Jump to content
Dogomania

4 roczne mikropsiaki pinczerki kolorowe do adopcji w schronisku! Szukamy DT, DS!

Recommended Posts

Posted

no więc tak...
Wczoraj Pani która miała wziąc Rozi wzięła jak się okazuje białego Mikusia :) wychwalić go nie może,grzeczny,chodzi bez smyczy przy nodze (!!!już ją ochrzaniłam) nie załatwia się w domu,ciągle chce na kolana,sam zostaje w domu:)
Ale dziś w schronisku nie widziałam nigdzie Rozi więc pewnie też adoptowana,dowiem się w pn.
A dziś dzwoniła do mnie całkiem fajna Pani z hmm chyba Katowic albo Kielc? w sprawie Alis.mówiłam jej że szykujemy transport na środę i że ma czas do wt na decyzję,bo tak to można by było zabrać 3 psiaki i oni by po nią tam przyjechali,a 2 inne zostały by u Anety.Ale ma dać znać.
Wg mnie najbardziej tymczasu potrzebuje Alis i brązowy lub ten mały biało czarny jazgot

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale, że Mikuś ma dom!:multi:
Może one faktycznie takie wystraszone przez warunki schroniskowe, skoro Mikuś, największe strachałjo, tak cudownie się w domku zachowuje....

Czekamy w takim razie na decyzję Pani, wtedy już 4 psiaczki byłyby zaopiekowane...I w zależności od tego, które zdecydowałaby się wziąć Anetka zostałby w schronie Gucio, Olaf albo Bryś (szkoda by było, jakby któryś z nich został zupełnie samiusieńki, bez towarzystwa jakiegokolwiek psiaczka, którego zna :(), no i ciekawe co z Rozi:roll:

Posted

[quote name='paula_t']Wspaniale, że Mikuś ma dom!:multi:
Może one faktycznie takie wystraszone przez warunki schroniskowe, skoro Mikuś, największe strachałjo, tak cudownie się w domku zachowuje....

Czekamy w takim razie na decyzję Pani, wtedy już 4 psiaczki byłyby zaopiekowane...I w zależności od tego, które zdecydowałaby się wziąć Anetka zostałby w schronie Gucio, Olaf albo Bryś (szkoda by było, jakby któryś z nich został zupełnie samiusieńki, bez towarzystwa jakiegokolwiek psiaczka, którego zna :(), no i ciekawe co z Rozi:roll:[/QUOTE]
Kurcze okropnie jednego zostawiać...
Oby u Rozi było ok, trochę się martwię...

Posted

ja już się pogubiłam.Kasia chyba kontroluje sprawę czarnego więc jutro musimy się zgadać co i jak i muszą w końcu zapaść decyzje,bo jeśli jechałby do Poznania na 100% to ci ludzie z Warszawy wzięliby brązowego na DT.

Posted

bylam w schronie...malenstwa sie boją...a ta mała biała z dłuzszymi wloskami jest MALEŃKA...o połowę mniejsza od reszty, max 2,5 kg...jak mały york...jest przerażona....niech ją ktoś zaadoptuje, jakiś dobry dom...bo moj chlopak już ją chciał brać do nas na DT...a to jest w ogóle cud bo ostatnio po 2gim psiaku mnie chcial eksmitowac;)

Posted

Magda zadzownie do Ciebie jutro bo sama już się gubię w tych maluchach. Fakty chwilowo są takie, że 2 psiaki mogą jechać do Krakowa do dt, Mikuś jest w domu stałym, jest szansa na dom dla Alis z tego co piszesz - jeśli Państwo by przyjechali po niego do krakowa to myślę, że byłoby super - psiak mógłby poczekać u mnie chociażby dzień/dwa. Dom z Poznania miał mieć wizytę dziś ale będzie jednak dopiero w czwartek bo wyjechali gdzieś na działkę na parę dni - tu mam parę rzeczy z Tobą do ustalenia ale to telefonicznie jutro.

Posted

Kasiu, podałabyś mi swój nr na pw? Czy jest możliwość, żeby ktoś, kto będzie odwoził maluchy zawiózł też do Makili paczkę, którą dostałam dla mojego Baksika? Oczywiście bym ją podwiozła w konkretne miejsce:)

Posted (edited)

Alis -jeszcze do katowic
Mikuś - adoptowany
Olaf - jedzie do dt do Anety
Bryś - jedzie do dt do Anety
Czarny - sprawa w toku - chwilowo w schronisku, czekam na wizytę przedadopcyjną w Poznaniu (środa) - jeśli coś nie wypali jedzie do Warszawy w połowie lipca (chyba, że coś jeszcze po drodze ''wyskoczy'').
Gucio- chętnych brak, zostaje w schronisku.

Edited by kasia14
Posted

Jejku to ten najodważniejszy z tymi pięknymi uszami miałby zostać?????????
Nie to okropna sytuacja... musimy go mocno promować.
On jest rewelacyjny , niezwykle adopcyjny chłopaczek...

Posted

Żeby ten czarny też nie został na lodzie....Anetka weźmie najbardziej wycofane a on taki właśnie jest...
Ciągle ktoś ma go zabrać a biduniek nadal w schronie...
Dowiedzcie się przed jutrzejszą podróżą czy te deklaracje są pewne....

Posted

[quote name='piechcia15']ale on nie jest szczekliwy.On jest najcichszy z nich wszystkich.Jak wszyscy szczekają to on spokojnie stoi i czeka[/QUOTE]
To trzeba to napisać w ogłoszeniach.

Posted

[quote name='ewu']Żeby ten czarny też nie został na lodzie....Anetka weźmie najbardziej wycofane a on taki właśnie jest...
Ciągle ktoś ma go zabrać a biduniek nadal w schronie...
Dowiedzcie się przed jutrzejszą podróżą czy te deklaracje są pewne....[/QUOTE]
Cały czas to sa te same osoby - rodzina z poznania lub rodzina z warszawy. Jeśli coś nie wypali z Poznaniem (powinna być wizyta w środę...) to psiak jedzie do Warszawy tylko będzie musiał chwile poczekać.... Ale bez sensu go wieźć do p.Anety moim zdaniem na 3tyg. bo potem do Warszawy kawał drogi, z łodzi bliżej...

Posted

dziś ludzie z Warszawy potwierdzili, że nadal czekają na psiaka,no tyle że niestety po urlopie w związku z jego zębiskami :) a może znacie kogoś w Warszawie lub okolicach co wziąłby go już teraz i przetrzymał do 14.07??

Posted

Z Guciem , który miałby zostać sam sprawa jest następująca -
Anetka nie może wziąć kolejnego psa na bdt bo ma już za dużo tych gratisowych i nie da rady...
Może go wziąć za 200 zł a w sytuacji ,kiedy jadą trzy pieski to kwota jest symboliczna.
Uważam ,że on szybko znajdzie dom i dlatego powinien jutro jechać.
[B]Ja zapłacę za pobyt Gucia ale proszę o wsparcie...Mam tyle deklaracji,że już nie ogarniam i dwa psy w hoteliku...
Ńa żebry pójdę chyba...
[/B]