magdyska25 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 a Pan się nie rusza z domu? może do niego podejdzie? Quote
ewu Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Tila przespała obok Pańci spokojnie całą noc:) Wczoraj była niespokojna , nie bardzo chciała przebywać w domu... Przyzwyczaiła się do dużej ilości psów.... Na szczęście jest duży ogród i zgryźliwy:) sznaucerek do towarzystwa:):):) Quote
Guest mager51 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Zarabiam pieniądze tu: [url]http://www.learnmoneystrategy.com/JohnTayds/[/url] zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle ;) Quote
longue Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='mager51']Zarabiam pieniądze tu: [URL]http://www.learnmoneystrategy.com/JohnTayds/[/URL] zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle ;)[/QUOTE] Myślę że nie jest to odpowiednie miejsce na zamieszczanie takich ogłoszeń. My tutaj staramy się pomagać psom. Quote
longue Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Nadal szukamy Kory. Dziewczyny starają się rozwieszać plakaty gdzie się da. Niestety nie udało się jej jeszcze znaleźć ale są sygnały że jest widywana. Quote
longue Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Wklejam jeżeli ktoś jest z Bielska i przepraszam za spamowanie. [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Uważajcie !!!![/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Do wszystkich osób, które posiadają psy. W okolicach Starego Bielska jakaś osoba podtruwa psy. Niedawno ktoś otruł psa sąsiada niestety nie udało się go uratować. Wczoraj najprawdopodobniej ktoś próbował otruć mojego psa ale na szczęście łapczywość mojej suczki bardzo się przydała ponieważ nie pogryzła dobrze kawałków i zwróciła je. Szybka reakcja podanie leków i cały czas obserwacja, dziewczyna czuje się dobrze. Dziś dostałam wiadomość o trzeciej próbie otrucia psa na ulicy Nad Potokiem. Wiec zachowajcie czujność.[/FONT][/COLOR] Quote
paula_t Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='longue']Umówiona jestem z Panią na sobotę. Trzymajcie bardzo mocno kciuki.[/QUOTE] Longue jak wizyta? [quote name='Olena84']O 10 nadal byla widziana na ursynowie, kolo kina, dziewczyny tam jezdza na rowerze, czyli ona od 3 dni sie trzyma tego rejonu[/QUOTE] Czy ktoś sprawdza na bieżąco, od razu jak tylko pojawiają się wieści? Quote
ewu Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='longue']Wklejam jeżeli ktoś jest z Bielska i przepraszam za spamowanie. [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Uważajcie !!!![/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Do wszystkich osób, które posiadają psy. W okolicach Starego Bielska jakaś osoba podtruwa psy. Niedawno ktoś otruł psa sąsiada niestety nie udało się go uratować. Wczoraj najprawdopodobniej ktoś próbował otruć mojego psa ale na szczęście łapczywość mojej suczki bardzo się przydała ponieważ nie pogryzła dobrze kawałków i zwróciła je. Szybka reakcja podanie leków i cały czas obserwacja, dziewczyna czuje się dobrze. Dziś dostałam wiadomość o trzeciej próbie otrucia psa na ulicy Nad Potokiem. Wiec zachowajcie czujność.[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Ania mi wczoraj mówiła. Dobrze,że psiaki czują się dobrze. Psycholi i kanalii nie brakuje ...:( Quote
Olena84 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='paula_t'] Czy ktoś sprawdza na bieżąco, od razu jak tylko pojawiają się wieści?[/QUOTE] Tak, wczoraj przejezdzona okolica, dzisiaj znowu Quote
longue Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Przepraszam że wczoraj nie napisałam wam o wizycie. Nadal szukamy domu dla Leona. Niestety nie jest to dom dla niego ze względu na niskie ogrodzenie i skłonność Leona do ucieczek. Quote
longue Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='ewu']Ania mi wczoraj mówiła. Dobrze,że psiaki czują się dobrze. Psycholi i kanalii nie brakuje ...:([/QUOTE] Nie wiem co komu te psy przeszkadzają, strach zostawić dziewczyny w kojcu bo jak zobaczy że się mu nie udało to spróbuje jeszcze raz. Policja chce dowodów i najlepiej jakby złapać takiego i zaprowadzić do nich. Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Szkoda, że z domu Leonka nic nie wyszło, już miałam nadzieję :( Quote
ewu Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Olena84']Załamana jestem Kora...[/QUOTE] Gdzie ona gania.....:( Quote
magdyska25 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 musi mieć jakieś schronienie....teraz w wawie pada? u nas teraz burza i strasznie leje.... biedna psina, sama i pewnie wystraszona... Quote
Olena84 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Pocieszam sie, ze moze skoro taka lagodna to ktos ja przygarnal,... Quote
lunarmermaid Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja też myślę o Sulinie,robiłam jej ogłoszenia.Niestety dopiero w wakacje się przeprowadzam do domu z ogrodem,teraz nie mam możliwości aby ją zabrać na DT. Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) Co u Maksia? U Tli wszystko ok. Miała w nocy niedyspozycję żołądkową ale już po problemie. Edited June 3, 2013 by ewu Quote
Olena84 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Maks jutro o 9 rusza po nowe życie! Prosze o kciuki! Quote
Recommended Posts