Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najmłodsze " dzieci '';) w schronisku maja 13 lat i z nimi nie ma problemów :p

co do psiaków to lepiej zeby sie opiekunowie wypowiedzieli
ale ja osobiscie nigdy / od roku / nie zauważyłam żeby Mayrycy wykazał choć cien agresji kiedykolwiek i do jakiegokolwiek psa .........

Posted

olenka_f napisał(a):
czy on jest w tym samym schronie co Pepe? czy jest szansa transportu?

dokładnie :p

jest w tym schronie co Pepe i od razu pytanie kto i komu ma go przetransportowac ?

i jakie warunki ktos mu moze stworzyc i moze wiecej danych ???

Posted

problem jest chyba w Pani kierownik bo się nie zgadza na transportowanie woli jak właściciel osobiście odbiera:razz:
Maurycy mógłby jechać do mojej siostry, warunki własny pokój w dwu pokojowym mieszkaniu:cool3:

Posted

[quote name='olenka_f']problem jest chyba w Pani kierownik bo się nie zgadza na transportowanie woli jak właściciel osobiście odbiera:razz:
Maurycy mógłby jechać do mojej siostry, warunki własny pokój w dwu pokojowym mieszkaniu:cool3:

po pierwsze to nie moja Kierownik ;)

po drugie moj mail [email protected] i moze pogadajmy niekoniecznie na forum :evil_lol:

Posted

spojrz to dla Ciebie tak pięknie się prezentuję,pręzę,wdzięczę...dla Ciebie.....tak długo już...tylko dla Ciebie.....

a TY...?????????? nie chce się do mnie powdzięczyć??????:(chyba nie......

oo tam w oddali widziałem Twoją Dłoń....widziałem..przysięgam......oo tam.....pędzę......

nie ma jej tam...a była.......była......pędziłem co sił w moich łapkach...za Tobą.....to chyba nie tak......za dużo jaskrawych cieni...łudzących......w głowie się kręci......

no nic..... może skrywasz się tam...za kołnierzem wiatru......może patrzysz...jak spieszę do Ciebie...może wyjdziesz..jak się uśmiechnę......specjalnie dla Ciebie.....

.......tam jeszcze Słońca bez Księżyca nie ma.....jeszcze nie......no nic...spójrz na mnie.......czy naprawdę nie zasługuję na Miłość???????????

czy naprawdę..............????????????

:bluepaw: