Pianka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [URL]http://i5.tinypic.com/6bix45g.jpg[/URL] śpioszek:loveu: Ładna ta podusia:loveu: w takie śliczne łapki:loveu: Quote
Patikujek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cześć Asiu to ten spanielek z Zabrza(on ma coś ze skórą ale nie wiem co dokładnie) z resztą już z tego wychodzi bo na poczatku był prawie całkiem łysy na grzbiecie to Edel [IMG]http://www.psitulmnie.pl/images/galeria/psy2007/5560.jpg[/IMG] jest przytulaśny i kochany(a zdjęcie wzięte ze stronki schronu i nie wiem czemu takie niewyraźne) Quote
KaRa_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ale Dzięcioł ma piękne legowiska;) A i widać po jej mordce,że całkiem wygodne jest:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Witaneczko niedzielnie !! :multi::multi:[/B][/COLOR][/quote] Witamy, witamy. :multi: [quote name='a_ga.isk']Chyba muszę wypróbować :diabloti:[/quote] Polecam, efekt gwarantowany. :cool3: Ale najlepiej stosować tą metodę już od szczeniaka, bo wtedy szybciej osiąga się pożądany efekt. :cool3: Także pamiętaj o tym jak już bedziesz miała u siebie mała berneńską kluseczkę. :loveu: [quote name='sota36']Hahaha - Gut to samo - w sypialni - ma wyro! cieplutkie, ogromne polarowe, Kolo naszego lozka. W przedpokoju ma ogromne zielone legowisko!!!Kocha je, w salonie - 2 kanapy! No i nalesnik, ktory z nim podrozuje - obecnie na wsi. A taki kocyk w lapki - tez bezowy-mamy!!![/quote] Te kocyki takie fajne, milutkie, że sama bym chętnie na takim spała. Zresztą jak Ginger nie korzysta, to czasami jej zabieram to beżowe legowisko i używam jako poduszkę, gdy oglądam tv, no w końcu po to leży na kanapie. :evil_lol: [quote name='Pianka'][URL]http://i5.tinypic.com/6bix45g.jpg[/URL] śpioszek:loveu: Ładna ta podusia:loveu: w takie śliczne łapki:loveu:[/quote] Dziękujemy. :loveu: [quote name='Patikujek']Cześć Asiu to ten spanielek z Zabrza(on ma coś ze skórą ale nie wiem co dokładnie) z resztą już z tego wychodzi bo na poczatku był prawie całkiem łysy na grzbiecie to Edel [url]http://www.psitulmnie.pl/images/galeria/psy2007/5560.jpg[/url] jest przytulaśny i kochany(a zdjęcie wzięte ze stronki schronu i nie wiem czemu takie niewyraźne)[/quote] Jaki śliczny biedaczek. :loveu: Pati, a możesz się czegoś więcej o nim dowiedzieć? :cool3: Jak trafił do schronu (znaleziony czy oddany), ile ma lat, itp.? Mam chętną panią na Śląsku, ale ona ma małe dzieci i boi się, żeby psiak nie był agresywny do dzieci. No i może uda Ci się zrobić jakąś lepszą fotkę. :cool3: [quote name='Helga&Ares']ale śliczny biedaczek:(:([/quote] Przecudny czarnuszek. :loveu: [quote name='KaRa_']Ale Dzięcioł ma piękne legowiska;) A i widać po jej mordce,że całkiem wygodne jest:evil_lol:[/quote] Oj tak, wygodne, sama wypróbowałam. :cool3: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Asia & Ginger'] Polecam, efekt gwarantowany. :cool3: Ale najlepiej stosować tą metodę już od szczeniaka, bo wtedy szybciej osiąga się pożądany efekt. :cool3: [/quote] Kurczaki, szkoda bo chciałam z Hugola długo uszego kłapołucha zrobić:diabloti::eviltong: Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Tak sie czailam czailam i wkoncu zajzalam do Ciebie:loveu: Sliczna jest po prostu ta Twoja psinka:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='a_ga.isk']Kurczaki, szkoda bo chciałam z Hugola długo uszego kłapołucha zrobić:diabloti::eviltong:[/quote] Nie rezygnuj tak szybko, jeszcze nie wszystko stracone. :cool3: [quote name='furciaczek']Tak sie czailam czailam i wkoncu zajzalam do Ciebie:loveu: Sliczna jest po prostu ta Twoja psinka:loveu:[/quote] [B]Furciaczek[/B], serdecznie witamy u nas i dziękujemy za miłe słówko pod adresem Gingerki. :loveu: Ja też jakiś czas temu zajrzałam do Twojej galerii, ale mi się komp zawiesił podczas przeglądania. :evil_lol: No i w końcu nic nie napisałam. :oops: Ale się poprawię. :p [quote name='diabelkowa']czeesc wam :)[/quote] Helloł. :multi: [quote name='Mona4']witamy milo[/quote] Cześć Mona. :p Quote
furciaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Az taka straszna ta moja galeria ze komp sie wiesza:evil_lol:?? Quote
Asia & Ginger Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='furciaczek']Az taka straszna ta moja galeria ze komp sie wiesza:evil_lol:??[/quote] Na to wygląda. :evil_lol: Quote
Matusz Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [COLOR=Navy][B]Witanko z ranka ;) :multi:[/B][/COLOR] Quote
ATLANTYDA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cześć kobitki :biggrina: Pozdrawiamy deszczowo i śniegowo ,bo u nas dziś pogoda barowa:knajpa: Quote
a_ga.isk Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A ja witam się słonecznie bo u nas pogoda pięęęękna ^^ Quote
anetta Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :hand: [quote]A ja witam się słonecznie bo u nas pogoda pięęęękna ^^[/quote] :watpliwy::obrazic: Quote
Asia & Ginger Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Witanko z ranka ;) :multi:[/B][/COLOR][/quote] Witanko z wieczora. :eviltong: [quote name='ATLANTYDA']Cześć kobitki :biggrina: Pozdrawiamy deszczowo i śniegowo ,bo u nas dziś pogoda barowa:knajpa:[/quote] Również pozdrawiamy. :loveu: A u nas dzisiaj też ciągle pada... :mad: [quote name='a_ga.isk']A ja witam się słonecznie bo u nas pogoda pięęęękna ^^[/quote] Zazdraszczam. Ja chcę słoneczko, bo depresji dostanę. :placz: Quote
Agnieszka & Figo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [B][COLOR=gray][COLOR=yellowgreen]Witam, witam.[/COLOR] U nas też niestety ciągle pada :placz: :cool1:...[/COLOR][/B] [COLOR=orange][B]Ginger jest śliczna :loveu:, zapraszam do galerii mojego cockera :cool3:[/B] [link w podpisie][/COLOR] [I][COLOR=black]pozdr.[/COLOR][/I] [I]F.[/I] Quote
Asia & Ginger Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='anetta']:hand: :watpliwy::obrazic:[/quote] Cześć. :multi: To co zamieniamy się z Agą? :cool3: Ona niech przyjeżdża tu i moknie :evil_lol:, a my pojedziemy do Holandii się poopalać. :loveu: [quote name='Figo_94'][B][COLOR=gray][COLOR=yellowgreen]Witam, witam.[/COLOR] U nas też niestety ciągle pada :placz: :cool1:...[/COLOR][/B] [COLOR=orange][B]Ginger jest śliczna :loveu:, zapraszam do galerii mojego cockera :cool3:[/B] [link w podpisie][/COLOR] [I][COLOR=black]pozdr.[/COLOR][/I] [I]F.[/I][/quote] [B]Figo[/B], serdecznie witamy kolejnego spanielomaniaka na dogo i u nas w galerii. :loveu: :multi: Zaraz zajrzę do Ciebie. :cool3: Jak ja lubię cocerkowe galerie. :loveu: :p Quote
a_ga.isk Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Cześć. :multi: To co zamieniamy się z Agą? :cool3: Ona niech przyjeżdża tu i moknie :evil_lol:, a my pojedziemy do Holandii się poopalać. :loveu:[/quote] Mam lepszy pomysł, przyjedź a ja zostanę ;p Wtedy nikt nie będzie poszkodowany ;p A pogoda naprawdę... złota jesień :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='a_ga.isk']Mam lepszy pomysł, przyjedź a ja zostanę ;p Wtedy nikt nie będzie poszkodowany ;p A pogoda naprawdę... złota jesień :cool3:[/quote] Oki, zgadzam się na to. :p To kiedy mogę przyjechać? :cool3: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Asiu ja zaraz postaram się tego o nim dowiedzieć wiem tylko że jest młody i bardzo przyjazny(al;e zapytam czy do dzieci też) i jutro dam ci odpowiedź Quote
Recommended Posts