Rudzia-Bianca Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 bela51 napisał(a):Nie ma sprawy, z Bytomia jest kilka osób :lol: Super, niby nie bardzo daleko ale jednak to już wyprawa ;) Ja polecam się w okolicach Myślenic :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 savahna napisał(a):No to mamy happy happy Oby :) Byle za wiele kontaktu z Tofikiem Sabina nie miała :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Sabina pojechała na zapoznawanie z Tofikiem :) ależ ona wypiękniała :) Quote
savahna Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Udało jej się Rudziu,dzięki Tobie.Owczarki lubie wszystkie., jak leci ale i Tofik....w moim typie . Quote
Rudzia-Bianca Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 No udało się jej , nie da się ukryć :) ale nie tylko dzięki mnie i dobrze o tym wiesz czarodziejko ogłoszeniowa . Niesamowite jest jak wiele osób szybko i sprawnie zorganizowało pomoc dla Saby . Jestem pod ogromnym wrażeniem i strasznie Wam wszystkim dziękuję . Kama po sterylce, zdrowa w domu bez długów w niecały miesiąc po zabraniu jej z ulicy . Mam jeszcze zdjęcia z weekendu , postaram się dziś wstawić albo jutro . Quote
Rudzia-Bianca Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 (edited) Pozdrowienia od Sabiny :) i na koniec ;) Sabina & Tofik Edited June 2, 2013 by Rudzia-Bianca Quote
bela51 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Jaka sliczna sunia.:lol: Zycze jej szczescia, bo adopcje bytomskie zawsze mnie stresuja. Mialam kilka wspaniałych, ale wiekszosc domów było do odrzutu zaraz po wizycie. Quote
Rudzia-Bianca Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='bela51']Jaka sliczna sunia.:lol: Zycze jej szczescia, bo adopcje bytomskie zawsze mnie stresuja. Mialam kilka wspaniałych, ale wiekszosc domów było do odrzutu zaraz po wizycie.[/QUOTE] Bela - Gosia właścicielka Sabiny kocha ją całym sercem i krzywdy jej zrobić nie da :) Mam nadzieję, że to już miłość na całe życie . Początek był mocno stresujący ale chyba sytuacja opanowana ;) Quote
DONnka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) Przy tej focie wymiękłam :lol: Boziu, jak mocno śpię :-o Znaczy - czuję się bezpieczna - to dobrze :multi: Jako bytomianka, podobnie jak bela51, czuję trochę ciężar odpowiedzialności za ten domek ... :roll: Rudziu, możesz mi napisać na PW, w którym rejonie Bytomia zamieszkała Saba ? Edited June 3, 2013 by DONnka Quote
savahna Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Jak dla mnie to z Tofikiem najsłodsze.....:loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Pamiętacie mnie jeszcze - pozdrawienia od Saby :) Quote
Rudzia-Bianca Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Wieści do Saby :) Kochane Ciotki jestem kochana rozpieszczana i dobrze mi się żyje ;) dogadałam się nawet z tym potworem Tofikiem co mnie chciał zjeść na początku i teraz żyć bez siebie nie możemy , pozdrawiam Sabina :) " Quote
savahna Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 O rany!!!! Ale cudne z tym Tofikiem:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts