Kasia&Rika Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To faktycznie trochę się tym namachałaś:) Ona ma na sobie krowiego Rogz'a? jaki rozmiar?:eviltong: Quote
Estera Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Czeeść Asiu :loveu: Do pracy lecę, przyszłam się przywitać :cool3: Quote
BobowitaMW Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ile kudła! :crazyeye::crazyeye: Gingerka pewnie zadowolona. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Kasia&Rika']To faktycznie trochę się tym namachałaś:) Ona ma na sobie krowiego Rogz'a? jaki rozmiar?:eviltong:[/quote] Nie nie, to nie Rogz. To obroza z paskiem odblaskowym, tylko że ten pasek powoli się odkleja i tak to wyglada jak wygląda. :evil_lol: [quote name='Estera']Czeeść Asiu :loveu: Do pracy lecę, przyszłam się przywitać :cool3:[/quote] Witaj Esti Pesti! :multi: [quote name='BobowitaMW']Ile kudła! :crazyeye::crazyeye: Gingerka pewnie zadowolona. :loveu:[/quote] Raczej niezbytnio, co widać na fotkach. :evil_lol: Quote
LadyK Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [CENTER][url]http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg[/url] :evil_lol:[/CENTER] Quote
Mysia_ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 cześć ciotka :loveu::loveu::loveu: Pięknie Gingerka wygląda :razz: Co do ogniska z sierści to smrodek byłby nieziemski, ale za to jaki klimat, taki dogomaniacki :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg[/URL] :evil_lol:[/CENTER] [/quote] :eviltong: [quote name='Mysia_']cześć ciotka :loveu::loveu::loveu: Pięknie Gingerka wygląda :razz: Co do ogniska z sierści to smrodek byłby nieziemski, ale za to jaki klimat, taki dogomaniacki :cool3:[/quote] Cała okolica by opustoszała. :evil_lol: W sumie to nawet dobry pomysł na upierdliwych sąsiadów. :cool3: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Cała okolica by opustoszała. :evil_lol: W sumie to nawet dobry pomysł na upierdliwych sąsiadów. :cool3: :diabloti:[/quote] Trzeba to koniecznie na przyszłym zlocie wypróbować :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Mysia_']Trzeba to koniecznie na przyszłym zlocie wypróbować :cool3:[/quote] Nooooo!!! :evil_lol: Szczególnie na wrednych sąsiadów z małymi dziećmi, którzy nas po nocach fotografują, a rano spać nie dają, wydając z siebie jakieś przedziwaczne dźwieki. :-o :mad: :evil_lol: Kto to taki dobry oddzielił wątek o sprzedaży spanieli bez rodowodu? :multi: :razz: :p Quote
Estera Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Nooooo!!! :evil_lol: Szczególnie na wrednych sąsiadów z małymi dziećmi, którzy nas po nocach fotografują, a rano spać nie dają, wydając z siebie jakieś przedziwaczne dźwieki. :-o :mad: :evil_lol: Kto to taki dobry oddzielił wątek o sprzedaży spanieli bez rodowodu? :multi: :razz: :p[/quote] To ja mogę dorzucić sierść Diuny (jak ją wytrymujesz :diabloti: ), sierść Kacpra którą w domu wyczeszę i w woreczku przywiozę :diabloti: Szyszka prawie sierści nie gubi więc odpada :placz: [b]BBeta[/b] tu moderuje więc pewnie Ona :loveu: Quote
anetta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Gin powinna być zadowolona że ją uwolniłaś z tej sierści a tu guuuciooooo :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Estera']To ja mogę dorzucić sierść Diuny (jak ją wytrymujesz :diabloti: ), sierść Kacpra którą w domu wyczeszę i w woreczku przywiozę :diabloti: Szyszka prawie sierści nie gubi więc odpada :placz: [B]BBeta[/B] tu moderuje więc pewnie Ona :loveu:[/quote] Szyszkę to się ogoli na króciutko skoro z własnej woli włosa nie chce gubić. :evil_lol: BBeta, dzięks. :p [quote name='anetta']Gin powinna być zadowolona że ją uwolniłaś z tej sierści a tu guuuciooooo :evil_lol:[/quote] Ona najchętniej chodziłaby tak, jak ją Pan Bóg stworzył. :evil_lol: [B]Zapraszam do obejrzenia fotek z wystawy z pierwszego dnia. Fotki w większości robiłam ja aparatem Grega (hodowla Galida). Czekam właśnie na płytkę ze zdjęciami, a w międzyczasie możecie zobaczyć zdjęcia w jego albumie:[/B] [URL="http://picasaweb.google.pl/galida0/Pozna08#slideshow"][B]Picasa Web Albums - Grzegorz - Poznań 08[/B][/URL] Quote
Estera Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Szyszkę to się ogoli na króciutko skoro z własnej woli włosa nie chce gubić. :evil_lol: [/quote]No zwariowała no :shock: Diunę mogę na króciutko ogolić, Kaca mogę, ale Szyszki nie dam :shake: :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 hej:) [URL="http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg"][COLOR=#000000]http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg[/COLOR][/URL] no troszkę włosa zgubiła Gingerka:cool3: A ten furminatro to chyba ostatnio połowa właścicieli cockerów z dogo wykupiło:evil_lol: Quote
LadyK Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [CENTER]Cześć Asiu :hand: Cześć Ginger :hand:[/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='Estera']No zwariowała no :shock: Diunę mogę na króciutko ogolić, Kaca mogę, ale Szyszki nie dam :shake: :evil_lol:[/quote] A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l: [quote name='Anka_ZG']hej:) [URL="http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg"][COLOR=#000000]http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg[/COLOR][/URL] no troszkę włosa zgubiła Gingerka:cool3: A ten furminatro to chyba ostatnio połowa właścicieli cockerów z dogo wykupiło:evil_lol:[/quote] A żebyś wiedziała. :evil_lol: Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi: [quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Cześć Asiu :hand: Cześć Ginger :hand:[/CENTER] [/quote] Ceść babecki csy! :multi: :evil_lol: Quote
Dog Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l: A żebyś wiedziała. :evil_lol: Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi: Nooo bo to FARCIRYYYYYYY :lol::cool3: Quote
Kasia&Rika Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] A żebyś wiedziała. :evil_lol: Nawet na wystawie furminatorów zabrakło. Chodziłyśmy z Karoliną od jednego stoiska do drugiego i wszędzie mówili, że już nie ma. Ale w końcu znalazłyśmy! :multi:[/quote] a ile zapłaciłaś?:diabloti: Quote
KaRa_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a ile zapłaciłaś?:diabloti:[/quote] Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='KaRa_']Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] wow, to tam się można nawet targować?!:evil_lol: Quote
Estera Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A Ty myślisz, że ja bedę Ciebie pytać o pozwoleństwo? :turn-l: [/quote]A nie ? :placz: Będę Siu w torebce pod pachą nosić :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='dogg']Nooo bo to FARCIRYYYYYYY :lol::cool3:[/quote] :lol: :multi: [quote name='Kasia&Rika']a ile zapłaciłaś?:diabloti:[/quote] [quote name='KaRa_']Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Niektórzy mieli jeszcze taniej, ale za późno zaczęłyśmy szukać furminatorów. :cool1: Próbkami się zajęłyśmy. :evil_lol: [quote name='Kasia&Rika']wow, to tam się można nawet targować?!:evil_lol:[/quote] Jak widać można, tylko trzeba mieć ten dar. :evil_lol: [quote name='Estera']A nie ? :placz: Będę Siu w torebce pod pachą nosić :diabloti:[/quote] Jakoś sobie poradzimy z obezwładnieniem Ciebie. :mad: :evil_lol: Quote
Estera Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Jakoś sobie poradzimy z obezwładnieniem Ciebie. :mad: :evil_lol:[/quote]Przestań bredzić, tylko fotki jakieś poka :razz: Quote
Anka_ZG Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='KaRa_']Ja się tak targowałam,że zapłaciliśmy 40zł, zamiast 45:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no to faktycznie cena fajna:) Ja zaplacilam 47 z przesyłką pobraniowa. Ale to i tak taniej niż w Karusku na allegro:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Estera']Przestań bredzić, tylko fotki jakieś poka :razz:[/quote] A proszę bardzo, za chwilę będą. :eviltong: [quote name='Anka_ZG']no to faktycznie cena fajna:) Ja zaplacilam 47 z przesyłką pobraniowa. Ale to i tak taniej niż w Karusku na allegro:eviltong:[/quote] Były jeszcze taniej, po 30 zł chyba, u dystrybutorów firmy Vivog. ;) Quote
Recommended Posts