bela51 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Żal łapeczki.:-( Oby tylko guz nie był złosliwy i nie dawał przerzutów. Quote
wilczy zew Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 bela51 napisał(a):Żal łapeczki.:-( Oby tylko guz nie był złosliwy i nie dawał przerzutów. rak kości to chyba jest złośliwy... Quote
ZSDZ Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Teja już w DT :) Świetnie sobie radzi bez łapeczki to cudowna i pomimo tego co przeszła bardzo radosna psinka... Quote
AgusiaP Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Jestem u Tuli :) Trzymam kciuki za wyniki, po tym co w życiu przeszła teraz musi być dobrze :) Quote
ZSDZ Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 AgusiaP napisał(a):Jestem u Tuli :) Trzymam kciuki za wyniki, po tym co w życiu przeszła teraz musi być dobrze :) Tej wersji się trzymajmy kurczowo będzie dobrze :) Najważniejsze, że Tejunia już tak bardzo nie cierpi :) Quote
zerduszko Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Wyglada jakby sobie bardzo dobrze radziła bez łapy od początku :) Dzielna dziewczynka :D Quote
agaga21 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 super, że po tych przeżyciach znalazł się dla małej dt, że nie musi siedzieć w jakimś kojcu w schronisku ani w hoteliku. Quote
bela51 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Trzyłapki na ogól swietnie sobie radzą. Taka sliczna dziewczynka z niej. A jakie są dalsze rokowania ? Były robione badania, nie ma przerzutów ? Quote
Ness. Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 kompletnie nie zwróciłam uwagi na brak łapeczki, wydaje mi sie,że nie bedzie problemu w znalezieniu domku. Była historia o psie bez dwóch przednich łap który ma domek, ludzie są dobrzy, dadzą jej dom pełen miłości. Quote
ZSDZ Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='bela51']Trzyłapki na ogól swietnie sobie radzą. Taka sliczna dziewczynka z niej. A jakie są dalsze rokowania ? Były robione badania, nie ma przerzutów ? Wycinek został wysłany do badania...bądźmy dobrej myśli. Najważniejsze, że Tejcia już nie cierpi :) a tu nowe fotki dziewczyny :) Quote
AgusiaP Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 śliczna kochana dziewczynka jak dobrze, ze już może wylegiwać się na kanapie :) Quote
ZSDZ Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 O tak kanapa i głaszczące rączki to jej przyjaciele :) Quote
ania0112 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Śliczna dziewczynka! Wyraz pyska ma rewelacyjny.. takiej kochanej sierotki to przytulania :) Quote
ZSDZ Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Zobaczcie jaka zrelaksowana dziewczynka :D w końcu przesypia normalnie noce bez płaczu i cierpienia... Quote
iwonamaj Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Zostałam poproszona o założenie wydarzenia na FB dla suni... Czy to aktualne, bo na wątku cichutko... Quote
Saththa Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 No sliczna sunk :) Braku łąpki w ogóle się nie zauważa skupia się człowiek na pycholu i na oczkach ;) Quote
zerduszko Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='iwonamaj']Zostałam poproszona o założenie wydarzenia na FB dla suni... Czy to aktualne, bo na wątku cichutko... Ma wydarzenie na fb https://www.facebook.com/events/539532049419554/?fref=ts Quote
bela51 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Zagladam do suni, rzeczywiscie kochana dziewczynka. Tylko, ze pustki na wątku... Quote
ZSDZ Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 bela51 napisał(a):Zagladam do suni, rzeczywiscie kochana dziewczynka. Tylko, ze pustki na wątku... Niestety pustki :( zdecydowanie większe zainteresowanie sunią jest na fb...pomału musimy malutkiej szukać wspaniałego domku żeby niunia mogła cieszyć się życiem w DS :) Quote
Mysza2 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 iwonamaj napisał(a):Zostałam poproszona o założenie wydarzenia na FB dla suni... Czy to aktualne, bo na wątku cichutko... Bardzo dziękuję Iwonko za przybycie:):) Quote
ZSDZ Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Kopiuję kolejne informacje o Tejuni :) "...[FONT=lucida grande]Tejunia jest wspaniałą suczką ale to już wiecie :) dodam jednak jeszcze że na spacerach to ideał :) nauczyła się już chodzić a nie ciągnąć...ma tyle energii, zapomina całkiem że nie ma jednej nogi...biega jak szalona :) Do psów które mija jest wspaniała :) no chyba że jakiś rzuca się na nią to wtedy burknie i tyle :) Psy ujadające za ogrodzeniem to pikuś....przechodzi dumna i wcale na nie nie patrzy...super sunia :) Spacery z Teją to przyjemność....chodzimy coraz dalej i poznajemy coraz to lepsze i ciekawsze miejsca....zachowuje się jak dzieciak :) Jak zabrałam ją do lasu to była taka szczęśliwa...potrafi cieszyć się życiem :) :) :)"[/FONT] Quote
halszka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 zaglądam na wątek i bardzo się cieszę z dobrych wieści,zuch dziewczynka:) Quote
Recommended Posts