Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć
Asiu
to ten spanielek z Zabrza(on ma coś ze skórą ale nie wiem co dokładnie) z resztą już z tego wychodzi bo na poczatku był prawie całkiem łysy na grzbiecie
to Edel
[IMG]http://www.psitulmnie.pl/images/galeria/psy2007/5560.jpg[/IMG]
jest przytulaśny i kochany(a zdjęcie wzięte ze stronki schronu i nie wiem czemu takie niewyraźne)

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Witaneczko niedzielnie !! :multi::multi:[/B][/COLOR][/quote]
Witamy, witamy. :multi:

[quote name='a_ga.isk']Chyba muszę wypróbować :diabloti:[/quote]
Polecam, efekt gwarantowany. :cool3: Ale najlepiej stosować tą metodę już od szczeniaka, bo wtedy szybciej osiąga się pożądany efekt. :cool3: Także pamiętaj o tym jak już bedziesz miała u siebie mała berneńską kluseczkę. :loveu:

[quote name='sota36']Hahaha - Gut to samo - w sypialni - ma wyro! cieplutkie, ogromne polarowe, Kolo naszego lozka. W przedpokoju ma ogromne zielone legowisko!!!Kocha je, w salonie - 2 kanapy! No i nalesnik, ktory z nim podrozuje - obecnie na wsi.
A taki kocyk w lapki - tez bezowy-mamy!!![/quote]
Te kocyki takie fajne, milutkie, że sama bym chętnie na takim spała. Zresztą jak Ginger nie korzysta, to czasami jej zabieram to beżowe legowisko i używam jako poduszkę, gdy oglądam tv, no w końcu po to leży na kanapie. :evil_lol:

[quote name='Pianka'][URL]http://i5.tinypic.com/6bix45g.jpg[/URL] śpioszek:loveu:

Ładna ta podusia:loveu: w takie śliczne łapki:loveu:[/quote]
Dziękujemy. :loveu:

[quote name='Patikujek']Cześć
Asiu
to ten spanielek z Zabrza(on ma coś ze skórą ale nie wiem co dokładnie) z resztą już z tego wychodzi bo na poczatku był prawie całkiem łysy na grzbiecie
to Edel
[url]http://www.psitulmnie.pl/images/galeria/psy2007/5560.jpg[/url]
jest przytulaśny i kochany(a zdjęcie wzięte ze stronki schronu i nie wiem czemu takie niewyraźne)[/quote]
Jaki śliczny biedaczek. :loveu: Pati, a możesz się czegoś więcej o nim dowiedzieć? :cool3: Jak trafił do schronu (znaleziony czy oddany), ile ma lat, itp.? Mam chętną panią na Śląsku, ale ona ma małe dzieci i boi się, żeby psiak nie był agresywny do dzieci. No i może uda Ci się zrobić jakąś lepszą fotkę. :cool3:

[quote name='Helga&Ares']ale śliczny biedaczek:(:([/quote]
Przecudny czarnuszek. :loveu:

[quote name='KaRa_']Ale Dzięcioł ma piękne legowiska;) A i widać po jej mordce,że całkiem wygodne jest:evil_lol:[/quote]
Oj tak, wygodne, sama wypróbowałam. :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Polecam, efekt gwarantowany. :cool3: Ale najlepiej stosować tą metodę już od szczeniaka, bo wtedy szybciej osiąga się pożądany efekt. :cool3: [/quote]
Kurczaki, szkoda bo chciałam z Hugola długo uszego kłapołucha zrobić:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='a_ga.isk']Kurczaki, szkoda bo chciałam z Hugola długo uszego kłapołucha zrobić:diabloti::eviltong:[/quote]
Nie rezygnuj tak szybko, jeszcze nie wszystko stracone. :cool3:

[quote name='furciaczek']Tak sie czailam czailam i wkoncu zajzalam do Ciebie:loveu:
Sliczna jest po prostu ta Twoja psinka:loveu:[/quote]
[B]Furciaczek[/B], serdecznie witamy u nas i dziękujemy za miłe słówko pod adresem Gingerki. :loveu:
Ja też jakiś czas temu zajrzałam do Twojej galerii, ale mi się komp zawiesił podczas przeglądania. :evil_lol: No i w końcu nic nie napisałam. :oops: Ale się poprawię. :p

[quote name='diabelkowa']czeesc wam :)[/quote]
Helloł. :multi:

[quote name='Mona4']witamy milo[/quote]
Cześć Mona. :p

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Witanko z ranka ;) :multi:[/B][/COLOR][/quote]
Witanko z wieczora. :eviltong:

[quote name='ATLANTYDA']Cześć kobitki :biggrina:
Pozdrawiamy deszczowo i śniegowo ,bo u nas dziś pogoda barowa:knajpa:[/quote]
Również pozdrawiamy. :loveu:
A u nas dzisiaj też ciągle pada... :mad:

[quote name='a_ga.isk']A ja witam się słonecznie bo u nas pogoda pięęęękna ^^[/quote]
Zazdraszczam. Ja chcę słoneczko, bo depresji dostanę. :placz:

Posted

[B][COLOR=gray][COLOR=yellowgreen]Witam, witam.[/COLOR] U nas też niestety ciągle pada :placz: :cool1:...[/COLOR][/B]
[COLOR=orange][B]Ginger jest śliczna :loveu:, zapraszam do galerii mojego cockera :cool3:[/B] [link w podpisie][/COLOR]

[I][COLOR=black]pozdr.[/COLOR][/I]
[I]F.[/I]

Posted

[quote name='anetta']:hand:
:watpliwy::obrazic:[/quote]
Cześć. :multi:
To co zamieniamy się z Agą? :cool3: Ona niech przyjeżdża tu i moknie :evil_lol:, a my pojedziemy do Holandii się poopalać. :loveu:

[quote name='Figo_94'][B][COLOR=gray][COLOR=yellowgreen]Witam, witam.[/COLOR] U nas też niestety ciągle pada :placz: :cool1:...[/COLOR][/B]
[COLOR=orange][B]Ginger jest śliczna :loveu:, zapraszam do galerii mojego cockera :cool3:[/B] [link w podpisie][/COLOR]

[I][COLOR=black]pozdr.[/COLOR][/I]
[I]F.[/I][/quote]
[B]Figo[/B], serdecznie witamy kolejnego spanielomaniaka na dogo i u nas w galerii. :loveu: :multi:
Zaraz zajrzę do Ciebie. :cool3: Jak ja lubię cocerkowe galerie. :loveu: :p

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Cześć. :multi:
To co zamieniamy się z Agą? :cool3: Ona niech przyjeżdża tu i moknie :evil_lol:, a my pojedziemy do Holandii się poopalać. :loveu:[/quote]
Mam lepszy pomysł, przyjedź a ja zostanę ;p Wtedy nikt nie będzie poszkodowany ;p
A pogoda naprawdę... złota jesień :cool3:

Posted

[quote name='a_ga.isk']Mam lepszy pomysł, przyjedź a ja zostanę ;p Wtedy nikt nie będzie poszkodowany ;p
A pogoda naprawdę... złota jesień :cool3:[/quote]
Oki, zgadzam się na to. :p
To kiedy mogę przyjechać? :cool3:

:evil_lol: