Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Możesz nadstawić uszy wśród znajomych, czy nie szukają pieska. Albo porozwieszać w swojej okolicy plakaty z Fantą - w lecznicach, na tablicach ogłoszeń, w sklepach na tablicach ogłoszeń i gdzie sie da. CZasami to pomaga.

Możesz także zrobić ogłoszenia o Fancie w Internecie. Lista stron przyjmujących ogłoszenia jest tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859
Duża część tych stron przyjmuje bezpłatne ogłoszenia :) Potrzeba tylko chęci i czasu, aby tam o Fancie napisać.

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę poćwiczyć na innych stronach i poumieszczam Fantusię jeszcze na paru portalach, chyba żadna filozofia. Ale co się nawkurzałam na swoje niedołęstwo informatyczne to moje:oops:
Fantuniu, domku Ci życzę! A gdzie właściwie leży Bukowno, co to za województwo?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Muszę poćwiczyć na innych stronach i poumieszczam Fantusię jeszcze na paru portalach, chyba żadna filozofia. Ale co się nawkurzałam na swoje niedołęstwo informatyczne to moje:oops:
Fantuniu, domku Ci życzę! A gdzie właściwie leży Bukowno, co to za województwo?

Pod Krakowem :)

Posted

[quote name='masienka']Lemoniadko, sprawdzaj tylko gdzie missieekowe zwierzaki sa juz umieszczone bo za dubel ogloszenia moga nam pousuwac konta. Oprocz Twoich i moich ogloszen sa jeszcze na allegro dzieki Ulce18 :)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75042&page=2&highlight=missieek
Znalazłam już listę ogłoszeń Fanty więc o duble jestem spokojna - no, chyba, że jest gdzieś jeszcze, tylko zamieszczający się nie pochwalił:) A allegro to ja się dopiero będę uczyć, jeszcze trochę czasu minie...
Fanteczko, skacz na pierwszą! A był już jakiś odzew w ogóle?

Posted

Gosiapk napisał(a):
CZyżby ktoś wypił Lemoniade? ;)

:lol: Nie, ale dopiero teraz miałam czas po całym dniu latania żeby usiąść przed komputerem. Przepraszam, nowe ogłoszenia na pewno zrobię jutro! A powiedzcie, czy ktokolwiek dzwonił już w sprawie Fantusi, np. z allegro?

Posted

Gosiapk napisał(a):
Też chciałabym to wiedzieć. Musimy poczekać aż Missieek się zjawi. Ale ona bardzo zajęta jest.

Trudno się dziwić przy tylu tymczasach:shake: No cóż, pozostaje mi tylko podziwiać bo pomóc mogę bardzo skromniutko, chyba tylko wyłącznie uczeniem się i zamieszczaniem ogłoszeń...

Posted

Lemoniada napisał(a):
Trudno się dziwić przy tylu tymczasach:shake: No cóż, pozostaje mi tylko podziwiać bo pomóc mogę bardzo skromniutko, chyba tylko wyłącznie uczeniem się i zamieszczaniem ogłoszeń...

To bardzo wiele. Dziękuję Ci za ogłoszenia bardzo!!!