Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia&Rika']To faktycznie trochę się tym namachałaś:)
Ona ma na sobie krowiego Rogz'a? jaki rozmiar?:eviltong:[/quote]
Nie nie, to nie Rogz. To obroza z paskiem odblaskowym, tylko że ten pasek powoli się odkleja i tak to wyglada jak wygląda. :evil_lol:

[quote name='Estera']Czeeść Asiu :loveu:
Do pracy lecę, przyszłam się przywitać :cool3:[/quote]
Witaj Esti Pesti! :multi:

[quote name='BobowitaMW']Ile kudła! :crazyeye::crazyeye:
Gingerka pewnie zadowolona. :loveu:[/quote]
Raczej niezbytnio, co widać na fotkach. :evil_lol:

Posted

cześć ciotka :loveu::loveu::loveu:
Pięknie Gingerka wygląda :razz:

Co do ogniska z sierści to smrodek byłby nieziemski, ale za to jaki klimat, taki dogomaniacki :cool3:

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg[/URL] :evil_lol:[/CENTER]

[/quote]
:eviltong:

[quote name='Mysia_']cześć ciotka :loveu::loveu::loveu:
Pięknie Gingerka wygląda :razz:

Co do ogniska z sierści to smrodek byłby nieziemski, ale za to jaki klimat, taki dogomaniacki :cool3:[/quote]
Cała okolica by opustoszała. :evil_lol:
W sumie to nawet dobry pomysł na upierdliwych sąsiadów. :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Cała okolica by opustoszała. :evil_lol:
W sumie to nawet dobry pomysł na upierdliwych sąsiadów. :cool3: :diabloti:[/quote]

Trzeba to koniecznie na przyszłym zlocie wypróbować :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']Trzeba to koniecznie na przyszłym zlocie wypróbować :cool3:[/quote]
Nooooo!!! :evil_lol:
Szczególnie na wrednych sąsiadów z małymi dziećmi, którzy nas po nocach fotografują, a rano spać nie dają, wydając z siebie jakieś przedziwaczne dźwieki. :-o :mad: :evil_lol:

Kto to taki dobry oddzielił wątek o sprzedaży spanieli bez rodowodu? :multi: :razz: :p

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Nooooo!!! :evil_lol:
Szczególnie na wrednych sąsiadów z małymi dziećmi, którzy nas po nocach fotografują, a rano spać nie dają, wydając z siebie jakieś przedziwaczne dźwieki. :-o :mad: :evil_lol:

Kto to taki dobry oddzielił wątek o sprzedaży spanieli bez rodowodu? :multi: :razz: :p[/quote]
To ja mogę dorzucić sierść Diuny (jak ją wytrymujesz :diabloti: ), sierść Kacpra którą w domu wyczeszę i w woreczku przywiozę :diabloti: Szyszka prawie sierści nie gubi więc odpada :placz:

[b]BBeta[/b] tu moderuje więc pewnie Ona :loveu:

Posted

[quote name='Estera']To ja mogę dorzucić sierść Diuny (jak ją wytrymujesz :diabloti: ), sierść Kacpra którą w domu wyczeszę i w woreczku przywiozę :diabloti: Szyszka prawie sierści nie gubi więc odpada :placz:

[B]BBeta[/B] tu moderuje więc pewnie Ona :loveu:[/quote]
Szyszkę to się ogoli na króciutko skoro z własnej woli włosa nie chce gubić. :evil_lol:

BBeta, dzięks. :p

[quote name='anetta']Gin powinna być zadowolona że ją uwolniłaś z tej sierści a tu guuuciooooo :evil_lol:[/quote]
Ona najchętniej chodziłaby tak, jak ją Pan Bóg stworzył. :evil_lol:

[B]Zapraszam do obejrzenia fotek z wystawy z pierwszego dnia. Fotki w większości robiłam ja aparatem Grega (hodowla Galida). Czekam właśnie na płytkę ze zdjęciami, a w międzyczasie możecie zobaczyć zdjęcia w jego albumie:[/B]
[URL="http://picasaweb.google.pl/galida0/Pozna08#slideshow"][B]Picasa Web Albums - Grzegorz - Poznań 08[/B][/URL]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Szyszkę to się ogoli na króciutko skoro z własnej woli włosa nie chce gubić. :evil_lol:
[/quote]No zwariowała no :shock: Diunę mogę na króciutko ogolić, Kaca mogę, ale Szyszki nie dam :shake: :evil_lol:

Posted

hej:)
[URL="http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg"][COLOR=#000000]http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg[/COLOR][/URL] no troszkę włosa zgubiła Gingerka:cool3:
A ten furminatro to chyba ostatnio połowa właścicieli cockerów z dogo wykupiło:evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']No zwariowała no :shock: Diunę mogę na króciutko ogolić, Kaca mogę, ale Szyszki nie dam :shake: :evil_lol:[/quote]
A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l:

[quote name='Anka_ZG']hej:)
[URL="http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg"][COLOR=#000000]http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg[/COLOR][/URL] no troszkę włosa zgubiła Gingerka:cool3:
A ten furminatro to chyba ostatnio połowa właścicieli cockerów z dogo wykupiło:evil_lol:[/quote]
A żebyś wiedziała. :evil_lol:
Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi:

[quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Cześć Asiu :hand: Cześć Ginger :hand:[/CENTER]
[/quote]
Ceść babecki csy! :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l:

Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi:

Nooo bo to FARCIRYYYYYYY :lol::cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi:[/quote]

a ile zapłaciłaś?:diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l:
[/quote]A nie ? :placz: Będę Siu w torebce pod pachą nosić :diabloti:

Posted

[quote name='dogg']Nooo bo to FARCIRYYYYYYY :lol::cool3:[/quote]
:lol: :multi:

[quote name='Kasia&Rika']a ile zapłaciłaś?:diabloti:[/quote]
[quote name='KaRa_']Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Niektórzy mieli jeszcze taniej, ale za późno zaczęłyśmy szukać furminatorów. :cool1:
Próbkami się zajęłyśmy. :evil_lol:

[quote name='Kasia&Rika']wow, to tam się można nawet targować?!:evil_lol:[/quote]
Jak widać można, tylko trzeba mieć ten dar. :evil_lol:

[quote name='Estera']A nie ? :placz: Będę Siu w torebce pod pachą nosić :diabloti:[/quote]
Jakoś sobie poradzimy z obezwładnieniem Ciebie. :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

no to faktycznie cena fajna:)
Ja zaplacilam 47 z przesyłką pobraniowa. Ale to i tak taniej niż w Karusku na allegro:eviltong:

Posted

[quote name='Estera']Przestań bredzić, tylko fotki jakieś poka :razz:[/quote]
A proszę bardzo, za chwilę będą. :eviltong:

[quote name='Anka_ZG']no to faktycznie cena fajna:)
Ja zaplacilam 47 z przesyłką pobraniowa. Ale to i tak taniej niż w Karusku na allegro:eviltong:[/quote]
Były jeszcze taniej, po 30 zł chyba, u dystrybutorów firmy Vivog. ;)