Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa napisał(a):
za radą Weszki, kupiłam wreszcie grzebień z obracanymi zębami...
niepozorne to to a działa cuda!! wyrzucam wszystkie inne szczotki do śmieci!!!
to jest cud!! :multi: i kupa kłaków z psa wywędrowała

moźe po wyczesaniu powinnam Tajge zważyć :cool3::evil_lol:

A jak to cudo wyglada?? Moze kupie,Kamcia wyczesze i zostanie go tylko polowa?? :evil_lol:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):

A Tajgunia mogłaby troszkę mojej Bianeczce kg podrzucic - moja kruszynka ledwo 8 kg przekracza :shake:

...a na zdjęciach wydaje się dużo większa;)

Hihi coś mi się wydaje że Tajgusia nie będzie z marchwi zadowolona:evil_lol:

Posted

cześć kochane dziewczyny!
dzisiaj dzień piękny i słoneczny więc wyprawa psia w nieznane na pewno się odbędzie :multi:

odchudzanie Tajgiszona ruszyło pełną parą! Jestem brutal i na piękne oczy nie zmięknę :diabloti: jakby chodziło o estetykę to bym sobie dała luz. Ale gdy idzie o jej zdrowie nie ma litości :p
racje żywieniowe ciach! pilnowanie miski Liry, żeby nie zmieniła właściciela!
marchewi chrupane dzielnie!
no i na razie jest ok! na spacerach nie kręci się nadmiernie w poszukiwaniu syfów do pożarcia. Zupełnie w normie więc marchewkowy zapychacz działa ;)

zdjęcia jakieś resztkowe zaraz wstawię a zdjęcia grzebyka nie mam.
trzeba sobie wygooglać, bo podobno na dogo nie można teraz wstawiać linków :cool3:

Posted

Betelku! specjalnie dla Ciebie wkleję zdjęcie (zobaczysz jutro bo pewnie wkleję przed północą) co trzeba robić żeby schudnąć :evil_lol:

a tak na serio to wierzę w dietetyczki i dobranie odpowiedniego sposobu żywienia indywidualnie. oczywiście najbierw badania testy. Można przez całe życie się ochudzać a jeden szkodliwy dla danego organizmu skłanik może te trudy zniweczyć! nie poddawaj się kochana ;)

Posted

Ewelinko, bardzo ważne dobrze pogryźć :diabloti: nikt Ci nie chciał przeszkadzać przez te... kilka dni :evil_lol:
Groszku, uda mi się chyba przed północą wstawić trochę! :cool3:

ale dziś mie nie szło focenie zupełnie :roll:

najpierw trochę dziewczynek a potem dodatek dla Betel ;)

Posted

Mudik, to nie sa identyfikatory ;) to takie zawieszki odblaskowe.
wiem,że jestem obłąkana... ale jak jedziemy z psami do lasu to zawsze zakładam im i obroże i szelki, a teraz jeszcze dodatkowo odblaski!! - jesteś widoczny jesteś bezpieczny. Jak je poubieram jak choinki to nikt nie weźmie ich za wałesającą się bandę... a tego się boję. Mimo,że jeździmy w miejsca gdzie się nie poluje. ale nigdy nie wiadomo... jak będzie trzeba to w różowe sutanny je poubieram, byle były bezpieczniejsze :evil_lol:

w mieście na spacery normalnie tylko obróżki i małe adresówki ;)

a teraz kilka zdjęć przytulankowych czyli takich których mi nikt nie robi :placz: ale dziś TZ aparat zabrał i porobił

nawet wspólne zdjęcie normalne być nie może :evil_lol:

to jest to co TajGA lubi najbardziej :loveu:

Posted

Betel a żeby schudnąć trzeba robić tak :diabloti:

a tu zdjęcia technicznie nieudane ale jedyne jakie mam z zabaw z Lirusią więc dla mne cenne ;) nie zabraliśmy dysków więc z patyczkiem

naprowadzenie

i hoop - lądowanie 3 metry za moimi plecami :crazyeye::evil_lol:

skok przez krzywą nóżkę, ale widac tylko kuperek

Posted

więcej zdjęć psic jutro ;)
a w przyszłym tygodniu wyjeżdżam z suczydełkami na 3 dni do pieknego domu pod lasem należącym do wujostwa! będą biegi po lesie i frisbowanie w ogrodzie. zabieram aparat oczywiście! necik będzie więc zdjęcia na bierząco również :cool3:
strasznie się cieszę :multi: oprócz pilnowania domu będę jeszcze opiekować się pięknym labradorkiem i kotami - rudzielcem i trikolorką to zwierzyniec wujostwa.
mam nadzieję,że ich koty mnie źle nie zapamiętały - ostatnim razem robiłam im zastrzyki :evil_lol:

edit:
Gass no wiesz, ja Wam tu takie śliczne zdjecia wklejam a ty wolisz liście??
zaraz wszystkie wykasuję :eviltong::mad:

Posted

no to masz tu na dobranoc,żeby Ci się dobrze spało stos liści :diabloti:
nie sprecyzowałaś ilości więc daję Ci pełny pakiet od razu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

więcej zdjęć jutro :p

Posted

ariss - prawda? "artyzm" przebija:diabloti::diabloti::diabloti: aha i jeszcze "liryzm" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

lepiej się oddalę bo mi rykoszetem na twarzy któryś wyląduje :eviltong:

a tak na serio to jeszcze ostatni dziś spacer przed nami ;)
w weekendy 1 w nocy jest większy ruch w parku niż ok 22!

edit:
Rudzia, a no właśnie! musze sobie jakiś na zimę sprawić bo mi nieswojo bez kapeluszków :cool3:

no i jak? zakonserwowana jestem nieźle :evil_lol: