puchu Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Aż się wierzyć niechce, że nikt nie chce takiego psa :shake: Quote
ewatr Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 zrobiłam z niego mini mini bariada :evil_lol: http://ssl.allegro.pl/item200917936_mini_mini_briard_pies_maurycy_radosc_zycia.html Quote
matinestka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Mauryciusz szuka swego Pana........... :bluepaw: Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 jak sie Maurycy zachowuje do dzieci i innych piesiów Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 najmłodsze " dzieci '';) w schronisku maja 13 lat i z nimi nie ma problemów :p co do psiaków to lepiej zeby sie opiekunowie wypowiedzieli ale ja osobiscie nigdy / od roku / nie zauważyłam żeby Mayrycy wykazał choć cien agresji kiedykolwiek i do jakiegokolwiek psa ......... Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 czy on jest w tym samym schronie co Pepe? czy jest szansa transportu? Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 olenka_f napisał(a):czy on jest w tym samym schronie co Pepe? czy jest szansa transportu? dokładnie :p jest w tym schronie co Pepe i od razu pytanie kto i komu ma go przetransportowac ? i jakie warunki ktos mu moze stworzyc i moze wiecej danych ??? Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 problem jest chyba w Pani kierownik bo się nie zgadza na transportowanie woli jak właściciel osobiście odbiera:razz: Maurycy mógłby jechać do mojej siostry, warunki własny pokój w dwu pokojowym mieszkaniu:cool3: Quote
ewatr Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='olenka_f']problem jest chyba w Pani kierownik bo się nie zgadza na transportowanie woli jak właściciel osobiście odbiera:razz: Maurycy mógłby jechać do mojej siostry, warunki własny pokój w dwu pokojowym mieszkaniu:cool3: po pierwsze to nie moja Kierownik ;) po drugie moj mail [email protected] i moze pogadajmy niekoniecznie na forum :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czyżby tej małej, kochanej besti odrosła już tak bardzo sierść? :loveu::loveu::loveu: Quote
matinestka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 rzucam piłeczkę na pierwszą stronę!!!! Mauryciusz <prawie? aporcik!! bo TY to masz już tam zostać:)dziś możesz nie przynosić z powrotem piłeczki:loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 spojrz to dla Ciebie tak pięknie się prezentuję,pręzę,wdzięczę...dla Ciebie.....tak długo już...tylko dla Ciebie..... a TY...?????????? nie chce się do mnie powdzięczyć??????:(chyba nie...... oo tam w oddali widziałem Twoją Dłoń....widziałem..przysięgam......oo tam.....pędzę...... nie ma jej tam...a była.......była......pędziłem co sił w moich łapkach...za Tobą.....to chyba nie tak......za dużo jaskrawych cieni...łudzących......w głowie się kręci...... no nic..... może skrywasz się tam...za kołnierzem wiatru......może patrzysz...jak spieszę do Ciebie...może wyjdziesz..jak się uśmiechnę......specjalnie dla Ciebie..... .......tam jeszcze Słońca bez Księżyca nie ma.....jeszcze nie......no nic...spójrz na mnie.......czy naprawdę nie zasługuję na Miłość??????????? czy naprawdę..............???????????? :bluepaw: Quote
ewatr Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jakby ktoś miał depresje to to jest pies dla niego :evil_lol: a ja podprowadziłam zdjecia do allegro ;) http://www.allegro.pl/item206790331_mini_mini_briard_pies_maurycy_radosc_zycia.html Quote
Recommended Posts