Aga_Mazury Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Małą sunia do której w sobotę zostało wezwane schronisko przez Policję. WYPADEK! Tylko, że ten wypadek był kilka dni wcześniej i opiekunowie suni udawali, że ją nie znają i to nie ich pies...bo szkoda kasy na leczenie i w ogóle martiwic się psem kto to słyszał... Łatunię zobaczyłam dopiero dzisiaj...nie ma nózki...musiała zostać amputowana (martwica)...jeszcze do dzisiaj sunia nie umiała siuski zrobić, ae dziś świetnie sobie poradziła... jest maleńka, drobniutka ...i ma rankę na drugiej nóżce...(Bogu dzięki...że tą łapę udało się uratować...że nie było aż w takim stanie)... sunia delikatnie pomerduje ogonkiem...troszkę jest wylękniona...bidulka... jest bardzo wdzięcznym psiaczkiem....i czeka na wspaniały domek....przebywa zamknięta w łazience a chciałaby we własnym domku Łatka jest w schronisku w Ostródzie Quote
Kar0la Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Śliczne maleństwo. Mam nadzieję, że znajdzie się domek, który pokocha ją mimo braku łapki. Quote
cytrynka10 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 kolejna pieknosc Ostródzka czeka na wspaniały domek Quote
Matusz Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Biedaczka :(:( mam nadzieję, że mimo tego znajdzie się dom, który pokocha!!! Quote
neverend Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 jaka dzielna i silna sunia... nie każdy człowiek jest tak wytrzymały jak to maleństwo... Tylko życzyć jej zdrowia i oby jak Kamyk odzyskała radość.... Quote
Matusz Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Aga, czy Łatka ma jeszcze jedną ranę na drugiej łapce ?? Quote
cytrynka10 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 matusz5 napisał(a):Aga, czy Łatka ma jeszcze jedną ranę na drugiej łapce ?? Mateusz przeciesz Aga napisała ze na drugiej łapie tez jest rana i ze szczescie ze i ta nie musiała byc amputowana i kto tu uwaznie nie czyta Quote
Aga_Mazury Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 łątka przypomnij się....już dość się wycierpiałaś....tyle dni bez pomocy na poboczu.... Quote
zasadzkas Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Czy ona jest naprawdę taka maleńka, na jaką wygląda na tych fotkach? Quote
Matusz Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Łateczko pokaż się na górze !! na dolnych stronach nikt cię nie zauważy:shake: Quote
Aga_Mazury Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 zasadzkas napisał(a):Czy ona jest naprawdę taka maleńka, na jaką wygląda na tych fotkach? maleńka....i szczuplutka... chociaz co dla jednego małe dla drugiego średnie ;) Quote
cytrynka10 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Lateczko kochana pokaz sie na samej górze i nie spadaj nam juz Quote
Aga_Mazury Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Łateczkę widziałam wczoraj jak wróciliśmy z Olsztyna.... coraz bardziej radosna, merdająca ogonkiem...jeszcze jak się do niej podcodzi to najpierw się przykula....i delikatnie macha ogonkiem a potem jak zobaczy, że już nie zrobi się jej krzywdy to się cieszy... Quote
cytrynka10 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 to wspaniale ze z łatka juz jest wszystko ok i zaczyna cieszyc sie do człowieka łatka jutro juz sobota pewnie ciotka Aga wezmie cie na krótki spacerek Quote
Matusz Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Byłem dzisiaj z Łatką na spacerku to taka kochana i mimo wszystko kochana sunia, świetnie daje sobie radę na 3 łapkach !! niestety zdjęcia mam tylko nie ze spacerku, ale z budynku Kto pokocha Łatkę ?? Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Łatka dzisiaj była na spacerze a TUTAJ filmik z Łatką Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Łatunia też jadła w sobotę rosołek od Cioci Agi :) wcinała aż miło :)... będziemy szukac dla Łateczki wirtualnego opiekuna.... oczywiście taki realny JAK NAJBARDZIEJ POTRZEBNY :) Quote
Matusz Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Tak Aga, Łateczka potrzebuje teraz najbardziej chyba realnego opiekuna !! Tak pokrzywdzona przez los psinka powinna już danow przebywać z kochającą ją osobą!! Kto pokocha Łatkę?? Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Śliczna Łatka się przypomina.....wszystkim Quote
Matusz Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Łateczka pokaż się szybko na pierwszej !!! szybciutko ! Quote
rotek_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ale ona śliczna...pewnie gdybym miała warunki juz dawno bym ją wzięla:loveu: ...z resztą jak co drugiego dogomaniackiego psa Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Śliczna Łateczka szuka wspaniałego opiekuna !! a może by się znalazł na początek chociaż wirtualny opiekun ?? www.afn.pl Quote
Recommended Posts