Marycha35 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Jasna cholera, co ten doktor tak dziwaczy!!! Quote
LILUtosi Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Udało mi się dorwać dr na komórę. Prosił żebym wysłała fotki dla przypomnienia i on zaraz zobaczy i się skontaktuje. Fotki wysłane i czekam. Quote
LILUtosi Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Niestety wysłałam zdjęcie i dr miał się odezwać. Na razie cisza, ani maila, ani telefonu. Będę dzwonić w poniedziałek. Quote
Marycha35 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Panie doktorze, tak być nie może......:)!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
milagros19853201 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 hooooooooooooooooooooooooooopa watek wysoko Quote
inka33 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='LILUtosi']Niestety wysłałam zdjęcie i dr miał się odezwać. Na razie cisza, ani maila, ani telefonu. Będę dzwonić w poniedziałek.[/QUOTE] Poniedziałek już był... Jakie wieści? :hmmmm: :kciuki: Quote
LILUtosi Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dziś dzwoniłam do dr. Był zdziwiony ze nie dostałam maila, był przekonany że wysłał. Tak czy owak umówiliśmy się na operację we wtorek. Misiu będzie znieczulony tylko i laserem będzie wycięty ten największy pypeć. Zobaczymy jak to będzie się zachowywać dalej. Ząbki na razie bardzo ładne. Koszt - postaramy się zmieścić w 100zł ! Quote
inka33 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='LILUtosi']Dziś dzwoniłam do dr. Był zdziwiony ze nie dostałam maila, był przekonany że wysłał. [/QUOTE] Sprawdź, czy Ci nie wpadło do spamu... [quote name='LILUtosi']Tak czy owak umówiliśmy się na operację we wtorek. Misiu będzie znieczulony tylko i laserem będzie wycięty ten największy pypeć. Zobaczymy jak to będzie się zachowywać dalej. Ząbki na razie bardzo ładne. Koszt - postaramy się zmieścić w 100zł ![/QUOTE] To w takim razie trzymamy kciukasy za Miska! :thumbs: Quote
LILUtosi Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Nie wpadło bo cały czas sprawdzam ;-) Tym bardziej że mam dr w kontaktach. Quote
Marycha35 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Oj, to trzymaj się smoczku nasz Misiowy!!! Quote
Rubik Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Misiu kochany, ściskam Cię mocno... Koszty mniej ważne, zdrowie ważne Quote
milagros19853201 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 hooooooooooooooooooooopa watek wysoko Quote
brzośka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 a co myślicie o tym dla Misia? [quote name='wolf122'] Jest takie ogłoszenie,ktore mi podesłała znajoma na fb [TABLE="class: viewad_frame_tbl, width: 260"] [TR] [TD="class: viewad_frame_fill"][TABLE] [TR] [TD="class: viewad_frame_fill"][/TD] [TD="class: viewad_frame_tm viewad_frame_brand1"][/TD] [TD="class: viewad_frame_fill"][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: viewad_frame_m viewad_frame_brand2"][TABLE] [TR] [TD="class: first_col first_row"]Data dodania[/TD] [TD="class: first_row"]27/01/2014[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: first_col"]Adres[/TD] [TD]Gostynin, Polska Pokaż mapę[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: first_col"]Oferowane przez[/TD] [TD]Właściciel[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: viewad_frame_fill"][TABLE] [TR] [TD="class: viewad_frame_fill"][/TD] [TD="class: viewad_frame_bm viewad_frame_brand1"][/TD] [TD="class: viewad_frame_fill"][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] przyjmę psa lub sukę może być mniejszy ale najlepiej aby to był amstaff albo owczarek niemiecki jedyny warunek to brak agresji w stosunku do dzieci i kotów może być starszy np ON może mieć i 8 lat [URL]http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/gostynin/przyjme-psa-albo-suke-562416032[/URL] [/QUOTE] Quote
inka33 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='brzośka']a co myślicie o tym dla Misia?[/QUOTE] Ja tylko tak skomentuję - a kto jej [B]zagwarantuje[/B] brak agresji do dzieci u ras obronnych (żeby nie powiedzieć agresywnych)...? :roll: Gdzieś już się natknęłam na to ogłoszenie i od razu moja intuicja - która na szczęście(?) nie jest wyrocznią - podpowiada mi, że nie jest to osoba odpowiedzialna... Tyle ode mnie w temacie. Próbować i sprawdzać niby zawsze warto... Quote
Rubik Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Kurcze, braku agresji wobec kotów i dzieci zagwarantować nie możemy :( Miś nie był "testowany" pod tym kątem, nie wiem jakby się zachował... Napisałam póki co pytanie czy ogłoszenie dalej aktualne, zobaczymy Quote
mdk8 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 dziwne to ogłoszenie: pies lub suka, mały lub większy, łagodny lub amstaff, owczarki raczej też do małych nie należą:shake: ja bym takiej osobie psa nie dała. Quote
Rubik Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Na razie nie ma żadnego odzewu. A jak Misiu po zabiegu??? Pytanie do LILUtosi Quote
LILUtosi Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Zabieg trwał 5-10min. mam ampułkę z tym czymś. Ustaliliśmy że teraz zobaczymy jak to się będzie zachowywać. Jeśli zakończy się sukcesem to wytniemy resztę i damy do badania (za trzy próbki płaci się tyle co za jedną). Na razie nie zapłaciłam nic. Dr powiedział że rozliczymy się przy następnych działaniach. Problem polega na tym że takie znamiona mają często korzeń którego nie da się usunąć tą metodą lasererową tylko standardowo skalpelem. Dlatego trzeba zobaczyć czy będzie odrastało. Rana została przypalona, Krwi nie widać. Misiek całkiem dzielnie to zniósł. Może dobrze by było go wykastrować? Quote
Kamila Proc Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 moze rzeczywiscie.. brawo dzielny chlopak! Quote
Recommended Posts