Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Tila w sobotę będzie już w Krakowie.
W niedzielę pojadę do Anetki i poznam moją cudną podopieczną:)Hotelik Anety jest bardzo fajny i pieski mają tam wszystko czego potrzebują:)[/QUOTE]

Ewu jeszcze raz bardzo gorąco dziękuję.

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84'][COLOR=#ff0000]szukamy transportu siemiatycze - koszalin!!![/COLOR][/QUOTE]

Dokładnie, dokładnie intensywnie szukamy. Olena84 z całego serca bardzo tobie dziękuję jesteś wspaniała.

Posted

[quote name='ewu']Tila w sobotę będzie już w Krakowie.
W niedzielę pojadę do Anetki i poznam moją cudną podopieczną:)Hotelik Anety jest bardzo fajny i pieski mają tam wszystko czego potrzebują:)[/QUOTE]

Ja ją podrzucę do Anetki, a przy okazji odwiedzę mojego Baksika, będę miała pretekst ;)

Posted

Longue, ogłoszenia Miodka zrobione, z tym, że ok.10-15 portali z tych 70 nie pozwoliło mi się zalogować, więc niestety trzeba będzie kliknąć w potwierdzenia ogłoszeń, które przyszły na maila i około 5 w ogóle nie pozwoliło mi zamieścić ogłoszeń :/

Posted

[quote name='beataczl']na transportowym napisalas tez?[/QUOTE]

Zaraz pisze i dzwonie do jubu bo on psiaki wozi

[quote name='longue']Dokładnie, dokładnie intensywnie szukamy. Olena84 z całego serca bardzo tobie dziękuję jesteś wspaniała.[/QUOTE]

To sie okaze czy mu krzywdy tym transportem nie zrobie

Posted

Transportowy:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243692-PILNIE-TRANPOSRT-1-2-VI-SIEMIATYCZE-BIA%C5%81OGARD-%28ew-Warszawa-Koszalin%29?p=20887512#post20887512[/url]

Są prawdopodobnie 3 osobry ktore wożą psiaki miały by czas, ale koszty....

Posted

[quote name='paula_t']Longue, ogłoszenia Miodka zrobione, z tym, że ok.10-15 portali z tych 70 nie pozwoliło mi się zalogować, więc niestety trzeba będzie kliknąć w potwierdzenia ogłoszeń, które przyszły na maila i około 5 w ogóle nie pozwoliło mi zamieścić ogłoszeń :/[/QUOTE]

Kochana bardzo gorąco tobie dziękuję. Kurcze nie wiem co jest z tymi niektórymi portalami zaraz będę aktywować ogłoszenia.

Posted

[quote name='longue']Kochana bardzo gorąco tobie dziękuję. Kurcze nie wiem co jest z tymi niektórymi portalami zaraz będę aktywować ogłoszenia.[/QUOTE]

Ja też nie:/ Pokazywał mi się komunikat, że mail/login lub hasło nieprawidłowe, a na niektórych w ogóle nie pojawiała mi się możliwość zawarcia danych w tabelce, tylko pusta strona i na końcu zapisz, tyle że nie było czego zapisywać :/
Czy jeszcze jakiś psiak jest do ogłoszenia?

Posted

[quote name='paula_t']Ja też nie:/ Pokazywał mi się komunikat, że mail/login lub hasło nieprawidłowe, a na niektórych w ogóle nie pojawiała mi się możliwość zawarcia danych w tabelce, tylko pusta strona i na końcu zapisz, tyle że nie było czego zapisywać :/
Czy jeszcze jakiś psiak jest do ogłoszenia?[/QUOTE]

Na obecną chwilę wszystkie psiaki mają robione ogłoszenia.

Wklejam link do petycji do podpisania proszę jeżeli możecie to podpiszcie się pod nią:

[URL]http://www.activism.com/pl_PL/petycja/ratujmy-przytulisko-dla-bezdomnych-zwierz-t-w-siemiatyczach/44100[/URL]

A tu Miśka latający pies :)

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945424_338059672986545_1356802788_n.jpg[/IMG]

Posted

Tila u Anetki:) 15 kg to ona nie waży:) Spora sunia ale niezwykle ułożona i dużo ładniejsza niż na fotkach.
Trzeba jej zrobić dobre zdjęcia i ogłaszać:)
Sympatyczna mordunia:)

Posted

[quote name='ewu']Tila u Anetki:) 15 kg to ona nie waży:) Spora sunia ale niezwykle ułożona i dużo ładniejsza niż na fotkach.
Trzeba jej zrobić dobre zdjęcia i ogłaszać:)
Sympatyczna mordunia:)[/QUOTE]

Ewu bardzo się cieszę, super że dojechała :) Jeszcze raz bardzo tobie gorąco dziękuję :)

Posted

Tila szaleje w ogrodzie z psiakami. Bardzo wesoła i towarzyska:)
Za to druga sunia , która właśnie przyjechała do Anety wpakowała się pod schody i umiera tam ze strachu...
Wielka , czarna kupka nieszczęścia..:(

Posted

Wątek Maksa:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243762-Maks-ratowany-przed-Radysami-zbiera-na-transport-do-hotelu-potrzeba-prawie-600z%C5%82!!!!!?p=20894473#post20894473[/url]

Bazarek cegiełkowy Maksa:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243760-Pom%C3%B3%C5%BC-nape%C5%82ni%C4%87-PUSTY-BAK-bo-Maks-nie-pojedzie-do-hotelu-i-trafi-do-Radys-do-3-06?p=20893999#post20893999[/url]

Posted

[quote name='ewu']Tila szaleje w ogrodzie z psiakami. Bardzo wesoła i towarzyska:)
Za to druga sunia , która właśnie przyjechała do Anety wpakowała się pod schody i umiera tam ze strachu...
Wielka , czarna kupka nieszczęścia..:([/QUOTE]

Bardzo się cieszę, wiedziałam, że będą z niej ludzie ;)
Sunia była troszkę wystraszona, ale poza tym bardzo grzeczna, no i wyglądała na ciekawską, bo już od samego początku chodziła po ogrodzie, wąchała, ale od czasu do czasu do nas podchodziła, jakby nie była pewna- chce żeby mnie pogłaskali czy nie :D

Posted

[B]Kopiuję wpis z hoteliku:[/B]
"Tila jest bardzo fajna.
Przychodzi do głaskania, super dogaduje sięz pozostałymi psami. Bezproblemowa psna.

Natomast czarna to kupa strachu :-(
Jest bardzo wystraszona, nie pozwala do siebie podejść. Jak próbuję się zbliżć do niej na odległość 3 - 4 m to ucieka i szczeka na mnie. Do innych psów jest ok. Mam nadzieję, że mnie szybko polubi ;-)"