AleksandraF Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Założyłam osobne konto dla Misia, żeby kasy nie trzymać z prywatną. Bezpłatne :multi: Później roześlę osobom, które płacą deklaracje. Quote
inka33 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Czekamy na wieści o paszczy i trzymamy :kciuki: za spokojne tymczasowanie w oczekiwaniu na super DS! Quote
Marycha35 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jak tam z wyciem? To mądry smok, powinien się szybko zadomowić:) Ufff, jak dobrze, że jest już bezpieczny:) Quote
LILUtosi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Misiu pięknie chodzi na smyczy. Na razie nie zrobił kupala ani w kojcu ani na spacerze. Zaś teren oznaczył co 2 metry. Podejrzewam że on ma problem z jedzeniem, bo wsypałam mu drobniejszą karmę to od razu wziął się do chrupania. Pewnie najlepsze byłoby mokre dla niego skoro ma coś na dziąsłach. Na razie wygląda mi na pieska który by idealnie pasował dla starszych ludzi. Nie ciągnie, tylko by się przytulał i chciał być blisko człowieka. Dziś już coraz rzadziej wyje i krócej to trwa. Quote
AleksandraF Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Dzięki za wieści! Z jedzeniem też może być tak, że trochę może wybrzydzać, bo ludzie na wsi mu parówki dawali itp... i teraz chrupki w zęby gryzą :evil_lol: Kiedy będziesz coś wiedziała co z wetem? Skarpeta owczarkowa czeka na cynk, kasę mają gotową. Trza mu próbki pobrać, sprawdzić czy to ni naroślaki zrakowaciałe, oby nie... Quote
LILUtosi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Te próbki to pewnie w narkozie trzeba pobrać. Najpierw go doprowadzę do jakiegoś wyglądu bo wstyd jechać. Wykąpie, wyczesze co by elegant pojechał. Quote
AleksandraF Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Tak, tak nasze doktory mówili. Ano, bo pewnie też nie najlepiej pachnie :evil_lol: Quote
azalia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Aleksandro,pisząc,że Misio przywyknie do stałego miejsca,miałam na myśli stacjonarność(jasne,że tymczasową). Wcześniej sobie chłopak wędrował,tu i tam.Oby z jego zdrówkiem było w miarę dobrze,czekamy na diagnozę. Quote
Rubik Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 LILUtosi, ja dołączam się do podziękowań za wieści. Możliwe, że w jedzeniu przeszkadzają mu te narośla na dziąsłach. Mam nadzieję, że brak kupy to tylko objaw tymczasowego stresu. Skoro z niego przytulanka taka, to "Misio" pasuje jak ulał :) Quote
milagros19853201 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ciocia wrzucaj linki gdzie sie da rozsylaj po rodzince znajomych blizszych dalszych przyjaciolach i ha ha ja mam metode dodatkowo zawsze dodaje ze chociazby najmniejsza pomoc dla wskazanego zwierzaka sprawi ze bede sie czescie usmiechac a i ten co da ma jaka zasluge u gory (nio w niebie) ciocia wierzymy w ciebie napewno sciagniesz najwazniejsze ze na poczatek ty juz jestes :-) [quote name='inka33']Postaram się porozglądać, ściągnąć parę osób... sama niewiele wiem, jak pomóc... :([/QUOTE] Quote
milagros19853201 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 no to trzymac kciuk aby bylo dob rze [quote name='AleksandraF']Dzięki za wieści! Z jedzeniem też może być tak, że trochę może wybrzydzać, bo ludzie na wsi mu parówki dawali itp... i teraz chrupki w zęby gryzą :evil_lol: Kiedy będziesz coś wiedziała co z wetem? Skarpeta owczarkowa czeka na cynk, kasę mają gotową. Trza mu próbki pobrać, sprawdzić czy to ni naroślaki zrakowaciałe, oby nie...[/QUOTE] Quote
Rubik Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Nowy bazarek z różnościami dla Misia :) Zapraszam :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243381-HAND-MADE-unikaty-i-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-ze-%C5%9Bwiata-na-Rudego-Misia-do-03-06-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243381-HAND-MADE-unikaty-i-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-ze-%C5%9Bwiata-na-Rudego-Misia-do-03-06-godz-22-00[/URL] Quote
LILUtosi Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 A tu katalog ze zdjęciami MIśka. Można brać do ogłoszeń. [url]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/MisiekDoAdopcji[/url] Quote
LILUtosi Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Na razie na szybko, bo ciężko jest trzymać Miśka za smycz, który chce wszystko w lesie chłonąć i pstrykać foty. Mam tez filmik, ale ten muszę komuś przesłać. Jak wyczeszę Miśka to będzie "identiko" jak Szarik [url]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/SZARIKDoAdopcji[/url] Quote
Rubik Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='LILUtosi']Na razie na szybko, bo ciężko jest trzymać Miśka za smycz, który chce wszystko w lesie chłonąć i pstrykać foty. Mam tez filmik, ale ten muszę komuś przesłać. Jak wyczeszę Miśka to będzie "identiko" jak Szarik [URL]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/SZARIKDoAdopcji[/URL][/QUOTE] Rzeczywiście, jak bracia... LILUtosi, a dałoby radę mu tego kleszczora wyciągnąć? Quote
LILUtosi Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Dałoby radę, tyle ze jak miał zaaplikowany środek p/kleszczą to on powinien wyschnąć i sam odpaść. Ten środek to chyba marny. Quote
Rubik Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='LILUtosi']Dałoby radę, tyle ze jak miał zaaplikowany środek p/kleszczą to on powinien wyschnąć i sam odpaść. Ten środek to chyba marny.[/QUOTE] Środek przez weta zaaplikowany... Może na Misia marnie działa... Quote
inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='milagros19853201']ciocia wrzucaj linki gdzie sie da rozsylaj po rodzince znajomych blizszych dalszych przyjaciolach i ha ha ja mam metode dodatkowo zawsze dodaje ze chociazby najmniejsza pomoc dla wskazanego zwierzaka sprawi ze bede sie czescie usmiechac a i ten co da ma jaka zasluge u gory (nio w niebie) ciocia wierzymy w ciebie napewno sciagniesz najwazniejsze ze na poczatek ty juz jestes :-)[/QUOTE] Ciotka, odpisujesz na strasznie przeterminowane posty... Zrobiłam, co mogłam... różne sprawy są... AleksandraF, przepraszam. :sad: Quote
AleksandraF Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 ee no foto nr 16 to normalnie przystojniak jak jakiś amant!! Quote
LILUtosi Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Misiek częściowo został wyczesany ale jeszcze długa droga przed nami. Szybko mu się znudziło. Głównie wskakiwał na mnie i do miziania przysposabiał. Ale grzbiet już bez filcu. Quote
Rubik Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='LILUtosi']Misiek częściowo został wyczesany ale jeszcze długa droga przed nami. Szybko mu się znudziło. Głównie wskakiwał na mnie i do miziania przysposabiał. Ale grzbiet już bez filcu.[/QUOTE] Nieprzyzwyczajony chyba do takiej pielęgnacji :) Quote
Recommended Posts