AnnaM Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 no i sie wnerwiłam... sprawdzam dzis.. i... zmienili nam sedziego.. jechałam tam tylko dla p. Jakubowskiego... :( zalezało mi na jego ocenie.. i d..a! to jest wnerwiajace, zmiana sedziego na kilka dni przed wystawą! ;( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: Quote
Dominika i Porto Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mam 3 miejsca w samochodzie do Płocka w sobote. No i w niedzielę 2 :) Jadę z jednym psem tylko. Quote
efra-husky Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzisiaj wyciągnęłam ze skrzynki potwierdzenia na wystawę :) Quote
sylwekw Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 A to zabawne bo ja też ...... na sobotę mam numerek 84 :-) Quote
bety Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='sylwekw']A to zabawne bo ja też ...... na sobotę mam numerek 84 :-)[/quote] Ja wczoraj dostałam :lol: Quote
efra-husky Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 My w sobotę mamy numerki 122 i 126, a w niedzielę mamy numery 415 i 419 :) Quote
AnnaM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ja tez juz mam potwierdzenie.... co prawda u mamy (musze sie po nie jutro przejechac) ale wazne ze jest ;) Quote
elki Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 My tez jedziemy na wystawe do plocka i to po raz pierwszy:shake:a rywali jest duzo ja jestem cardigan fajny pies:evil_lol: :roll:Big Quote
agabass Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock miał nas sędziować P. K. Ściesiński, ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko zgłoszonych - 3 basenji Klasa otwarta - psy [B]Dream of Africa Double Vinny - dosk.1 CWC, BOB - [COLOR=red]ukończył CH.PL[/COLOR] [/B] Był zgłoszony jeszcze jeden psiak w otwartej, ale się nie pojawił z Ypsylonu, nie pamiętam jaki, bo Krzysiek zakosił mi katalog. Klasa młodzieży - suki [B]Nora Ekado - NJwR - [COLOR=red]ukończyła MŁ.CH.PL[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]gratuluje wszystkim, którym szczęście dopisało 12.05.2007 i trzymam kciuki za 13.05.2007 powodzenia[/COLOR][/B] Quote
bety Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='agabass']Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock [B]miał nas sędziować P. K. Ściesiński,[/B] ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko [/quote] Podobno wczoraj zadzwonił do organizatorów i z jakichś powodów odmówił sędziowania - tak mi powiedziano w sekretariacie wystawy. Pzdr Quote
agabass Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='bety']Podobno wczoraj zadzwonił do organizatorów i z jakichś powodów odmówił sędziowania - tak mi powiedziano w sekretariacie wystawy. Pzdr[/quote] zdziwiło mnie to trochę, ale jestem zadowolona zdobyliśmy to na czym nam zależało;) Quote
Mała_Tybetanka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='agabass']Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock miał nas sędziować P. K. Ściesiński, ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko zgłoszonych - 3 basenji Klasa otwarta - psy [B]Dream of Africa Double Vinny - dosk.1 CWC, BOB - [COLOR=red]ukończył CH.PL[/COLOR] [/B] Był zgłoszony jeszcze jeden psiak w otwartej, ale się nie pojawił z Ypsylonu, nie pamiętam jaki, bo Krzysiek zakosił mi katalog. Klasa młodzieży - suki [B]Nora Ekado - NJwR - [COLOR=red]ukończyła MŁ.CH.PL[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]gratuluje wszystkim, którym szczęście dopisało 12.05.2007 i trzymam kciuki za 13.05.2007 powodzenia[/COLOR][/B][/quote] No to gratulujemy :) My idziemy jutro i zobaczymy jak bedzie kto wzial BISa w juniorach i grupie V?? Quote
AiMiN Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Mała_Tybetanka']No to gratulujemy :) My idziemy jutro i zobaczymy jak bedzie kto wzial BISa w juniorach i grupie V??[/quote] Mój krótkowłosy chow-chow zdobył BOG 1 V FCI oraz BIS 2. Wyniki są ze stronki oddziału: Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Płocku 12 maja 2007 [B]BIS Wystawy[/B] 1. NICO MATRIX Labrador 2. INVINCIBLE SMOOTH OF THE ROYAL CLUB - Chow - Chow 3. ESTRO Z BANCIARNI - Bergamasco [B]BOG I FCI[/B] 1. ESTRO Z BANCIARNI - Bergamasco 2. ORSAY DE CHESTER CHESTER - Bearded Collie 3. Bearded Collie - Welsh Corgi Pembroke [B]BOG V FCI[/B] 1. INVINCIBLE SMOOTH OF THE ROYAL CLUB - Chow - Chow 2. SAGUARO SHAKO FINIGAN - Akita amerykańska 3. INOUK Z ŚNIEŻNEJ DOLINY - Alaskan malamute [B]BOG VIII FCI[/B] 1. NICO MATRIX - Labrador 2. NIGHT PRINCE AVENDESORA - Springer spaniel angielski 3. KING MATTHEW UNA LAGRIMA BIAŁE ZŁOTO - Golden retriever [B]BIS Szczeniąt[/B] 1. ARSACE ANY MUSIC WIND OF CHANGE BIAŁE ZŁOTO - Golden retriever 2. LIBERTIN FORTUNATUS - Siberian Husky 3. EVORA Z POLARNEJ NIEDŹWIEDZICY - PON [B]BIS Ras Polskich[/B] 1. JAŚMINA SEKRET KADAN - PON 2. - 3. - [B]BIS Użytkowy[/B] 1. NICO MATRIX - Labrador 2. KING MATTHEW UNA LAGRIMA BIAŁE ZŁOTO - Golden retriever 3. VIATOR OPTIMA FIDE - Owczarek francuski Beauceron [B]BIS Juniorów[/B] 1. MICA KALISTO - PON 2. VINTAGE OLIGARCHIA - Golden retriever 3. ZODIAK ZE SZTORMOWEJ - Cocker spaniel angielski [B]BIS Weteranów[/B] 1. ORSAY DE CHESTER CHESTER - Bearded Collie 2. BALMY ASKETILA - Owczarek szetlandzki 3. KING Z INDIAŃSKIEJ WIOSKI Samojed Jeśli ktoś ma fotki chow-chow to bardzo proszę o przesłanie na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Z góry dziękuję! Quote
agabass Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='AiMiN']Mój krótkowłosy chow-chow zdobył BOG 1 V FCI oraz BIS 2. Wyniki są ze stronki oddziału: Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Płocku 12 maja 2007 [B]BIS Wystawy[/B] 1. NICO MATRIX Labrador 2. INVINCIBLE SMOOTH OF THE ROYAL CLUB - Chow - Chow 3. ESTRO Z BANCIARNI - Bergamasco [B]BOG I FCI[/B] 1. ESTRO Z BANCIARNI - Bergamasco 2. ORSAY DE CHESTER CHESTER - Bearded Collie 3. Bearded Collie - Welsh Corgi Pembroke [B]BOG V FCI[/B] 1. INVINCIBLE SMOOTH OF THE ROYAL CLUB - Chow - Chow 2. SAGUARO SHAKO FINIGAN - Akita amerykańska 3. INOUK Z ŚNIEŻNEJ DOLINY - Alaskan malamute [B]BOG VIII FCI[/B] 1. NICO MATRIX - Labrador 2. NIGHT PRINCE AVENDESORA - Springer spaniel angielski 3. KING MATTHEW UNA LAGRIMA BIAŁE ZŁOTO - Golden retriever [B]BIS Szczeniąt[/B] 1. ARSACE ANY MUSIC WIND OF CHANGE BIAŁE ZŁOTO - Golden retriever 2. LIBERTIN FORTUNATUS - Siberian Husky 3. EVORA Z POLARNEJ NIEDŹWIEDZICY - PON [B]BIS Ras Polskich[/B] 1. JAŚMINA SEKRET KADAN - PON 2. - 3. - [B]BIS Użytkowy[/B] 1. NICO MATRIX - Labrador 2. KING MATTHEW UNA LAGRIMA BIAŁE ZŁOTO - Golden retriever 3. VIATOR OPTIMA FIDE - Owczarek francuski Beauceron [B]BIS Juniorów[/B] 1. MICA KALISTO - PON 2. VINTAGE OLIGARCHIA - Golden retriever 3. ZODIAK ZE SZTORMOWEJ - Cocker spaniel angielski [B]BIS Weteranów[/B] 1. ORSAY DE CHESTER CHESTER - Bearded Collie 2. BALMY ASKETILA - Owczarek szetlandzki 3. KING Z INDIAŃSKIEJ WIOSKI Samojed Jeśli ktoś ma fotki chow-chow to bardzo proszę o przesłanie na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Z góry dziękuję![/quote] Gratulacje dla wszystkich AiMiN wielkie brava dla twojego czerwonego stwora :multi: Quote
Marihuana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No to my mamy tez sie czym pochwalić: [B]Anava Marihuana[/B] Box-Star - dosk, [COLOR=red]CWC[/COLOR] i [COLOR=red]Najlepsza Suka w Rasie[/COLOR] Córka [B]Calvadosa[/B] debiutowała dzis w klasie szczeniat- [B]Jacqueline Madison's[/B] i zdobyła tytuł [COLOR=darkred]Najlepsze Szczenie [/COLOR]+ [COLOR=red]2 BIS Szczeniąt[/COLOR] !!! Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [B]Agabass, AiMiN, Marihuana[/B] - wielkie gratki!!! Super wyniki!!! Pzdr. Quote
Agasia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Asiaczek'][B]Agabass, AiMiN, Marihuana[/B] - wielkie gratki!!! Super wyniki!!! Pzdr.[/quote] Dolaczam sie! :multi:Gratulacje! Quote
GUCIA Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [B]No to i my sie chwalimy:[/B] [B]nasza suczka CTR Nord Praid Gostya iz Budaschego-[COLOR=red] NSwR,Zw.Rasy!!![/COLOR][/B] [COLOR=black]sznaucerka min. p&s Glamour Virgin Piwowar[/COLOR][COLOR=red] [B]Zw.Młodzieży!!![/B][/COLOR] [B][COLOR=black] i tym samym ukończya [/COLOR][/B] [B] [COLOR=red]MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=black]a nasz córka Laura : [/COLOR][COLOR=red]1 miejsce w MP -grupa młodsza i 2 BIS Młody Prezenter[/COLOR][/B] Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [B]Gucia [/B]- zaszalałas!!! BRAWO i poklepki dla zwierzaków!!! Pzdr. Quote
kingula Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 My także już wróciliśmy. Nasz Kinguś wczoraj [SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]BOB + III BIS WETERANÓW, a dzisiaj BOB+ III BOG+ BEST IN SHOW WETERANÓW! [SIZE=2][COLOR=Black] Dodam, ze za tydzień nasz weteran kończy 11 latek :multi: Gratulacje dla pozostałych większych i mniejszych zwycięzców. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
MagdaThari Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No to i ja się pochwale moja Thari [B][COLOR=#ff0000]Sonata Arctica THARIGA OF AZZIS - 1doskonała NDSwR CWC i [/COLOR][COLOR=blue]skończyła CHAMPIONAT POLSKI:bigcool:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [COLOR=black]Gratki dla Was i waszych psiaków:laola: [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] Pozdrawiam Magda i Thari Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='kingula']My także już wróciliśmy. Nasz Kinguś wczoraj [SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]BOB + III BIS WETERANÓW, a dzisiaj BOB+ III BOG+ BEST IN SHOW WETERANÓW! [SIZE=2][COLOR=Black] Dodam, ze za tydzień nasz weteran kończy 11 latek :multi: Gratulacje dla pozostałych większych i mniejszych zwycięzców. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote] [quote name='MagdaThari']No to i ja się pochwale moja Thari [B][COLOR=#ff0000]Sonata Arctica THARIGA OF AZZIS - 1doskonała NDSwR CWC i [/COLOR][COLOR=blue]skończyła CHAMPIONAT POLSKI:bigcool:[/COLOR][/B] [COLOR=black]Gratki dla Was i waszych psiaków:laola: [/COLOR] Pozdrawiam Magda i Thari[/quote] BRAWO wszystkie białaski!!! Super wyniki!!! Pzdr. Quote
zpr Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='kingula']My także już wróciliśmy. Nasz Kinguś wczoraj [SIZE=4][COLOR=darkorchid]BOB + III BIS WETERANÓW, a dzisiaj BOB+ III BOG+ BEST IN SHOW WETERANÓW! [SIZE=4][COLOR=darkorchid]Dodam, ze za tydzień nasz weteran kończy 11 latek :multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkorchid]Gratulacje dla pozostałych większych i mniejszych zwycięzców.[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/quote] Kamila gratki dla Ciebie i psiaków!!!! :multi: ps. A jak Husky poszło na finałach i kto oceniał Grupę V? Quote
Marihuana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 GRATKI !!! SUPER WYNIKI!!! Ma ktos jakies fotki z BIS SZCZENIĄT?? Quote
Recommended Posts