Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='Klementynkaa']czy Funia wciąż szuka domu? gdzie mozna znaleźć jakies aktualności?[/QUOTE]

Nie było nawet jednego telefonu w jej sprawie.
U niej wszystko ok tzn. ma się dobrze i jest super psem ale mamy problem nawet z karmą. Funia vel Finka śmiało może mieszkać w domu z dziećmi czy psami.jest strachliwa ale swojego człowieka bardzo kocha i jest posłuszna.
Zdjęcia: [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.568902803160102.1073741872.160854910631562&type=3[/URL]

Posted

słuchajcie ona nie znajdzie domu bez ogłoszeń!
jest na naszej stronie, jest na FB ale ostatnio przekonałam się że ogłoszenia mają moc!
no i przyznam, że ciężko jest znaleźć aktualne info na jej temat czy osobę do kontaktu... OSOBE a nie Fundację - nie miejcie mi za złe tego co piszę ale staram się postawić w sytaucji osoby nie bądęcej w "temacie".

Posted

Klementynkaa napisał(a):
słuchajcie ona nie znajdzie domu bez ogłoszeń!
jest na naszej stronie, jest na FB ale ostatnio przekonałam się że ogłoszenia mają moc!
no i przyznam, że ciężko jest znaleźć aktualne info na jej temat czy osobę do kontaktu... OSOBE a nie Fundację - nie miejcie mi za złe tego co piszę ale staram się postawić w sytaucji osoby nie bądęcej w "temacie".

Ok ale jaki jest problem w tym,że podany jest numer fundacyjny skoro osoba mająca go zna Funię i nawet ją odbierała. Mamy w planie uruchomienie specjalnego adopcyjnego numeru jednak jest bardzo ciężko z wolontariuszami :( Niestety ja nie daje rady ogłaszać wszystkich naszych podopiecznych i ogłaszam ja tylko na tablicy na lubelskie i mazowieckie jeśli ktos może pomóc w ogłoszeniach to będę bardzo wdzięczna.

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
zagladam do Funi.........czy mozna tutaj jakies foty wrzucic, dla tych, ktorych nie ma na fb?:(
wlasnie weszlam i poogladalam zdjecia na fb-przepraszam za wczesniejszy post:(
ale z niej fajna dziewczyna!!!

Kiedyś bez problemu nie mając konta można było podglądać linki z FB, czy obecnie nie działają?

• 3 weeks later...
Posted

Podczytuję wątek i pomyślałam o bazarku dla sunieczki, żeby chociaż na worek karmy uzbierać.
mam trochę rzeczy ale raczej trzeba by było je odebrać osobiście na terenie woj. lubelskiego więc nie wiem czy to ma sens :(

Posted

as_ko napisał(a):
Podczytuję wątek i pomyślałam o bazarku dla sunieczki, żeby chociaż na worek karmy uzbierać.
mam trochę rzeczy ale raczej trzeba by było je odebrać osobiście na terenie woj. lubelskiego więc nie wiem czy to ma sens :(

Asiu działaj.