Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Niestety wysłałam zdjęcie i dr miał się odezwać. Na razie cisza, ani maila, ani telefonu. Będę dzwonić w poniedziałek.[/QUOTE]
Poniedziałek już był... Jakie wieści? :hmmmm:

:kciuki:

Posted

Dziś dzwoniłam do dr. Był zdziwiony ze nie dostałam maila, był przekonany że wysłał.
Tak czy owak umówiliśmy się na operację we wtorek. Misiu będzie znieczulony tylko i laserem będzie wycięty ten największy pypeć. Zobaczymy jak to będzie się zachowywać dalej. Ząbki na razie bardzo ładne. Koszt - postaramy się zmieścić w 100zł !

Posted

[quote name='LILUtosi']Dziś dzwoniłam do dr. Był zdziwiony ze nie dostałam maila, był przekonany że wysłał. [/QUOTE]
Sprawdź, czy Ci nie wpadło do spamu...

[quote name='LILUtosi']Tak czy owak umówiliśmy się na operację we wtorek. Misiu będzie znieczulony tylko i laserem będzie wycięty ten największy pypeć. Zobaczymy jak to będzie się zachowywać dalej. Ząbki na razie bardzo ładne. Koszt - postaramy się zmieścić w 100zł ![/QUOTE]
To w takim razie trzymamy kciukasy za Miska! :thumbs:

Posted

a co myślicie o tym dla Misia?

[quote name='wolf122']
Jest takie ogłoszenie,ktore mi podesłała znajoma na fb

[TABLE="class: viewad_frame_tbl, width: 260"]
[TR]
[TD="class: viewad_frame_fill"][TABLE]
[TR]
[TD="class: viewad_frame_fill"][/TD]
[TD="class: viewad_frame_tm viewad_frame_brand1"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: viewad_frame_m viewad_frame_brand2"][TABLE]
[TR]
[TD="class: first_col first_row"]Data dodania[/TD]
[TD="class: first_row"]27/01/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: first_col"]Adres[/TD]
[TD]Gostynin, Polska
Pokaż mapę[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: first_col"]Oferowane przez[/TD]
[TD]Właściciel[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: viewad_frame_fill"][TABLE]
[TR]
[TD="class: viewad_frame_bm viewad_frame_brand1"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
przyjmę psa lub sukę
może być mniejszy
ale najlepiej aby to był amstaff
albo owczarek niemiecki

jedyny warunek to brak agresji w stosunku do dzieci i kotów

może być starszy np ON może mieć i 8 lat

[URL]http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/gostynin/przyjme-psa-albo-suke-562416032[/URL]
[/QUOTE]

Posted

[quote name='brzośka']a co myślicie o tym dla Misia?[/QUOTE]
Ja tylko tak skomentuję - a kto jej [B]zagwarantuje[/B] brak agresji do dzieci u ras obronnych (żeby nie powiedzieć agresywnych)...? :roll:

Gdzieś już się natknęłam na to ogłoszenie i od razu moja intuicja - która na szczęście(?) nie jest wyrocznią - podpowiada mi, że nie jest to osoba odpowiedzialna... Tyle ode mnie w temacie. Próbować i sprawdzać niby zawsze warto...

Posted

Kurcze, braku agresji wobec kotów i dzieci zagwarantować nie możemy :( Miś nie był "testowany" pod tym kątem, nie wiem jakby się zachował... Napisałam póki co pytanie czy ogłoszenie dalej aktualne, zobaczymy

Posted

dziwne to ogłoszenie: pies lub suka, mały lub większy, łagodny lub amstaff, owczarki raczej też do małych nie należą:shake:
ja bym takiej osobie psa nie dała.

Posted

Zabieg trwał 5-10min. mam ampułkę z tym czymś. Ustaliliśmy że teraz zobaczymy jak to się będzie zachowywać. Jeśli zakończy się sukcesem to wytniemy resztę i damy do badania (za trzy próbki płaci się tyle co za jedną). Na razie nie zapłaciłam nic. Dr powiedział że rozliczymy się przy następnych działaniach. Problem polega na tym że takie znamiona mają często korzeń którego nie da się usunąć tą metodą lasererową tylko standardowo skalpelem. Dlatego trzeba zobaczyć czy będzie odrastało.

Rana została przypalona, Krwi nie widać. Misiek całkiem dzielnie to zniósł. Może dobrze by było go wykastrować?