Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gromit jest bardzo czystym pieskiem-nie brudzi w boksie w pawilonie.

Ale dzis musialam z nim powalczyc z zalozeniem kołnierza,bo za nic nie chcial dac glowy-oczywiscie protestowal bez agresji,co bardzo docaniam :)
W koncu glupka wyprowadzilam z ambulatorium,poczekalam ,az sie zapatrzy na kociarnie i podstepem załozylam kołnierz.A jako,ze nie chcial wrocic przez ambulatorium (kojarzy mu sie z zabiegami),wiec wprowadzilam go inna droga.Na szczescie Gromit nie wiedzial,ze inna droga istnieje,ale,ze prowadzi do tego samego boksu :diabloti:
Tylko ciekawe,co wymysle jutro?CHyba przez komin go wprowadze.
Gromit wcale nie ma ochoty wracac do boksu i byc zamkniety-on juz posmakowal spacerow.

Posted

Wczoraj znowu miałam rodeo z załozeniem kołnierza-nie i nie i nie.Wymysliłam co nowego! Wprowadziłam go do pomieszczenia socjalnego,a tam bylo...lustro.Gromit zaczał machac ogonem do tego miłego pieska w lustrze (wygladało to komicznie),piesek byl dla niego rowniez miły.I jakos sie udało-przez zaskoczenie.
Wiem o tym psie coraz wiecej.Wydaje mi sie,ze ma bardzo niezalezna nature.

Posted

2 miesiace temu chciałam doczekac chwili,kiedy zacznie merdac ogonem na moj widok,teraz marze o tym,zeby witał sie mniej spontanicznie :lol:
Ciesze sie,ze juz po kastracji-teraz mozna mu szukac domu z miła dziewczynka.

Posted

Brązowiuszu dla Ciebie, zapomniałam a Ty nic................:mad:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62842"][IMG]http://images23.fotosik.pl/31/f7e0ed4a40f6e2e1.jpg[/IMG][/URL]