Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiesz,jak ja błagam Gabi?
dzwonila kolejna osoba o niego,ale czy ludzie nie czytaja tego,co sie pisze o psach????? Czy tylko ogladaja zdjecia???Bo coraz czesciej mam takie wrazenie.

Posted

Jak ostatnio wchodziłam do schroniska to wychodziły dwie dziewczyny(takie starsze ok 20kilka lat)na zewnątrz stała ich matka i mówiły o psach cytuję"...rany jakieś dzikie te psy, agresywne!!!!!Szczekają jak oszalałe a tamten jeden to mało mi ręki nie odgryzł jak włożyłam w kratę...,...ja bym stąd psa nie zabrała..." i co mamy myśleć o takich ludziach????
Wejdą rozdrażnią psa i spodziewają się że przez kraty będzie się zachowywał jak najlepszy przyjaciel człowieka:shake:
ręce opadają.......
w górę Gromit!!!!

Posted

Dobrze, że nikogo sobie nie upatrzyły, bo pies wróciłby po kilku dniach do schroniska. Bezduszne, cyniczne dziewuchy.
Przeciez to takie dziwne, że pies w schroie szczeka, one nawet nie wiedzą dlaczego...

Szukamy domu dla Groma!!!

Posted

Cos do pustego łba gromitowego dotarło.Stwierdzilam,ze nie bede mu pozwalała na rzucanie sie do innych psoe,gdy wraca do boksu,bo kolejna wpadka w błoto moze sie zle dla mnie skoczyc.Rozumiem jego pobudzenie,nerwy i niewychowanie,ale halo,halo.KONIEC.Nie przy mnie.
I dzis wystarczylo,ze go dwa razy sciagnelam do tyłu i Gromit wyraznie odpuscił.Duzo przed nami,ale pierwszy krok jest.
Wejscie do budy ma zasłoniete kocykiem-ciekawe jak długo utrzyma sie jasnozielony kolor?

• 2 weeks later...
Posted

Ech,ten Gromit.
W sumie dziwny pies.Pelen lękow,a jednoczesnie uparty jak osioł i az sie prosi,zeby z nim pewne rzeczy zrobic na siłe.:mad:
Typu-przeciagnac przez inna trase spaceru,a nie tak,jak sobie ubzdural ksiazę Gromit.I niech zobaczy,ze mozna przejsc.
Wychodzi na spacer z Nana i zadna inna suka nie znioslaby takiego podejscia. Gromit zna tylko jedno zachowanie wzgledem psow-kopulowanie.Kazda inna suczka,po takim "powitaniu" dziabnełaby go w bezzebna paszcze,ale nie Nana.
Zadziwiajace,ze on tak dobrze dogaduje sie z psami z sasiednich boksow-nigdy sie z nimi nie obszczekuje przez kraty.

Posted

[quote name='olenka_f']ja jak zwykle nie w temacie :roll:[/quote]

masz olenko:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29639&highlight=mi%C5%82ek&page=33[/URL]

poczytaj,jak sie nasza Akuszka popisała :razz::megagrin::megagrin::megagrin: