Od-Nowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [B][U]przypominam,że już za chwilę ruszy kącik klubu kibica :evil_lol:[/U][/B] bo nasze dziewczynki znajome Melisa i Kejti są w drodze na Mistrzostwa Świata Agility w Helsinkach :multi: starty w weekend. BARDZO PROSZĘ TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!:lol: [SIZE=1]Do końca nie wiadomo jeszcze czy będzie biegła jedna czy obie[/SIZE] [SIZE=1]dla przypomnienia ;-)[/SIZE] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/234/5c0029a0b1cb1052.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/234/5efa28041d3b2096.jpg[/IMG][/URL] może powinnam dać jakieś wspólne zdjęcie, bo jak zaraz zdobędą tytuł mistrzowski się do nas nie przyznają :-) :-) :-) Quote
Inkaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca'] PS Dziwny pies to mało powiedziane Biana teraz stoi przy misce wody i boi się napic bo woda się jej rusza :mad: ja z nią kiedyś oszaleję :evil_lol:[/QUOTE] Nauczenie psa picia wody na komende załatwi sprawę. Ja musiałam tak zrobić, bo w wakacje cały czas robila coś innego tylko nie piła. A nawet gdy umoczyła jęzorek w misce z wodą to natychmiast coś ją od tego odrywało. Rowerzysta? Samochód? Inny przechodzący pies? Idące dzieci? Może pańcia się ruszyła? A może ma PIŁKĘ? AAAA lecę - woda poczeka. I wychodziło na to, ze pies pił dopiero wieczorem, gdy był strasznie spragniony po aktywnym dniu. :shake: Quote
Dobcia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ...w drugą stronę też nie jest dobrze:razz: Na polu 5 stopni, a mój wariat na widok pniaka w rzece rzucił się do wody, żeby go wyłowić...:shake: Kciuki trzymamy:loveu: Świetne zdjęcia, a najlepsiejsze z Tajdzią uciekającą przed konikami:lol: Quote
betel Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bardzo ładna fotka i psinki i pani:lol:[URL]http://images32.fotosik.pl/367/b2b01cfad4f45c23.jpg[/URL] Sorki , nie wim jak to się stało , że wszędzie powrzucałam Niki Quote
Od-Nowa Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 cześć kochane poddałam sie pogodzie.. choroba łapie :placz: wracam pod koc i okład z psów i kotów :evil_lol: Betel, w linku który podałaś jest jakiś podpalany piesek w żółtej obróżce rogza :razz: stadko mamy liczne ale tego delikwenta nie rozpoznaję :lol: tulę ciepło nie dajcie się jesieni! ;) Quote
wiq Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 weź się lecz, bo kurde na wystawę masz przyjść:P Quote
puchu Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Przepiękne zdjęcia :loveu: Aż mi się cieplej zrobiło :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Od-Nowa']przybij piątala!!!! dzisiaj Lira po spacerze miała to samo!!! stoi sierota nad miską, pić się chce a nie pije... kręci się, mamla coś pod nosem ... no to wodę na rękę wzięłam i jej daje - pije! bałwanice te nasze suki :diabloti:[/quote] No to piątka , robimy dokładnie to samo :evil_lol: [quote name='wiq']macie cierpliwość do tych swoich cykadeł :evil_lol: [/quote] Jak pewnego dnia przeczytacie w gazecie że pancie znęcają się nad psami , wpadły w szał i dały swoim cykadłom miskami po łepetynach tzn że cierpliwość się skończyła :evil_lol: [quote name='Kinga&Wenka']Nauczenie psa picia wody na komende załatwi sprawę. Ja musiałam tak zrobić, bo w wakacje cały czas robila coś innego tylko nie piła. A nawet gdy umoczyła jęzorek w misce z wodą to natychmiast coś ją od tego odrywało. Rowerzysta? Samochód? Inny przechodzący pies? Idące dzieci? Może pańcia się ruszyła? A może ma PIŁKĘ? AAAA lecę - woda poczeka. I wychodziło na to, ze pies pił dopiero wieczorem, gdy był strasznie spragniony po aktywnym dniu. :shake:[/quote] Kinga dobrze się pisze ;) ale jak pies nie pije nie dlatego że rozproszony tylko miski sie boi to wygląda to już trochę gorzej :shake: [quote name='Dobcia']...w drugą stronę też nie jest dobrze:razz: Na polu 5 stopni, a mój wariat na widok pniaka w rzece rzucił się do wody, żeby go wyłowić...:shake: [/quote] hmmm no cóż pisałam że Biana to dziwny pies :evil_lol: z Tobą i Negrem też możemy piątke sobie przybić - musiałam siłą wariatkę na brzeg wyciągać ( dopiero co po podejrzeniu zapalenia pecherza albo nerek ) [quote name='Od-Nowa']cześć kochane poddałam sie pogodzie.. choroba łapie :placz: wracam pod koc i okład z psów i kotów :evil_lol: [/quote] Okład z sierściuchów ( i to jeszcze 4 ) najlepszy na wszystko, jutro będziesz zdrowa :loveu: OdNowa zdjęcia z wariactw na pomoście są cudne :lol: Quote
Od-Nowa Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 wiq[QUOTE]weź się lecz, bo kurde na wystawę masz przyjść:P [/QUOTE] najpierw muszę przetrwać dwa dni w pracy a potem się zobaczy czy dam radę poruszać sie w pionie :roll::lol: puchu[QUOTE]Przepiękne zdjęcia :loveu: Aż mi się cieplej zrobiło :smile: [/QUOTE] dziękuję, mi od gorączki też cieplej :evil_lol: Rudzia-Bianca [QUOTE] Okład z sierściuchów ( i to jeszcze 4 ) najlepszy na wszystko, jutro będziesz zdrowa :loveu: [/QUOTE] jeszcze nie pomogło ale będę kontynuować kurację :evil_lol: ale później... teraz śmigam do tyrki ;) Quote
wiq Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 heh, a ja siedzę tu i się nudzę.. gdzie sprawiedliwość?:P Quote
Od-Nowa Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Wiqaryno nie denerwuj mnie :angryy::diabloti: jestem wrakiem... zmarzniętym, skostniałym i wiecznie głodnym.... ale przysmuciłam :-) ech,, dajcie już weekend! Quote
ariss Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Od-Nowa']Wiqaryno nie denerwuj mnie :angryy::diabloti: jestem wrakiem... zmarzniętym, skostniałym i wiecznie głodnym.... ale przysmuciłam :-) ech,, dajcie już weekend![/quote] u mnie też ostatnio kiepsko z samopoczuciem:roll: czyli teraz może być tylko lepiej:razz: Quote
Od-Nowa Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 tak, tylko lepiej. Tak ma być ... i tak będzie :p [SIZE=1]tylko trzeba szybko wyzdrowieć, wygrać w totka i pogrzać się w słońcu na południu Włoch :diabloti: [/SIZE] Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Od-Nowa']tak, tylko lepiej. Tak ma być ... i tak będzie :p [SIZE=1]tylko trzeba szybko wyzdrowieć, wygrać w totka i pogrzać się w słońcu na południu Włoch :diabloti: [/SIZE][/quote] a nie za dużo byś chciała :crazyeye: Ja we wtorek wygrałam 16 zł :eviltong: Quote
betel Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Od-Nowa']cześć kochane poddałam sie pogodzie.. choroba łapie :placz: wracam pod koc i okład z psów i kotów :evil_lol: Betel, w linku który podałaś jest jakiś podpalany piesek w żółtej obróżce rogza :razz: stadko mamy liczne ale tego delikwenta nie rozpoznaję :lol: tulę ciepło nie dajcie się jesieni! ;)[/quote] Juz poprawiłam , nie wiem czemu wczoraj wrzucałm Niki przypadkowo na wszystkie wątki. Zdrowiej i nie dawaj się jakimś tam choróbskom, bo kto będzie sunki focił???? :loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Rudzia-Bianca [QUOTE] a nie za dużo byś chciała Ja we wtorek wygrałam 16 zł [/QUOTE] nie! trzeba mieć wieeeelkie marzenia :eviltong: a 16 zł to początek do spełnienia choćby malutkich:lol: betel [QUOTE] Juz poprawiłam , nie wiem czemu wczoraj wrzucałm Niki przypadkowo na wszystkie wątki. Zdrowiej i nie dawaj się jakimś tam choróbskom, bo kto będzie sunki focił???? :loveu: [/QUOTE] muszę się przeprosić z aparatem bo od czasu urlopu ani jednej fotki nie cyknęłam :oops:;) zdrówko trochę lepiej bo wyszło słońce. Mam nadzieję,że jutro też wyjdzie tak ładnie... bo przecież wystawa ;) a teraz Wam powiem jak się wkurzyłam :angryy: Miałyśmy od przyszłego tygodnia z Tajgą dołączyć do grupy szkoleniowej. No i dziś dzwonię,zeby się dokładnie umówić czy od poniedziałku czy od piątku zaczynamy a pan mi mówi,że nie da rady. I dupa. nie będzie szkolenia! a następną grupę organizują dopiero w marcu :placz: beznadzieja!! potrzebuję grupy psów,żeby z Tajgiszonem ćwiczyć bo ona zupełnie dzika się zrobiła przez cieczkę. Quote
BBeta Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Fotki obejrzane, świetne wspomnienie wakacji :loveu: ;) A co to za szkolenie? Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Pewnie jakieś PT????ja się zastanawiam czy nie zapisać małej na agiliti,choć przyznam,że przemawia przeze mnie troche lenistwo i tak sobie obiecuje od wiosny i zebrać się nie mogę:shake:no i mam sktytą nadzieje,że mój Tz dotrzyma słowa i zrobi nam taki tor na działeczce i od wiosny będę mgła ćwiczyć,nie mam aspiracji na zawody więc takie coś byłoby super!!!! Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 tak, normalne PT. Bardzo by się jej przydało! nie mogłyśmy zacząć normalnie z grupą przez cieczke (bo T. zupełnie była ogłupiała ) i pan zaproponował i umówił się z niami,że dołączymy na połowę. a teraz mówi,że nie mają czasu bo coś tam srośtam... :placz: a dla mnie najważniejsze było zobaczyć jak niektóre rzeczy przerabiać i o to żeby pobyła z obcymi psami i starać się nawiązać z nią kontakt przy innych psach. To czy by się coś przez ten miesiąc nauczyła to nie jest tak ważne jak to czego nauczyłabym się ja i co mogłybyśmy potem sobie powoli przerabiać zimą.... no strasznie na ten kurs liczyłam i czekałam i w ogóle... [B]BBeta [/B]- wakacyjnych zdjęć jeszcze czeka milion, nie trać cierpliwości :lol: do wiosny mogę nie robić zdjęć - taki mam zapas :evil_lol: [B]ariss[/B] - niech buduje! na pewno znajdzie się więcej chętnych na taką zabawę!! torów nie jest znowu tak dużo! ;) Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 nasze dziewczyny pięknie pobiegły!! startują jeszcze jutro i pojutrze (biegnie tylko jedna sunia jednak) ale dla nas to i tak są MISTRZYNIAMI :lol::multi::multi::multi: przeklejam zdjecie z Helsińskiego wątku: [IMG]http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/agility/080926_lineup_4499.jpg[/IMG] edit: indywidualnie - 9 lokata!! na CAŁY ŚWIAT hehe!!! juppiiiiiiiiii ;-) ;-) ;-) edit2: nikt do nas nie zagląda phi ;-( idę się wyżyć na psicach! najpierw do kąpieli pójdzie Tajga a n a poprawkę Lira ;-) ha!! to im zaplanowałam wieczorek..... smrody... Quote
Dobcia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 brawooo dla dziewczynek!!!:multi: ja jestem:razz: ale pewno nie zdążyłam.... i sunie mokre po kontach chodzą...:shake: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 jeszcze suche wieśniary bo czekam aż TZ wyjdzie z nimi na ostatni spacerek :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No no no 9 na świecie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: zuch dziewczyny :) A aparat mogłabyś już uruchomić :) jesień Ci ucieknie ;) Quote
ewelinka_m Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 zagląda, ale nie piszę, bo z zachwytu nad fotkami wyjść nie może :eviltong: kciuki nadal trzymam! a które miejsce zajęły dziś? :cool3: Quote
Recommended Posts