BBeta Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Jasne, że się wybieram. :cool3: Już się doczekać nie mogę. :multi: A Ty też się wybierasz? :cool3: Tak, przynajmniej mam taki zamiar :cool3: Będziesz sama czy z Ginger? ;) Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Hej Asiu Ale fajne foteczki z wycieczki, musze tam się keidyś wybrac, pozdrawiam Quote
Marta_Ares Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ale zarloczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 BBeta napisał(a):Tak, przynajmniej mam taki zamiar :cool3: Będziesz sama czy z Ginger? ;) Będę raczej sama (ale w tamtym roku byłam z Gingerką), ponieważ mamy zamiar z grupką dogomaniaków poszukać jakiegoś noclegu i wieczorem gdzieś wyjść na miasto. Zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie, ale mam nadzieję, że się uda. A jak nie wyjdzie, to wezmę Gingerkę. ;) Izabela124. napisał(a):Hej Asiu Ale fajne foteczki z wycieczki, musze tam się keidyś wybrac, pozdrawiam Koniecznie. :cool3: ;) Kati16 napisał(a):Witajcie kochani :loveu: Witanko! :multi: Marta_Ares napisał(a):ale zarloczki:loveu: :loveu: :loveu: Nie ma już zajączków... :placz: Dzisiejszej nocy jakiś zwierz dostał się do klatki i je zeżarł... :placz: Znalazłam na siatce kępkę włosków i zaschniętą krew... :placz: Moje małe kochane zajączki... :placz: :placz: :placz: Quote
KaRa_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Będę raczej sama (ale w tamtym roku byłam z Gingerką), ponieważ mamy zamiar z grupką dogomaniaków poszukać jakiegoś noclegu i wieczorem gdzieś wyjść na miasto. Zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie, ale mam nadzieję, że się uda. A jak nie wyjdzie, to wezmę Gingerkę. ;) Asia spokojnie bierz Ginger ponieważ ten plan wyjściem na miasto legł w gruzach bo co niektórzy zapomnieli,że ja będę wystawiać a nie jechać w odwiedziny:shake:.A psa samego w pociąg nie wsadzę;) Quote
BBeta Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Będę raczej sama (ale w tamtym roku byłam z Gingerką), ponieważ mamy zamiar z grupką dogomaniaków poszukać jakiegoś noclegu i wieczorem gdzieś wyjść na miasto. Zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie, ale mam nadzieję, że się uda. A jak nie wyjdzie, to wezmę Gingerkę. ;) Czyli was też z psem na wystawe wpuścili bez problemu? ;) Dla zajączków :-( Quote
Estera Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [*] biedne zajączki :( Asiu pisałam Ci, że "na miasto" wyjścia nie ma :roll: Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 KaRa_ napisał(a):Asia spokojnie bierz Ginger ponieważ ten plan wyjściem na miasto legł w gruzach bo co niektórzy zapomnieli,że ja będę wystawiać a nie jechać w odwiedziny:shake:.A psa samego w pociąg nie wsadzę;) Ano to pomyślę. :p Zobaczę jeszcze jaka pogoda będzie. ;) BBeta napisał(a):Czyli was też z psem na wystawe wpuścili bez problemu? ;) Dla zajączków :-( Jasne, nie było żadnych problemów, tylko szczepienia sprawdzali. ;) Pierwszego dnia pojechałam bez Gingerki, bo nie wiedziałam czy można, ale spotkałam Ulvhedinn z Aksą Kraksą i następnego dnia wzięłam już Gingerkę. :p piciminikas napisał(a):Małe, biedne zajączki:placz: Izabela124. napisał(a):Bardzo mi przykro ['][']['] Tengusia napisał(a):biedne kicajki :cry: Mysia_ napisał(a):biedne zajączki :-( Estera napisał(a): biedne zajączki :( Asiu pisałam Ci, że "na miasto" wyjścia nie ma :roll: Marta_Ares napisał(a):biedactwa :-( Zajączki moje malutkie... :placz: Poszłam z buteleczką, żeby je nakarmić, szukam, szukam i nigdzie ich nie było... :placz: :placz: :placz: Quote
BBeta Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Jasne, nie było żadnych problemów, tylko szczepienia sprawdzali. ;) Pierwszego dnia pojechałam bez Gingerki, bo nie wiedziałam czy można, ale spotkałam Ulvhedinn z Aksą Kraksą i następnego dnia wzięłam już Gingerkę. :p Szczerze mówiąc wolałabym przyjechać sama, ale raczej nie będę miała z kim zostawić psa ;) Quote
ariss Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 takie spotkanko,to ja teraz pluje sobie w brode,że Gassuli nie zapisałam:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 BBeta napisał(a):Szczerze mówiąc wolałabym przyjechać sama, ale raczej nie będę miała z kim zostawić psa ;) A to będę miała okazję poznać Kajusię. :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: gassira napisał(a):takie spotkanko,to ja teraz pluje sobie w brode,że Gassuli nie zapisałam:diabloti: A pluj pluj, tylko w swoją brodę, nie w Gassulki. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ariss Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A to będę miała okazję poznać Kajusię. A pluj pluj, tylko w swoją brodę, nie w Gassulki. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: błaahahh:evil_lol: Gass dziś dostała cieczke i coś kiepsko się czuje więc nawet chyba to plucie nie zrobiłoby na niej większego wrażenia... takie spotkanko,a jeszcze sznupkom jakieś fajne nagrody zasponsorowali:placz: Quote
BBeta Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A to będę miała okazję poznać Kajusię. :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Mutu jedzie ze mną, Kaja zostaje w domu ;) Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hejos :) Kiedy będą new fotencje? Quote
Asia & Ginger Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 gassira napisał(a):błaahahh:evil_lol: Gass dziś dostała cieczke i coś kiepsko się czuje więc nawet chyba to plucie nie zrobiłoby na niej większego wrażenia... takie spotkanko,a jeszcze sznupkom jakieś fajne nagrody zasponsorowali:placz: No widzisz, żałuj teraz. :eviltong: :evil_lol: BBeta napisał(a):Mutu jedzie ze mną, Kaja zostaje w domu ;) Ach, to takie buty. :cool3: :multi: Mutuś szykuj się na mizianko. :loveu: :multi: Z drugiej strony szkoda, że jednak nie poznam Kajusi. :cool1: ;) Izabela124. napisał(a):Hejos :) Kiedy będą new fotencje? Hejka! :multi: A może dzisiaj cosik wrzucę. :cool3: Quote
BBeta Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ach, to takie buty. :cool3: :multi: Mutuś szykuj się na mizianko. :loveu: :multi: Z drugiej strony szkoda, że jednak nie poznam Kajusi. :cool1: ;) Kaja źle by się czuła na wystawie, dla niej to żadna atrakcja ;) Ja za to będę mogła obfocić Gingerke :cool3: Mutu będzie pewnie na początku troche wystraszony, w końcu pierwszy raz w życiu zobaczy tyle psów na raz :diabloti: Quote
pusia2405 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dopiero teraz przeczytałam o zajączkach:-(. Przykro mi bardzo... Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ojejku, biedne kicajki :placz::placz: Ja ze sweetgirl też planuję się wybrać na Wrocławską wystawę :lol: Quote
Recommended Posts