Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

k_c napisał(a):
no to zobaczmy jak wyszło matinestce to rzucanie piłeczka ;)

Maurycjusz grzecznie PROSI o piłeczkę

Skok do sznura

"... niech że se troche dychne"

i juz po chwili gotowy do kolejnej akcji :loveu:

Matinestka super sie spisała :loveu: i Maurycy zmęczony:eviltong: ale szczęśliwy z piłeczką w zębach wrócił do boksu :loveu:

Piękne zdjęcia!!!! :multi: :multi: Dorzucam na pierwszą stronkę :-)

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

k_c napisał(a):

ach nasz Maurycjusz to coraz piękniej tym imagem kusi :evil_lol:

k_c napisał(a):
Matinestka super sie spisała :loveu: i Maurycy zmęczony:eviltong: ale szczęśliwy z piłeczką w zębach wrócił do boksu :loveu:

bo mati zawsze rzuci Mauryciuszowi to piłke ,to sznurek, to patyka... :oops::oops::oops: ( ANASZ MISIEK TO I TAK NAJBARDZIEJ UBóSTWIA PIłKU :eviltong: )

ale mati wcale sie tak super nie spisała :oops::oops: bo to Maurycy super spisuje sie na wybiegu :) aa i Cioteczka k_c też "spisała na medal" .. k_c ,juz TY wiesz o co chodzi :lol::lol::lol: .... Maurycy fajny pies jest :loveu:

:bluepaw:

Posted

matinestka napisał(a):

k_c ,juz TY wiesz o co chodzi :lol::lol::lol: .... Maurycy fajny pies jest :loveu:

:bluepaw:

Domyślam się :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .... a w tym czasie śliczny Maurycy idzie na pierwszą stronę :multi:

Posted

Korenia napisał(a):
Nie wierze, że on tyle jest w schronisku :crazyeye: To jeden z ładniejszych psów jakie kiedykolwiek widziałam...

nie dośc , że piękny to jeszcze tak pogodny ,

że zadna słotna jesien przy nim nie straszna :eviltong:

Posted

Ja się w nim poprostu zakochałam od pierwszego wejrzenia, jak FiGa dała te zdjecia na inne forum. Nie mogłam oderwać od niego oczu. Gadałam z rodzicami... Zrobili mi takie wielkie nadzieje, a potem? Tak jakby nigdy wczęsniej ze mną na ten temat nie gadali powiedzieli "nie" i więcej nie chcą o tym gadać, bo by dwa psy nam dom rozniosły :lol:... A szkoda ;(.