Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaP napisał(a):
Jestem u Tuli :) Trzymam kciuki za wyniki, po tym co w życiu przeszła teraz musi być dobrze :)
Tej wersji się trzymajmy kurczowo będzie dobrze :) Najważniejsze, że Tejunia już tak bardzo nie cierpi :)

Posted

kompletnie nie zwróciłam uwagi na brak łapeczki, wydaje mi sie,że nie bedzie problemu w znalezieniu domku. Była historia o psie bez dwóch przednich łap który ma domek, ludzie są dobrzy, dadzą jej dom pełen miłości.

Posted

[quote name='bela51']Trzyłapki na ogól swietnie sobie radzą.
Taka sliczna dziewczynka z niej.
A jakie są dalsze rokowania ? Były robione badania, nie ma przerzutów ? Wycinek został wysłany do badania...bądźmy dobrej myśli. Najważniejsze, że Tejcia już nie cierpi :)

a tu nowe fotki dziewczyny :)

Posted

bela51 napisał(a):
Zagladam do suni, rzeczywiscie kochana dziewczynka.
Tylko, ze pustki na wątku...

Niestety pustki :( zdecydowanie większe zainteresowanie sunią jest na fb...pomału musimy malutkiej szukać wspaniałego domku żeby niunia mogła cieszyć się życiem w DS :)

Posted

iwonamaj napisał(a):
Zostałam poproszona o założenie wydarzenia na FB dla suni... Czy to aktualne, bo na wątku cichutko...

Bardzo dziękuję Iwonko za przybycie:):)

Posted

Kopiuję kolejne informacje o Tejuni :)

"...[FONT=lucida grande]Tejunia jest wspaniałą suczką ale to już wiecie :) dodam jednak jeszcze że na spacerach to ideał :) nauczyła się już chodzić a nie ciągnąć...ma tyle energii, zapomina całkiem że nie ma jednej nogi...biega jak szalona :) Do psów które mija jest wspaniała :) no chyba że jakiś rzuca się na nią to wtedy burknie i tyle :) Psy ujadające za ogrodzeniem to pikuś....przechodzi dumna i wcale na nie nie patrzy...super sunia :) Spacery z Teją to przyjemność....chodzimy coraz dalej i poznajemy coraz to lepsze i ciekawsze miejsca....zachowuje się jak dzieciak :) Jak zabrałam ją do lasu to była taka szczęśliwa...potrafi cieszyć się życiem :) :) :)"[/FONT]

• 3 weeks later...