Estera Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Nie tylko sobie, ale i nam. :cool3: :multi: :p Dobrze, że jabłka Adama się tam nie dopatrzyłaś. :evil_lol: no tak to zmienia postać rzeczy :mad: Quote
Tengusia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dawno sie nie witalismy wiec przyszlam sobie pomerdac lapka :hand: Quote
LadyK Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [CENTER]Cześć spanielkowe :eviltong::hand:[/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Estera napisał(a):no tak to zmienia postać rzeczy :mad: No cio... :cool3: :loveu: :evil_lol: Tengusia napisał(a):dawno sie nie witalismy wiec przyszlam sobie pomerdac lapka :hand: To my odmerdujemy. :hand: Owczarkowa napisał(a): Cześć spanielkowe :eviltong::hand: Witanko spanielkowo-owczarkowe! :eviltong: :multi: Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Fotki z wystawy będą wkrótce, nie miałam czasu teraz na zmniejszanie, bo wstawiali u nas okna i sprzątania było co nie miara. :cool1: Ale za to wkleję kilka fotek Gingerki po furminatorowaniu. Niedawno była trymowana, więc części włosów już się pozbyliśmy wcześniej . ;) Quote
basia bonnie Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 hahaha, to robimy ognisko z tej sierści? :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 basia bonnie napisał(a):hahaha, to robimy ognisko z tej sierści? :evil_lol: Obawiam się, że nie byłoby to nic przyjemnego. :-o :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Obawiam się, że nie byłoby to nic przyjemnego. :-o :evil_lol: no co Ty, głupoty piszesz:diabloti: przecież na zlocie było grillognisko z sierści Solówy:cool3: mmm:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 http://i38.tinypic.com/300sdgi.jpg ale słodki wyraz pysia :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='basia bonnie']no co Ty, głupoty piszesz:diabloti: przecież na zlocie było grillognisko z sierści Solówy:cool3: mmm:loveu::evil_lol::evil_lol: Ale chyba nie z takiej ilości. :cool3: :eviltong: [quote name='Estera']http://i38.tinypic.com/300sdgi.jpg ale słodki wyraz pysia :loveu: Mój ci on. :loveu: :eviltong: Quote
ariss Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ktoś tu się narobił przy trymownaku:razz::diabloti: Dobranocka:sleep2::hand: Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ariss napisał(a):ktoś tu się narobił przy trymownaku:razz::diabloti: Dobranocka:sleep2::hand: Ano narobił, narobił. :evil_lol: Dobranoc Gasskowe! :sleep2: Quote
Kasia&Rika Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To faktycznie trochę się tym namachałaś:) Ona ma na sobie krowiego Rogz'a? jaki rozmiar?:eviltong: Quote
Estera Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Czeeść Asiu :loveu: Do pracy lecę, przyszłam się przywitać :cool3: Quote
BobowitaMW Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ile kudła! :crazyeye::crazyeye: Gingerka pewnie zadowolona. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Kasia&Rika napisał(a):To faktycznie trochę się tym namachałaś:) Ona ma na sobie krowiego Rogz'a? jaki rozmiar?:eviltong: Nie nie, to nie Rogz. To obroza z paskiem odblaskowym, tylko że ten pasek powoli się odkleja i tak to wyglada jak wygląda. :evil_lol: Estera napisał(a):Czeeść Asiu :loveu: Do pracy lecę, przyszłam się przywitać :cool3: Witaj Esti Pesti! :multi: BobowitaMW napisał(a):Ile kudła! :crazyeye::crazyeye: Gingerka pewnie zadowolona. :loveu: Raczej niezbytnio, co widać na fotkach. :evil_lol: Quote
LadyK Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 cześć ciotka :loveu::loveu::loveu: Pięknie Gingerka wygląda :razz: Co do ogniska z sierści to smrodek byłby nieziemski, ale za to jaki klimat, taki dogomaniacki :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Owczarkowa']http://i37.tinypic.com/vrztlg.jpg :evil_lol: :eviltong: [quote name='Mysia_']cześć ciotka :loveu::loveu::loveu: Pięknie Gingerka wygląda :razz: Co do ogniska z sierści to smrodek byłby nieziemski, ale za to jaki klimat, taki dogomaniacki :cool3: Cała okolica by opustoszała. :evil_lol: W sumie to nawet dobry pomysł na upierdliwych sąsiadów. :cool3: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Cała okolica by opustoszała. :evil_lol: W sumie to nawet dobry pomysł na upierdliwych sąsiadów. :cool3: :diabloti: Trzeba to koniecznie na przyszłym zlocie wypróbować :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Mysia_ napisał(a):Trzeba to koniecznie na przyszłym zlocie wypróbować :cool3: Nooooo!!! :evil_lol: Szczególnie na wrednych sąsiadów z małymi dziećmi, którzy nas po nocach fotografują, a rano spać nie dają, wydając z siebie jakieś przedziwaczne dźwieki. :-o :mad: :evil_lol: Kto to taki dobry oddzielił wątek o sprzedaży spanieli bez rodowodu? :multi: :razz: :p Quote
Estera Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Nooooo!!! :evil_lol: Szczególnie na wrednych sąsiadów z małymi dziećmi, którzy nas po nocach fotografują, a rano spać nie dają, wydając z siebie jakieś przedziwaczne dźwieki. :-o :mad: :evil_lol: Kto to taki dobry oddzielił wątek o sprzedaży spanieli bez rodowodu? :multi: :razz: :p To ja mogę dorzucić sierść Diuny (jak ją wytrymujesz :diabloti: ), sierść Kacpra którą w domu wyczeszę i w woreczku przywiozę :diabloti: Szyszka prawie sierści nie gubi więc odpada :placz: BBeta tu moderuje więc pewnie Ona :loveu: Quote
anetta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Gin powinna być zadowolona że ją uwolniłaś z tej sierści a tu guuuciooooo :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Estera']To ja mogę dorzucić sierść Diuny (jak ją wytrymujesz :diabloti: ), sierść Kacpra którą w domu wyczeszę i w woreczku przywiozę :diabloti: Szyszka prawie sierści nie gubi więc odpada :placz: BBeta tu moderuje więc pewnie Ona :loveu: Szyszkę to się ogoli na króciutko skoro z własnej woli włosa nie chce gubić. :evil_lol: BBeta, dzięks. :p [quote name='anetta']Gin powinna być zadowolona że ją uwolniłaś z tej sierści a tu guuuciooooo :evil_lol: Ona najchętniej chodziłaby tak, jak ją Pan Bóg stworzył. :evil_lol: Zapraszam do obejrzenia fotek z wystawy z pierwszego dnia. Fotki w większości robiłam ja aparatem Grega (hodowla Galida). Czekam właśnie na płytkę ze zdjęciami, a w międzyczasie możecie zobaczyć zdjęcia w jego albumie: Picasa Web Albums - Grzegorz - Poznań 08 Quote
Estera Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Szyszkę to się ogoli na króciutko skoro z własnej woli włosa nie chce gubić. :evil_lol: No zwariowała no :shock: Diunę mogę na króciutko ogolić, Kaca mogę, ale Szyszki nie dam :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts