Betbet Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Gromit do góry, do góry czas na Ciebie kochany Quote
brazowa1 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Wybitnie smakowało mu dzis jedzonko od Deedee,pozerał,az miło.Pełna paszcza:) Quote
brazowa1 Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 a wiesz,jak ja błagam Gabi? dzwonila kolejna osoba o niego,ale czy ludzie nie czytaja tego,co sie pisze o psach????? Czy tylko ogladaja zdjecia???Bo coraz czesciej mam takie wrazenie. Quote
deedee77 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jak ostatnio wchodziłam do schroniska to wychodziły dwie dziewczyny(takie starsze ok 20kilka lat)na zewnątrz stała ich matka i mówiły o psach cytuję"...rany jakieś dzikie te psy, agresywne!!!!!Szczekają jak oszalałe a tamten jeden to mało mi ręki nie odgryzł jak włożyłam w kratę...,...ja bym stąd psa nie zabrała..." i co mamy myśleć o takich ludziach???? Wejdą rozdrażnią psa i spodziewają się że przez kraty będzie się zachowywał jak najlepszy przyjaciel człowieka:shake: ręce opadają....... w górę Gromit!!!! Quote
akucha Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dobrze, że nikogo sobie nie upatrzyły, bo pies wróciłby po kilku dniach do schroniska. Bezduszne, cyniczne dziewuchy. Przeciez to takie dziwne, że pies w schroie szczeka, one nawet nie wiedzą dlaczego... Szukamy domu dla Groma!!! Quote
brazowa1 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Cos do pustego łba gromitowego dotarło.Stwierdzilam,ze nie bede mu pozwalała na rzucanie sie do innych psoe,gdy wraca do boksu,bo kolejna wpadka w błoto moze sie zle dla mnie skoczyc.Rozumiem jego pobudzenie,nerwy i niewychowanie,ale halo,halo.KONIEC.Nie przy mnie. I dzis wystarczylo,ze go dwa razy sciagnelam do tyłu i Gromit wyraznie odpuscił.Duzo przed nami,ale pierwszy krok jest. Wejscie do budy ma zasłoniete kocykiem-ciekawe jak długo utrzyma sie jasnozielony kolor? Quote
akucha Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Pieszczoch Brązowej :lol: Kocyki gustowne, dyscyplina i inne. Tylko ten dom, gdzie on jest? Quote
brazowa1 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 zerwal kocyk! swinia nie pies. Wobec tego dopakowalam mu slomy,niech sie wypcha,dla niewychowanych psow kocykow NIE MA. Quote
Kasia25 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Piękny pies, nie swinia żadna i czeka tak długo czeka. Ząbki na kratach starł, nie ma czym gryźć krzywdy nie zrobi a zabawy i radości dostarczy:loveu: Quote
brazowa1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ech,ten Gromit. W sumie dziwny pies.Pelen lękow,a jednoczesnie uparty jak osioł i az sie prosi,zeby z nim pewne rzeczy zrobic na siłe.:mad: Typu-przeciagnac przez inna trase spaceru,a nie tak,jak sobie ubzdural ksiazę Gromit.I niech zobaczy,ze mozna przejsc. Wychodzi na spacer z Nana i zadna inna suka nie znioslaby takiego podejscia. Gromit zna tylko jedno zachowanie wzgledem psow-kopulowanie.Kazda inna suczka,po takim "powitaniu" dziabnełaby go w bezzebna paszcze,ale nie Nana. Zadziwiajace,ze on tak dobrze dogaduje sie z psami z sasiednich boksow-nigdy sie z nimi nie obszczekuje przez kraty. Quote
brazowa1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ona na to imie po prostu sobie zasłuzyła. Quote
brazowa1 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Słusznie Gabi wypomnialas.Wtedy pani miłkowa przestala sie pokazywac,a wszystko przez .... Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No????? :razz: Czy to ja taką różową fuję miłemu staruszkowi kupiłam? A niby pruderyjna taka... Gabi - KABEL!!! Quote
brazowa1 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 [quote name='olenka_f']ja jak zwykle nie w temacie :roll:[/quote] masz olenko: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29639&highlight=mi%C5%82ek&page=33[/URL] poczytaj,jak sie nasza Akuszka popisała :razz::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
akucha Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kaerjot mnie sprowokowała, chciałam załagodzić sytuacje przecież!!! Ale... jak tak się przyglądam, to miałam rację! A to wątek Gromita chyba jest, co? Quote
olenka_f Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 mi to różowe też sie tak skojarzyło:oops: Quote
Kasia25 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Powiem krótko- świntuchy:evil_lol: Gromit zresztą ....................... Quote
Recommended Posts