gemsi Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 [LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Szanowni ! w związku ze startem nowej produkcji telewizyjnej, poszukujemy zwierzęcych gwiazdorów. Aktualnie poszukuję : [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dwa-trzy beaucerony, [/FONT][/COLOR][/LEFT]ułozone, opanowane, zdjecia planowane na początek czerwca [LEFT][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]miejsce : Okolice Warszawy. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy [email][email protected][/email] lub przez PW.[/FONT][/COLOR][/LEFT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superpies Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Myślę, że śmiało mogę napisać, że jeżeli beauceron do filmu, to Astra Canina :cool1: Moje psy zagrały w: 1 serii "Blondynki"- Theemin i Czarta , w "Ojcu Mateuszu"- Czarta, Theemin i Bellatrix, oraz ostatnio w projekcie artystycznym "Fade to Black" Dextera. Wyszkolone, sterowne, powtarzalne i socjalne. Co ważne, obyte z planem (właściciel-trener, też :cool3: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts