Lemoniada Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Albo ja jakaś tępa, albo te strony są dziwne bo idzie mi kamieniem:-? Dodałam Fantę tutaj: http://ogloszenia.e-karmy.pl/index.php?method=showdetails&list=advertisement&rollid=10648&fromfromlist=classifiedscategory&fromfrommethod=showhtmllist&fromfromid=15 http://krakow.gumtree.pl/krakow/10/12754710.html i jeszcze w paru miejscach, ale trzeba czekać na weryfikację. Quote
Lemoniada Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Hopsa! Skacz Fantuniu na tych swoich pięknych długich nóżkach:) Quote
Lemoniada Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 O, Gosiapk! Dawno Cię nie widziałam:) Może zdradzisz, co nowego u Fantusi?:cool3: Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Lemoniada napisał(a):O, Gosiapk! Dawno Cię nie widziałam:) Może zdradzisz, co nowego u Fantusi?:cool3: Niestety oprócz nas nikt się nią nie interesuje :( Nadal na tymczasie u Missieek. Dobrze jej tam, ale już wyleczona i odchuchana powinna znaleźć dom docelowy. Quote
eunice Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a jakie ona ma podejscie do kotow i innych malych zwierzat?szczekliwa jest?pytam jak mam popytac ludzi to to jest istotna wiadomosc.ona jest w krakowie? Quote
Lemoniada Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 W Bukownie, zdaje się - to okolice Krakowa:) O charakterze najlepiej opowie missieek. Eunice - dzięki, że zajrzałaś:loveu: Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='eunice']a jakie ona ma podejscie do kotow i innych malych zwierzat?szczekliwa jest?pytam jak mam popytac ludzi to to jest istotna wiadomosc.ona jest w krakowie? Oto syntetyczny opis Fanci: imie: Fanta wiek: ok rok waga: 16kg szczepienie: dwa razy na choroby zakazne kastracja: tak choroby: - inne psy: toleruje koty: toleruje czlowiek: sluchana, jeszcze odrobine za ulegla, reaguje na imie Quote
eunice Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ok, a co tzn. toleruje?;) lemoniada-pozdrawiam serdecznie :) Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Chyba, że sie z nimi nie bawi, ale i nie goni. Tu tylko Missieek może odpowiedzieć dokładnie Quote
missieek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 toleruje tzn nie atakuje, nie jest do nich agresywna, nie chce zjesc :) w domu z kotem zachowuje sie jakby to byl najnormalniejszy czlonek krajobrazu :) nie zaczepia, nie atakuje na podworku jak sa inne psy to one chetnie dla zabawy kota gonia i tak tez robi Fanta ale jest to do oduczenia dla cierpliwego i konsekwentnego opiekuna jest troche szczekliwa na ogrodzie jak tylko cos gdzies szczeka to ona chetnie pomaga bardzo lubi biegac, bawic sie pilka Quote
Gosiapk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 eunice napisał(a):Dziekuje za odpowiedz. i podnosze... Eunice, a czy mogłabyś rozwiesić jej ogłoszenia w swojej okolicy gdzie mieszkasz? Quote
eunice Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 czarna fanta szuka serca ktore ja pokocha!! Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Kiedyś dziurawa, dzisiaj już bez dziurek Fanta długonoga Quote
Lemoniada Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Fantusiu słodka nie zapominam o Tobie! Zwłaszcza w pracy kiedy kleję etykiety od fanty:lol: Hopaj w górę, maleńka. Quote
Recommended Posts