i tak mnie nie było :evil_lol:

Posted

no niestety... pogrążę się!!
w niedziele :diabloti:
i przejeżdżaliśmy przez Rude Śląską :diabloti:
i byliśmy z kundlicami :diabloti:

będę spalona na stosie?

Posted

Od-Nowa napisał(a):
no niestety... pogrążę się!!
w niedziele :diabloti:
i przejeżdżaliśmy przez Rude Śląską :diabloti:
i byliśmy z kundlicami :diabloti:

będę spalona na stosie?

NA KLĘCZKACH SIE WYSPOWIADAĆ ! NO PO PROSTUUUUU ! ja tu siedze i sie nudkuje w domu a taka Tania se obok przejeżdża z psami ! a wiesz jaki fajny spacerek by mógł być !
no szkoda gadać :shake::shake::evil_lol:

Posted

gusia1972 - posty tak skaczą,że nie zauważyłam wcześniej wpisu ;)
ćwiczcie ćwiczcie! razem pójdziemy wszystkie 3 na rzeź , tj z Friduszkami.
Może Kali za nisko było? Ale z kolei jakbyś stała mogłoby być już za wysoko. Lepiej ćwiczyć z drugą osobą blokującą z boku. Pies ma ciasno to automatycznie bardziej skłonny jest śię odbić.
Lira też latała nade mną. na szczęście teraz już łaskawie się odbija ;)

eria , weszka - no rzeczywiście można się było jakoś zorganizować!! zupełnie nie pomyślałam :placz: ależ by było spotkanie :cool3:
może za rok?? :evil_lol:

groszek83 - dzięki! będą stopniowo pojawiały się nowe ;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']

eria , weszka - no rzeczywiście można się było jakoś zorganizować!! zupełnie nie pomyślałam :placz: ależ by było spotkanie :cool3:
może za rok?? :evil_lol:

Co się odwlecze to nie uciecze, a jak wystartujesz we Wrocławiu to przyjedziemy jeszcze w tym roku :lol::cool3:

Posted

ooo! no to jest powód do mobilizacji :evil_lol: :lol:
mam chrapkę na ten Wrocław... zwłaszcza,że prawie pod nosem tu będą bo spacerkiem mam 15 minut do tego parku.
no ale nic na siłę. jak mam umierać z nerwów już teraz to mówię NIE NIE NIE ;)

Posted

zadecydujemy za miesiąc ;)
a na razie ten kłopotliwy temat ucinam ;)
może jakieś zdjęcie spacerowe ktoś chce? :cool3:

a tak swoją drogą to z takim dopingiem od razu na MŚ :loveu: bardzo Wam dziękuję!!