ariss Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 no to na co czekasz:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Witam :loveu: wklejej foteczki jak masz Quote
*zaba* Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Od-Nowa napisał(a):za radą Weszki, kupiłam wreszcie grzebień z obracanymi zębami... niepozorne to to a działa cuda!! wyrzucam wszystkie inne szczotki do śmieci!!! to jest cud!! :multi: i kupa kłaków z psa wywędrowała moźe po wyczesaniu powinnam Tajge zważyć :cool3::evil_lol: A jak to cudo wyglada?? Moze kupie,Kamcia wyczesze i zostanie go tylko polowa?? :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a): A Tajgunia mogłaby troszkę mojej Bianeczce kg podrzucic - moja kruszynka ledwo 8 kg przekracza :shake: ...a na zdjęciach wydaje się dużo większa;) Hihi coś mi się wydaje że Tajgusia nie będzie z marchwi zadowolona:evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 http://images50.fotosik.pl/24/6a402fe94f02d3bd.jpg ja tu nie widze skruchy:eviltong: raczej zastanowienie-poczuje nie poczuje:evil_lol: Oj odchudzanie:shake:wbrew pozorom ciężki temat:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 cześć kochane dziewczyny! dzisiaj dzień piękny i słoneczny więc wyprawa psia w nieznane na pewno się odbędzie :multi: odchudzanie Tajgiszona ruszyło pełną parą! Jestem brutal i na piękne oczy nie zmięknę :diabloti: jakby chodziło o estetykę to bym sobie dała luz. Ale gdy idzie o jej zdrowie nie ma litości :p racje żywieniowe ciach! pilnowanie miski Liry, żeby nie zmieniła właściciela! marchewi chrupane dzielnie! no i na razie jest ok! na spacerach nie kręci się nadmiernie w poszukiwaniu syfów do pożarcia. Zupełnie w normie więc marchewkowy zapychacz działa ;) zdjęcia jakieś resztkowe zaraz wstawię a zdjęcia grzebyka nie mam. trzeba sobie wygooglać, bo podobno na dogo nie można teraz wstawiać linków :cool3: Quote
betel Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 OdNówka , może taki i mnie byś odchudziła, moje psiaki ok , ze mną gorzej:-( Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Betelku! specjalnie dla Ciebie wkleję zdjęcie (zobaczysz jutro bo pewnie wkleję przed północą) co trzeba robić żeby schudnąć :evil_lol: a tak na serio to wierzę w dietetyczki i dobranie odpowiedniego sposobu żywienia indywidualnie. oczywiście najbierw badania testy. Można przez całe życie się ochudzać a jeden szkodliwy dla danego organizmu skłanik może te trudy zniweczyć! nie poddawaj się kochana ;) Quote
ewelinka_m Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Od-Nowa'] lecę zgrywać, zapraszam po kolacji ;) trochę u mnie trwała ta kolacja :evil_lol::evil_lol: cuudne portreciki:loveu: http://images43.fotosik.pl/23/0179152f980023a0.jpg http://images47.fotosik.pl/24/1fce833e905fed9a.jpg a liście fenomenalne.. http://images34.fotosik.pl/388/640ec79d558e734f.jpg czekam na następne zdjecia :cool1: Quote
groszek83 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Przed północą zdjęcia:roll:to ja też jutro zobacze;) Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Ewelinko, bardzo ważne dobrze pogryźć :diabloti: nikt Ci nie chciał przeszkadzać przez te... kilka dni :evil_lol: Groszku, uda mi się chyba przed północą wstawić trochę! :cool3: ale dziś mie nie szło focenie zupełnie :roll: najpierw trochę dziewczynek a potem dodatek dla Betel ;) Quote
Mudik Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Te identyfikatory takie duże, nie przeszkadzają im? Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Mudik, to nie sa identyfikatory ;) to takie zawieszki odblaskowe. wiem,że jestem obłąkana... ale jak jedziemy z psami do lasu to zawsze zakładam im i obroże i szelki, a teraz jeszcze dodatkowo odblaski!! - jesteś widoczny jesteś bezpieczny. Jak je poubieram jak choinki to nikt nie weźmie ich za wałesającą się bandę... a tego się boję. Mimo,że jeździmy w miejsca gdzie się nie poluje. ale nigdy nie wiadomo... jak będzie trzeba to w różowe sutanny je poubieram, byle były bezpieczniejsze :evil_lol: w mieście na spacery normalnie tylko obróżki i małe adresówki ;) a teraz kilka zdjęć przytulankowych czyli takich których mi nikt nie robi :placz: ale dziś TZ aparat zabrał i porobił nawet wspólne zdjęcie normalne być nie może :evil_lol: to jest to co TajGA lubi najbardziej :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Betel a żeby schudnąć trzeba robić tak :diabloti: a tu zdjęcia technicznie nieudane ale jedyne jakie mam z zabaw z Lirusią więc dla mne cenne ;) nie zabraliśmy dysków więc z patyczkiem naprowadzenie i hoop - lądowanie 3 metry za moimi plecami :crazyeye::evil_lol: skok przez krzywą nóżkę, ale widac tylko kuperek Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 tu już lepiej widać;) i hop tu odbicie i skok na lewo :loveu::multi: i jeszcze specjalnie dla Betel - tak też można :evil_lol::lol: Quote
ariss Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 gdzie są liście dla mnie:placz::mad::mad::mad::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 więcej zdjęć psic jutro ;) a w przyszłym tygodniu wyjeżdżam z suczydełkami na 3 dni do pieknego domu pod lasem należącym do wujostwa! będą biegi po lesie i frisbowanie w ogrodzie. zabieram aparat oczywiście! necik będzie więc zdjęcia na bierząco również :cool3: strasznie się cieszę :multi: oprócz pilnowania domu będę jeszcze opiekować się pięknym labradorkiem i kotami - rudzielcem i trikolorką to zwierzyniec wujostwa. mam nadzieję,że ich koty mnie źle nie zapamiętały - ostatnim razem robiłam im zastrzyki :evil_lol: edit: Gass no wiesz, ja Wam tu takie śliczne zdjecia wklejam a ty wolisz liście?? zaraz wszystkie wykasuję :eviltong::mad: Quote
ariss Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no pewnie,że piękne:loveu::loveu::loveu:ale jakby były jeszcze liście to już w ogóle byłabym w 7niebie:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 no to masz tu na dobranoc,żeby Ci się dobrze spało stos liści :diabloti: nie sprecyzowałaś ilości więc daję Ci pełny pakiet od razu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więcej zdjęć jutro :p Quote
ariss Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jestem pod wielkim wrażeniem tej dobranocki:loveu::loveu::loveu: świetnie uchwycona chwila:loveu::loveu::loveu::eviltong:REWELACJA:loveu::diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Widziałam Tanie bez kapelusika ;) Super zdjecia przytulaśne :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 ariss - prawda? "artyzm" przebija:diabloti::diabloti::diabloti: aha i jeszcze "liryzm" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lepiej się oddalę bo mi rykoszetem na twarzy któryś wyląduje :eviltong: a tak na serio to jeszcze ostatni dziś spacer przed nami ;) w weekendy 1 w nocy jest większy ruch w parku niż ok 22! edit: Rudzia, a no właśnie! musze sobie jakiś na zimę sprawić bo mi nieswojo bez kapeluszków :cool3: no i jak? zakonserwowana jestem nieźle :evil_lol: Quote
Recommended Posts