Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B][U]przypominam,że już za chwilę ruszy kącik klubu kibica :evil_lol:[/U][/B]
bo nasze dziewczynki znajome Melisa i Kejti są w drodze na
Mistrzostwa Świata Agility w Helsinkach :multi:
starty w weekend. BARDZO PROSZĘ TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!:lol:
[SIZE=1]Do końca nie wiadomo jeszcze czy będzie biegła jedna czy obie[/SIZE]

[SIZE=1]dla przypomnienia ;-)[/SIZE]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/234/5c0029a0b1cb1052.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/234/5efa28041d3b2096.jpg[/IMG][/URL]

może powinnam dać jakieś wspólne zdjęcie, bo jak zaraz zdobędą tytuł mistrzowski się do nas nie przyznają :-) :-) :-)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']
PS Dziwny pies to mało powiedziane Biana teraz stoi przy misce wody i boi się napic bo woda się jej rusza :mad: ja z nią kiedyś oszaleję :evil_lol:[/QUOTE]

Nauczenie psa picia wody na komende załatwi sprawę.
Ja musiałam tak zrobić, bo w wakacje cały czas robila coś innego tylko nie piła. A nawet gdy umoczyła jęzorek w misce z wodą to natychmiast coś ją od tego odrywało. Rowerzysta? Samochód? Inny przechodzący pies? Idące dzieci? Może pańcia się ruszyła? A może ma PIŁKĘ? AAAA lecę - woda poczeka.
I wychodziło na to, ze pies pił dopiero wieczorem, gdy był strasznie spragniony po aktywnym dniu. :shake:

Posted

...w drugą stronę też nie jest dobrze:razz:
Na polu 5 stopni, a mój wariat na widok pniaka w rzece rzucił się do wody, żeby go wyłowić...:shake:

Kciuki trzymamy:loveu:

Świetne zdjęcia, a najlepsiejsze z Tajdzią uciekającą przed konikami:lol:

Posted

Bardzo ładna fotka i psinki i pani:lol:[URL]http://images32.fotosik.pl/367/b2b01cfad4f45c23.jpg[/URL]

Sorki , nie wim jak to się stało , że wszędzie powrzucałam Niki

Posted

cześć kochane
poddałam sie pogodzie.. choroba łapie :placz:
wracam pod koc i okład z psów i kotów :evil_lol:

Betel, w linku który podałaś jest jakiś podpalany piesek w żółtej obróżce rogza :razz: stadko mamy liczne ale tego delikwenta nie rozpoznaję :lol:

tulę ciepło
nie dajcie się jesieni! ;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']przybij piątala!!!! dzisiaj Lira po spacerze miała to samo!!!
stoi sierota nad miską, pić się chce a nie pije...
kręci się, mamla coś pod nosem ... no to wodę na rękę wzięłam i jej daje - pije!
bałwanice te nasze suki :diabloti:[/quote]

No to piątka , robimy dokładnie to samo :evil_lol:

[quote name='wiq']macie cierpliwość do tych swoich cykadeł :evil_lol:

[/quote]

Jak pewnego dnia przeczytacie w gazecie że pancie znęcają się nad psami , wpadły w szał i dały swoim cykadłom miskami po łepetynach tzn że cierpliwość się skończyła :evil_lol:

[quote name='Kinga&Wenka']Nauczenie psa picia wody na komende załatwi sprawę.
Ja musiałam tak zrobić, bo w wakacje cały czas robila coś innego tylko nie piła. A nawet gdy umoczyła jęzorek w misce z wodą to natychmiast coś ją od tego odrywało. Rowerzysta? Samochód? Inny przechodzący pies? Idące dzieci? Może pańcia się ruszyła? A może ma PIŁKĘ? AAAA lecę - woda poczeka.
I wychodziło na to, ze pies pił dopiero wieczorem, gdy był strasznie spragniony po aktywnym dniu. :shake:[/quote]

Kinga dobrze się pisze ;) ale jak pies nie pije nie dlatego że rozproszony tylko miski sie boi to wygląda to już trochę gorzej :shake:

[quote name='Dobcia']...w drugą stronę też nie jest dobrze:razz:
Na polu 5 stopni, a mój wariat na widok pniaka w rzece rzucił się do wody, żeby go wyłowić...:shake:
[/quote]

hmmm no cóż pisałam że Biana to dziwny pies :evil_lol: z Tobą i Negrem też możemy piątke sobie przybić - musiałam siłą wariatkę na brzeg wyciągać ( dopiero co po podejrzeniu zapalenia pecherza albo nerek )

[quote name='Od-Nowa']cześć kochane
[/quote]

Okład z sierściuchów ( i to jeszcze 4 ) najlepszy na wszystko, jutro będziesz zdrowa :loveu:

OdNowa zdjęcia z wariactw na pomoście są cudne :lol:

Posted

wiq[QUOTE]weź się lecz, bo kurde na wystawę masz przyjść:P [/QUOTE]
najpierw muszę przetrwać dwa dni w pracy a potem się zobaczy czy dam radę poruszać sie w pionie :roll::lol:

puchu[QUOTE]Przepiękne zdjęcia :loveu: Aż mi się cieplej zrobiło :smile: [/QUOTE]
dziękuję, mi od gorączki też cieplej :evil_lol:

Rudzia-Bianca [QUOTE]
Okład z sierściuchów ( i to jeszcze 4 ) najlepszy na wszystko, jutro będziesz zdrowa :loveu:
[/QUOTE]
jeszcze nie pomogło ale będę kontynuować kurację :evil_lol:
ale później...
teraz śmigam do tyrki ;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']Wiqaryno nie denerwuj mnie :angryy::diabloti:
jestem wrakiem... zmarzniętym, skostniałym i wiecznie głodnym....

ale przysmuciłam :-)
ech,, dajcie już weekend![/quote]

u mnie też ostatnio kiepsko z samopoczuciem:roll:
czyli teraz może być tylko lepiej:razz:

Posted

tak, tylko lepiej. Tak ma być ... i tak będzie :p
[SIZE=1]tylko trzeba szybko wyzdrowieć, wygrać w totka i pogrzać się w słońcu na południu Włoch :diabloti: [/SIZE]

Posted

[quote name='Od-Nowa']tak, tylko lepiej. Tak ma być ... i tak będzie :p
[SIZE=1]tylko trzeba szybko wyzdrowieć, wygrać w totka i pogrzać się w słońcu na południu Włoch :diabloti: [/SIZE][/quote]

a nie za dużo byś chciała :crazyeye:

Ja we wtorek wygrałam 16 zł :eviltong:

Posted

[quote name='Od-Nowa']cześć kochane

Betel, w linku który podałaś jest jakiś podpalany piesek w żółtej obróżce rogza :razz: stadko mamy liczne ale tego delikwenta nie rozpoznaję :lol:

tulę ciepło
nie dajcie się jesieni! ;)[/quote]

Juz poprawiłam , nie wiem czemu wczoraj wrzucałm Niki przypadkowo na wszystkie wątki. Zdrowiej i nie dawaj się jakimś tam choróbskom, bo kto będzie sunki focił???? :loveu:

Posted

Rudzia-Bianca [QUOTE]
a nie za dużo byś chciała

Ja we wtorek wygrałam 16 zł
[/QUOTE]
nie! trzeba mieć wieeeelkie marzenia :eviltong:
a 16 zł to początek do spełnienia choćby malutkich:lol:

betel
[QUOTE]
Juz poprawiłam , nie wiem czemu wczoraj wrzucałm Niki przypadkowo na wszystkie wątki. Zdrowiej i nie dawaj się jakimś tam choróbskom, bo kto będzie sunki focił???? :loveu:
[/QUOTE]
muszę się przeprosić z aparatem bo od czasu urlopu ani jednej fotki nie cyknęłam :oops:;)
zdrówko trochę lepiej bo wyszło słońce. Mam nadzieję,że jutro też wyjdzie tak ładnie... bo przecież wystawa ;)

a teraz Wam powiem jak się wkurzyłam :angryy:
Miałyśmy od przyszłego tygodnia z Tajgą dołączyć do grupy szkoleniowej. No i dziś dzwonię,zeby się dokładnie umówić czy od poniedziałku czy od piątku zaczynamy a pan mi mówi,że nie da rady. I dupa. nie będzie szkolenia!
a następną grupę organizują dopiero w marcu :placz:
beznadzieja!!
potrzebuję grupy psów,żeby z Tajgiszonem ćwiczyć bo ona zupełnie dzika się zrobiła przez cieczkę.

Posted

Pewnie jakieś PT????ja się zastanawiam czy nie zapisać małej na agiliti,choć przyznam,że przemawia przeze mnie troche lenistwo i tak sobie obiecuje od wiosny i zebrać się nie mogę:shake:no i mam sktytą nadzieje,że mój Tz dotrzyma słowa i zrobi nam taki tor na działeczce i od wiosny będę mgła ćwiczyć,nie mam aspiracji na zawody więc takie coś byłoby super!!!!

Posted

tak, normalne PT. Bardzo by się jej przydało!
nie mogłyśmy zacząć normalnie z grupą przez cieczke (bo T. zupełnie była ogłupiała ) i pan zaproponował i umówił się z niami,że dołączymy na połowę.
a teraz mówi,że nie mają czasu bo coś tam srośtam...
:placz:

a dla mnie najważniejsze było zobaczyć jak niektóre rzeczy przerabiać i o to żeby pobyła z obcymi psami i starać się nawiązać z nią kontakt przy innych psach. To czy by się coś przez ten miesiąc nauczyła to nie jest tak ważne jak to czego nauczyłabym się ja i co mogłybyśmy potem sobie powoli przerabiać zimą....
no strasznie na ten kurs liczyłam i czekałam i w ogóle...

[B]BBeta [/B]- wakacyjnych zdjęć jeszcze czeka milion, nie trać cierpliwości :lol:
do wiosny mogę nie robić zdjęć - taki mam zapas :evil_lol:

[B]ariss[/B] - niech buduje! na pewno znajdzie się więcej chętnych na taką zabawę!! torów nie jest znowu tak dużo! ;)

Posted

nasze dziewczyny pięknie pobiegły!!
startują jeszcze jutro i pojutrze (biegnie tylko jedna sunia jednak)
ale dla nas to i tak są MISTRZYNIAMI :lol::multi::multi::multi:
przeklejam zdjecie z Helsińskiego wątku:
[IMG]http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/agility/080926_lineup_4499.jpg[/IMG]

edit:
indywidualnie - 9 lokata!!
na CAŁY ŚWIAT hehe!!! juppiiiiiiiiii ;-) ;-) ;-)

edit2:
nikt do nas nie zagląda phi ;-(
idę się wyżyć na psicach! najpierw do kąpieli pójdzie Tajga a n a poprawkę Lira ;-) ha!!

to im zaplanowałam wieczorek..... smrody...