bigos Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Wczoraj w sprawie Erni'ego dzwoniła pani z Fundacji niemieckiej (ata dała mój namiar) Dowiedzieli się o nim i o tej pseudohodowli... Jeśli chodzi o stan zdrowia to trzeba poczekać na info od Ewki. Ona najprędzej cosik powie...:roll: Quote
solito Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 bigos napisał(a):Wczoraj w sprawie Erni'ego dzwoniła pani z Fundacji niemieckiej (ata dała mój namiar) Dowiedzieli się o nim i o tej pseudohodowli... ... Ale co, chcą się nim zaopiekować, czy tylko chcieli wyrazić swój żal...? A może mogą coś zrobić z tą pseudohodowlą? Quote
agusiazet Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No, to kto teraz zajmuje się Ernim, karmi go, leczy, wyprowadza na spacery, resocjalizuje? Quote
bigos Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Czekamy na Ewkę... Fundacja sie nie okresliła, chciała wiedzieć więcej o Ernim, przeierowałam na Ewkę:roll: Quote
Hala Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 co za bieda....żal patrzeć. Takiego chciałabym przekonać, że ludzkie ręce potrafią również głaskać i przytulać. :cool1: Quote
iczing Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Proszę o informacje jakie konsekwencje poniósł ten pseudohodowca ! Quote
madzia828 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 halo co z Ernim? czy ktoś wie jak sie czuje czy jest już lepiej? Quote
bigos Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 wchodzę dziś na stroe schroniska swarzdzkiego i okazuje się, że Erni jest już w nowym domku:multi::multi::multi: Mam nadzieje, że Ewka wie coś więcej i napisze kilka słów dot. nowego domku:p Quote
solito Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dzięki, Bigos, za wspaniałe wieści!:loveu: Bardzo się cieszę!!!:multi: Quote
Chenti Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Sorry,że nic nie napisałam, ale nie miałam netu. Erni pojechał do Niemiec, ale nie do żadnego schroniska tylko już do ludzi, którzy na niego czekali. Ma już dom na zawsze:lol: Quote
solito Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Chenti napisał(a):Sorry,że nic nie napisałam, ale nie miałam netu. Erni pojechał do Niemiec, ale nie do żadnego schroniska tylko już do ludzi, którzy na niego czekali. Ma już dom na zawsze:lol: To wspaniale!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts