g_o_n_i_a Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 k_c napisał(a):no to zobaczmy jak wyszło matinestce to rzucanie piłeczka ;) Maurycjusz grzecznie PROSI o piłeczkę Skok do sznura "... niech że se troche dychne" i juz po chwili gotowy do kolejnej akcji :loveu: Matinestka super sie spisała :loveu: i Maurycy zmęczony:eviltong: ale szczęśliwy z piłeczką w zębach wrócił do boksu :loveu: Piękne zdjęcia!!!! :multi: :multi: Dorzucam na pierwszą stronkę :-) Quote
matinestka Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 k_c napisał(a): ach nasz Maurycjusz to coraz piękniej tym imagem kusi :evil_lol: k_c napisał(a):Matinestka super sie spisała :loveu: i Maurycy zmęczony:eviltong: ale szczęśliwy z piłeczką w zębach wrócił do boksu :loveu: bo mati zawsze rzuci Mauryciuszowi to piłke ,to sznurek, to patyka... :oops::oops::oops: ( ANASZ MISIEK TO I TAK NAJBARDZIEJ UBóSTWIA PIłKU :eviltong: ) ale mati wcale sie tak super nie spisała :oops::oops: bo to Maurycy super spisuje sie na wybiegu :) aa i Cioteczka k_c też "spisała na medal" .. k_c ,juz TY wiesz o co chodzi :lol::lol::lol: .... Maurycy fajny pies jest :loveu: :bluepaw: Quote
k_c Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 matinestka napisał(a): k_c ,juz TY wiesz o co chodzi :lol::lol::lol: .... Maurycy fajny pies jest :loveu: :bluepaw: Domyślam się :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .... a w tym czasie śliczny Maurycy idzie na pierwszą stronę :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 ewatr napisał(a):Maurycy ma dobra ogladalnośc na allegro :lol: zaciskam kciuki za przystojniaka :thumbs: Trzymamy kciuki :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
k_c Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Przystojny Maurycy biegnie za piłeczką na pierwszą stronę :Dog_run: Quote
matinestka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Maurycy ... witaj i tutaj dzisiaj :diabloti: ...i gdzie ta Twoja piłeczka??? hmm????:oops: :bluepaw: Quote
Korenia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie wierze, że on tyle jest w schronisku :crazyeye: To jeden z ładniejszych psów jakie kiedykolwiek widziałam... Quote
ewatr Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Korenia napisał(a):Nie wierze, że on tyle jest w schronisku :crazyeye: To jeden z ładniejszych psów jakie kiedykolwiek widziałam... nie dośc , że piękny to jeszcze tak pogodny , że zadna słotna jesien przy nim nie straszna :eviltong: Quote
k_c Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oj ten Maurycy kiedy jego los wreszcie wejdzie na właściwy, szczęścia tor :-(?? Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja się w nim poprostu zakochałam od pierwszego wejrzenia, jak FiGa dała te zdjecia na inne forum. Nie mogłam oderwać od niego oczu. Gadałam z rodzicami... Zrobili mi takie wielkie nadzieje, a potem? Tak jakby nigdy wczęsniej ze mną na ten temat nie gadali powiedzieli "nie" i więcej nie chcą o tym gadać, bo by dwa psy nam dom rozniosły :lol:... A szkoda ;(. Quote
ewatr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 szkoda , że nie możesz dac Maurycemu domu :oops: ale my sie nie poddajemy i szukamy dalej drugie podejscie allegro http://ssl.allegro.pl/item195950834_maurycy_mlody_radosny_pies_z_lasu_.html Maurycy ma juz nawet jednego obserwatora :thumbs: Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Tata rozmawiał z kolegą, który szuka dla siebie i swojej żony towarzyszza do wielkiego domu z ogrodem :D Tylko narazie z jednej strony nie mają płotu :( Ale jesteśmy na dobrej drodze :thumbs: Quote
matinestka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mauryciusz idzie razem z mati na spacer poszaleć z piłeczką na pierwszej stronie! :loveu: :bluepaw: Quote
Karolina_Nett Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 HOP DO GÓRY! Mauryś mjusi znaleść domek :D Quote
Recommended Posts