gemsi Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Szanowni ! w związku ze startem nowej produkcji telewizyjnej, poszukujemy zwierzęcych gwiazdorów. Aktualnie poszukuję : [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dwa-trzy beaucerony, [/FONT][/COLOR][/LEFT]ułozone, opanowane, zdjecia planowane na początek czerwca [LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]miejsce : Okolice Warszawy. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy [email][email protected][/email] lub przez PW.[/FONT][/COLOR][/LEFT] Quote
superpies Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Myślę, że śmiało mogę napisać, że jeżeli beauceron do filmu, to Astra Canina :cool1: Moje psy zagrały w: 1 serii "Blondynki"- Theemin i Czarta , w "Ojcu Mateuszu"- Czarta, Theemin i Bellatrix, oraz ostatnio w projekcie artystycznym "Fade to Black" Dextera. Wyszkolone, sterowne, powtarzalne i socjalne. Co ważne, obyte z planem (właściciel-trener, też :cool3: ) Quote
Recommended Posts