Jump to content
Dogomania

Stary pies nie trafi do Wojtyszek ..bez deklaracji na hotelik co dalej.....

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulina02']No tekstu nie mam . spinka kocha ludzi ma ok 10 lat , ładnie chodzi na smyczy , jezdźi samochodem , daje łape , jest grzeczny ..Nie lubi niestety psów...musi być na suchej z jagnięcina bo był na inne uczulony ...zdjęcia te co tu sa ...chyba że coś z fb ..
Możę jakaś zdolna Cioteczka co by z tego ładnie ułożyła ?:lol: No i jakiś kontakt potrzebny ; telefon mail.:lol:

[quote name='ewa gonzales']https://www.facebook.com/events/243987422413514/247437362068520/?comment_id=247885035357086&notif_t=like watus z fb:loveu:fajne zdjateczka tam sa tez, pozdrawiam-barbiniu wybierzesz jakies ?dziekuje

Zajrzę tam Ewuś.

Posted

Czyli to jest pies w typie (wielkości) owczarka niemieckiego ? Przebywa w hoteliku pod Łodzią ? Nie lubi innych psow... a koty ?. ..dzieci ?

Z tych zdjęć też coś można wybrać .
[quote name='paulina02']Kochani tak krótko wyrzucono starego psa wilka , siedział kilkanaście dni w polu tam gdzie go zostawiono..To psiak ok 10 letni siada , daje łape , ładnie chodzi na smyczy lubi samochód ....Ma dziure w uchu i wycięte tak jakby ktos usunał mu tatuaż ...nie mogłam go tam zostawić bo gdyby go odłowiono trafił by do Wojtyszek a tam umieralnia nie miał by szans ...Złapałam go zabrałam do znajomwgo w kojec zaszczepiłam i dałam do hoteliku 4 łapy za Łodzią ...Teraz potzrebuje waszej pomocy żeby go tam utrzymac i próbować znaleźć mu jakiś domek , na stare lata ...Kot może mi , jemu albo nam pomóc sama nie dam rady ...A on no cóż on chce żyć dalismy naimie mu Poldek tak wybrały osoby na fb , które pomogły i w opłaceniu transporu ...

Posted

Witajcie, jestem jedna z administratorek wydarzenia Poldka na Facebooku. Po raz kolejny spoznilysmy sie z platnoscia za hotelik, do ostatniej chwili zebrzac i obawiajac sie ze nie uda nam sie zebrac wymaganej kwoty 350 zl. Na szczescie tym razem sie udalo, ale aby uniknac takiej sytuacji w przyszlosci BARDZO serdecznie prosimy o zglaszanie sie osob, ktore moglyby regularnie, czyli co miesiac wspierac Poldka okreslona kwota- to nie musza byc duze sumy, wystarczy 5-10 zl, byle regularnie. Poldek ma kilka ogloszen i caly czas szukamy mu domu, niestety z racji ze nie jest szczeniakiem, ani puchata kuleczka, na razie nikt sie nie zglosil. Bardzo cieszymy sie ze dzieki szybkiej akcji udalo sie Poldka zabrac z ulicy a tym samym uratowac przed Wojtyszkami i umiescic w hoteliku gdzie ma bardzo dobra opieke i jest bezpieczny. Za hotelik jednak trzeba placic i dlatego bardzo prosimy o nawet niewielkie deklaracje- do tej pory mamy zadeklarowanych tylko 30 zl, a wiec potrzeba jeszcze 320. Kto pomoze staruszkowi?

Posted

[quote name='paulina02']Dziękuje można napisać tel 693231087 a miejscowośc nie wiem jak to zrobić bo jest w hoteliku ..[/QUOTE]
Na jaki mail aktywować ogloszenia ? Nie podałaś. Zwykle aktywuje na swój ale w sierpniu będę mieć ograniczony dostęp do internetu.

[quote name='doglady']Witajcie, jestem jedna z administratorek wydarzenia Poldka na Facebooku. Po raz kolejny spoznilysmy sie z platnoscia za hotelik, do ostatniej chwili zebrzac i obawiajac sie ze nie uda nam sie zebrac wymaganej kwoty 350 zl. Na szczescie tym razem sie udalo, ale aby uniknac takiej sytuacji w przyszlosci BARDZO serdecznie prosimy o zglaszanie sie osob, ktore moglyby regularnie, czyli co miesiac wspierac Poldka okreslona kwota- to nie musza byc duze sumy, wystarczy 5-10 zl, byle regularnie. Poldek ma kilka ogloszen i caly czas szukamy mu domu, niestety z racji ze nie jest szczeniakiem, ani puchata kuleczka, na razie nikt sie nie zglosil. Bardzo cieszymy sie ze dzieki szybkiej akcji udalo sie Poldka zabrac z ulicy a tym samym uratowac przed Wojtyszkami i umiescic w hoteliku gdzie ma bardzo dobra opieke i jest bezpieczny. Za hotelik jednak trzeba placic i dlatego bardzo prosimy o nawet niewielkie deklaracje- do tej pory mamy zadeklarowanych tylko 30 zl, a wiec potrzeba jeszcze 320. Kto pomoze staruszkowi?[/QUOTE]
Na jakich portalach są ogłoszenia? Nie chcę dublować, żeby nie narażać się na usunięcie.
Finansowo nie jestem w stanie wspierać pieska.:shake: Na wątkach na ktorych już się udzielam są ogromnie zadłuzone psiaki.:shake:

Posted

A jaki jest Poldziu-to dostojny,energiczny owczarek moze był psem stróżującym,bo ciagle obiega teren.Do ludzi łagodny,nie wiem jak z dziećmi muszę sprawdzić,z psami sie kłóci,do suk grzeczny,kotów nie znosi.Najlepiej domek z ogrodem,bez psów i kotów.

Posted

[quote name='doglady']Witajcie, jestem jedna z administratorek wydarzenia Poldka na Facebooku. Po raz kolejny spoznilysmy sie z platnoscia za hotelik, do ostatniej chwili zebrzac i obawiajac sie ze nie uda nam sie zebrac wymaganej kwoty 350 zl. Na szczescie tym razem sie udalo, ale aby uniknac takiej sytuacji w przyszlosci BARDZO serdecznie prosimy o zglaszanie sie osob, ktore moglyby regularnie, czyli co miesiac wspierac Poldka okreslona kwota- to nie musza byc duze sumy, wystarczy 5-10 zl, byle regularnie. Poldek ma kilka ogloszen i caly czas szukamy mu domu, niestety z racji ze nie jest szczeniakiem, ani puchata kuleczka, na razie nikt sie nie zglosil. Bardzo cieszymy sie ze dzieki szybkiej akcji udalo sie Poldka zabrac z ulicy a tym samym uratowac przed Wojtyszkami i umiescic w hoteliku gdzie ma bardzo dobra opieke i jest bezpieczny. Za hotelik jednak trzeba placic i dlatego bardzo prosimy o nawet niewielkie deklaracje- do tej pory mamy zadeklarowanych tylko 30 zl, a wiec potrzeba jeszcze 320. Kto pomoze staruszkowi?[/QUOTE]
:thumbs:sciskamy kciuki za Poldunia i prosimy o wstawienie linkow ogłoszeniowych psinunia na watek, ciociu barb dziekuje pieknie:bye:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:thumbs:sciskamy kciuki za Poldunia i prosimy o wstawienie linkow ogłoszeniowych psinunia na watek, ciociu barb dziekuje pieknie:bye:[/QUOTE]
Ewciu nie dziękuj bo ja jeszcze nic nie zrobilam.;) W zeszłym tygodniu kilka razy usuwali mi na tablicy bo były zdublowane, wolabym tego uniknąć u Poldunia dlatego pytam Cioteczki gdzie były robione. :lol:

Posted

Ułożylam taki tekst. Zrobilam na razie tylko tablice ale wymaga aktywacji przez osobę której mail jest podany w ogłoszeniu. Zrobiłam na łodzkie, bo nie ustaliłam na jaki region maja być ogłoszenia.

"Poldek to piękny pies w typie owczarka niemieckiego. Kocha ludzi, lubi jeżdzić samochodem , zna podstawowe komendy; daje łapę , siada,
jest grzeczny . Nie lubi niestety innych psów...toleruje suki, Nie lubi kotow.
I nie jest młody. Być może ma nawet 10 lat. Dokladnie nie wiadomo bo znaleziono go w polu, gdzie siedział kilkanaście dni... Groziło mu jedno z najgorszych schronisk w Polsce. Osoby o dobrym sercu nie mogąc same Poldka przygarnąć, umieściły go w hoteliku. Niestety na jego oplacenie potrzebne są środki, Dlatego pilnie szukamy dla psa domu, nawet tymczasowego.
To dostojny,energiczny owczarek, zachowuje sie jak młody psiak, moze był psem stróżującym, bo ciagle obiega teren. Najlepiej sprawdziłby się w domu z ogrodem, bez psów i kotów."

Posted

[quote name='doglady']Dziękuję za zainteresowanie Poldkiem :) Postaram sie później wstawic linki do zrobionych ogłoszeń :)[/QUOTE]
Napisz chociaż na jakich portalach robione. Nie wiem czy Paulinka aktywowała tablicę.

• 3 weeks later...
Posted

barb napisał(a):
Ułożylam taki tekst. Zrobilam na razie tylko tablice ale wymaga aktywacji przez osobę której mail jest podany w ogłoszeniu. Zrobiłam na łodzkie, bo nie ustaliłam na jaki region maja być ogłoszenia.

"Poldek to piękny pies w typie owczarka niemieckiego. Kocha ludzi, lubi jeżdzić samochodem , zna podstawowe komendy; daje łapę , siada,
jest grzeczny . Nie lubi niestety innych psów...toleruje suki, Nie lubi kotow.
I nie jest młody. Być może ma nawet 10 lat. Dokladnie nie wiadomo bo znaleziono go w polu, gdzie siedział kilkanaście dni... Groziło mu jedno z najgorszych schronisk w Polsce. Osoby o dobrym sercu nie mogąc same Poldka przygarnąć, umieściły go w hoteliku. Niestety na jego oplacenie potrzebne są środki, Dlatego pilnie szukamy dla psa domu, nawet tymczasowego.
To dostojny,energiczny owczarek, zachowuje sie jak młody psiak, moze był psem stróżującym, bo ciagle obiega teren. Najlepiej sprawdziłby się w domu z ogrodem, bez psów i kotów."

Postaram się dorobić mu ogłoszenia.

• 1 month later...
Posted

doglady-Czekam do poniedziałku na wpłatę za bazarek,jak nie to potem będziemy rozmawiać na fb na wątku psa,bo nie możesz zbierać na swojego psa,a oszukiwać inne zwierzaki.Kupujesz na bazarkach to płać,nie rozumiem dlaczego kupujesz i nie płacisz? Przecież nikt cię nie zmusza do kupowania na bazarkach,a tylko nadzieję psom robisz i blokujesz bazarki,bo nie można ich rozliczyć.