Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [IMG]http://i8.tinypic.com/81sorc9.jpg[/IMG] [IMG]http://i8.tinypic.com/6sraxhw.jpg[/IMG] [IMG]http://i4.tinypic.com/71wjx9h.jpg[/IMG] [IMG]http://i8.tinypic.com/6l0cbko.jpg[/IMG] Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Witanko poniedziałkowo ;)[/B][/COLOR][/quote] Hej! :multi: [quote name='Dzaga']Kaja ma świetną obróżkę :P a co to za malec?[/quote] To nie Kaja, tylko Ginger. :eviltong: Kaja jest od BBety. :cool3: A ten maluch to szczenior mojej kuzynki, 7-miesięczny shihtzak. :cool3: :p Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witam :lol: O proszę ,ale trafiłam na dostawę świeżych fotek ,cudnych jak zwykle:loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Boski maluch, i podoba mi sie ta obroża Gingerki przynajmniej ją widać z daleka:loveu: Quote
Dzaga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Asia & Ginger'] To nie Kaja, tylko Ginger. :eviltong: Kaja jest od BBety. :cool3: A ten maluch to szczenior mojej kuzynki, 7-miesięczny shihtzak. :cool3: :p[/quote] Jejq, przepraszam :oops: już mi sie mylą :eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witanko:p Przybylam ogladac foteczki i stweierdzam, ze sa super:loveu::loveu: pozdrawiam Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Witam :lol: O proszę ,ale trafiłam na dostawę świeżych fotek ,cudnych jak zwykle:loveu::loveu:[/quote] Dzięki. :loveu: [quote name='Patikujek']Boski maluch, i podoba mi sie ta obroża Gingerki przynajmniej ją widać z daleka:loveu:[/quote] Taką jaskrawą obrożę ciężko niezauważyć. :lol: [quote name='Dzaga']Jejq, przepraszam :oops: już mi sie mylą :eviltong:[/quote] W końcu obie to rudaski. :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko:p Przybylam ogladac foteczki i stweierdzam, ze sa super:loveu::loveu: pozdrawiam[/quote] Izabela124., witamy serdecznie i dziękujemy za miłe słowa. :loveu: Quote
KaRa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ale ma fajnego towarysza zabaw Ginger:multi: Asia pamietasz,ze w ten weekend spędzamy wszyscy weekend w Legnicy?:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='KaRa_']Ale ma fajnego towarysza zabaw Ginger:multi: Asia pamietasz,ze w ten weekend spędzamy wszyscy weekend w Legnicy?:evil_lol:[/quote] To ten weekend, co teraz będzie, tak? Bo już mi się wszystko poplątało przez ten zlot. Kto jeszcze będzie? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 oo zdjecia psow, a nie jedzenia:evil_lol: :loveu: :loveu: fajny ten maluch, moja mama mowila ze jej kolezanka z pracy kupila sobie takiego z hodowli za 500zl.... napewno z rodowodem, a pol roku temu oddali psa (mieszanke jamnika) do schroniska bo sobie z nim nie radzili:-( Quote
KaRa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 W ten,ten weekend;) Będę oczywiście ja, póżniej Ania, Komar no i Patikujek pasuje towarzystwo?:lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Marta_Ares']oo zdjecia psow, a nie jedzenia:evil_lol: :loveu: :loveu: fajny ten maluch, moja mama mowila ze jej kolezanka z pracy kupila sobie takiego z hodowli za 500zl.... napewno z rodowodem, a pol roku temu oddali psa (mieszanke jamnika) do schroniska bo sobie z nim nie radzili:-([/quote] Dżizas, co za ludzie! :angryy: :mad: Przecież oni nie powinni mieć żadnego psa! A jak z tym sobie nie poradzą, to pewnie biedak też trafi do schronu... :shake: :angryy: Ten psiak mojej kuzynki też z pseudohodowli niestety, od jakiejś jej koleżanki. :shake: [quote name='KaRa_']W ten,ten weekend;) Będę oczywiście ja, póżniej Ania, Komar no i Patikujek pasuje towarzystwo?:lol:[/quote] Towarzystwo wyśmienite. :loveu: A można brać burki? :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Dzaga']Kaja ma świetną obróżkę :P[/QUOTE] [quote name='Dzaga']Jejq, przepraszam :oops: już mi sie mylą :eviltong:[/QUOTE] Aż takie podobne są? :diabloti: One się w rzeczywistości bardzo różnią Ginger jest drobnej budowy, Kaja jest zdecydowanie większa, Ginger jest bardziej ruda niż Kaja, Kaja ma krótszy ogon i jasną głowe no i Ginger ma tą charakterystyczną ciemna "plame" między oczami, której oczywiście Kaja nie ma ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='BBeta']Aż takie podobne są? :diabloti: One się w rzeczywistości bardzo różnią Ginger jest drobnej budowy, Kaja jest zdecydowanie większa, Ginger jest bardziej ruda niż Kaja, Kaja ma krótszy ogon i jasną głowe no i Ginger ma tą charakterystyczną ciemna "plame" między oczami, której oczywiście Kaja nie ma ;)[/quote] Ginger i Kaja są takie same, tylko, że inne. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Asia & Ginger'] Towarzystwo wyśmienite. :loveu: A można brać burki? :evil_lol:[/quote] Niestety z burkami nie przyjmują:-( Quote
a_ga.isk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witam się z 'samego' rana :lol: [URL]http://i8.tinypic.com/8e8yuth.jpg[/URL] A co tam się działo :shock: :evil_lol: Pees. Fajny shitz-ak ;p Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mnie nie będzie aaaaaaaa chyba że uda mi sie wziąć w sobotę ranną zmianę a w niedziele dadzą mi wolne to chociaż na jedną noc pojadę ale wątpię:shake: Quote
Asia & Ginger Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='KaRa_']Niestety z burkami nie przyjmują:-([/quote] Asz to dziady! :mad: [quote name='a_ga.isk']Witam się z 'samego' rana :lol: [URL]http://i8.tinypic.com/8e8yuth.jpg[/URL] A co tam się działo :shock: :evil_lol: Pees. Fajny shitz-ak ;p[/quote] A nic takiego, tylko się bawili. :evil_lol: [quote name='Patikujek']Mnie nie będzie aaaaaaaa chyba że uda mi sie wziąć w sobotę ranną zmianę a w niedziele dadzą mi wolne to chociaż na jedną noc pojadę ale wątpię :shake:[/quote] :placz: Liczę, że jednak uda Ci się coś wykombinować. ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Helga&Ares']Cześć Kochane :)[/quote] Witamy Cię u nas po dłuuugiej przerwie. :loveu: [quote name='Pimpek']Dobry wieczór :diabloti:[/quote] Doberek. :loveu: Quote
Moniskaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wszyscy sie witają to i ja :evil_lol: Dobry wieczór :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='moniska']Wszyscy sie witają to i ja :evil_lol: Dobry wieczór :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Witam. :loveu: Niestety wieczór niezbyt dobry. :shake: Właśnie dowiedziałam się, że dzisiaj umarł mój wujek, brat mojego taty. :-( :-( :-( Zupełnie się tego nie spodziewaliśmy. :shake: Jadę na pogrzeb do Gliwic pod koniec tygodnia. Także KaRa nie wiem czy wrócę do soboty. :shake: Quote
a_ga.isk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Asiu bardzo mi przykro :( [*] Trzymaj się... Quote
Recommended Posts