Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Małą sunia do której w sobotę zostało wezwane schronisko przez Policję. WYPADEK!
Tylko, że ten wypadek był kilka dni wcześniej i opiekunowie suni udawali, że ją nie znają i to nie ich pies...bo szkoda kasy na leczenie i w ogóle martiwic się psem kto to słyszał...

Łatunię zobaczyłam dopiero dzisiaj...nie ma nózki...musiała zostać amputowana (martwica)...jeszcze do dzisiaj sunia nie umiała siuski zrobić, ae dziś świetnie sobie poradziła...
jest maleńka, drobniutka ...i ma rankę na drugiej nóżce...(Bogu dzięki...że tą łapę udało się uratować...że nie było aż w takim stanie)...
sunia delikatnie pomerduje ogonkiem...troszkę jest wylękniona...bidulka...

jest bardzo wdzięcznym psiaczkiem....i czeka na wspaniały domek....przebywa zamknięta w łazience a chciałaby we własnym domku

Łatka jest w schronisku w Ostródzie

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
Aga, czy Łatka ma jeszcze jedną ranę na drugiej łapce ??

Mateusz przeciesz Aga napisała ze na drugiej łapie tez jest rana i ze szczescie ze i ta nie musiała byc amputowana i kto tu uwaznie nie czyta

Posted

Łateczkę widziałam wczoraj jak wróciliśmy z Olsztyna....
coraz bardziej radosna, merdająca ogonkiem...jeszcze jak się do niej podcodzi to najpierw się przykula....i delikatnie macha ogonkiem a potem jak zobaczy, że już nie zrobi się jej krzywdy to się cieszy...

Posted

Byłem dzisiaj z Łatką na spacerku

to taka kochana i mimo wszystko kochana sunia, świetnie daje sobie radę na 3 łapkach !! niestety zdjęcia mam tylko nie ze spacerku, ale z budynku

Kto pokocha Łatkę ??

Posted

Łatunia też jadła w sobotę rosołek od Cioci Agi :) wcinała aż miło :)...

będziemy szukac dla Łateczki wirtualnego opiekuna....

oczywiście taki realny JAK NAJBARDZIEJ POTRZEBNY :)

Posted

Tak Aga, Łateczka potrzebuje teraz najbardziej chyba realnego opiekuna !!

Tak pokrzywdzona przez los psinka powinna już danow przebywać z kochającą ją osobą!!

Kto pokocha Łatkę??