dariaopole Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Na prawdę nie mogę tego pojąć jak mogą Was nie wpuszczać ?? nie zależy im na pomocy ???? Quote
basiagk Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 U nas w azylu chętnych na psa wpuszczają ale jak zwęszą chętnych do pomocy to won! Quote
Gamba Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 basiagk napisał(a):U nas w azylu chętnych na psa wpuszczają ale jak zwęszą chętnych do pomocy to won! No i u nas jest tak samo :angryy: . Jeszcze nigdy dla nikogo chyba nie byłem tak miły... denerwuje mnie to strasznie!Dlaczego nas wpuszczali...skoro teraz wpuszczać nie mają zamiaru ? :angryy: Quote
Gamba Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Dziś udało mi się dostać do przytuliska... jednak już nie zdążyłem zastać w nim Idola! Dowiedziałem się ,że pies został adoptowany i poszedł do nowego domu !Udało mi się dowiedzieć na jakiej ulicy zamieszkał i może go kiedyś spotkam! Nie wiem nawet czy się cieszyć, boję się, że wtrafi w nieodpowiednie ręce, być może wyolbrzymiam sytuacje ale jakoś plata mi się to po głowie! Może byc również tak ,że wtrafił do wspaniałego domu ! Taka ruletka teraz! Nie będe zmianiał tytułu narazie niech minie chociaż te parę dni! Dziękuje wszystkim za wsparcie i pomoc! :p Quote
basiagk Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 To wybieraj sie tam na spacerki....może go znajdziesz? Quote
Gamba Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Mma nadzieje,że go spotkam! Wiedziałbym chociaż jak się ma! A swoja drogą zastanawia mnie fakt jak jego wyciagneli z boksu skoro wszyscy się go bali i do tego boksu nie wchodzili :roll: .No i ci ludzie ?? Quote
Gamba Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Ci ludzie co zabrali Idola do nowego domu!Muszę sie dowiedzieć chociaż kto to był i jak Idol na nich zaareagował, bo mi to spokoju nie da! Quote
Tengusia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Gamba napisał(a):Mma nadzieje,że go spotkam! Wiedziałbym chociaż jak się ma! A swoja drogą zastanawia mnie fakt jak jego wyciagneli z boksu skoro wszyscy się go bali i do tego boksu nie wchodzili :roll: .No i ci ludzie ?? Szczerze powiem ze jakos mam zle przeczucia :shake: ale mam nadzieje ze uda ci sie zdobyc jakies info i ze jednak psiak trafil do dobrego domu ;-) Quote
Gamba Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Kurcze dziewczyny wiecie jak mi on po głowie łazi!:roll: Nie mam za dobrych przeczuć ale być może się mylę!Tylko takie to dziwne jest dla mnie, że to akurat Idol poszedł do adopcji!Głownie chodzi mi o to jego zachowanie! Już nie kraczę :roll: :oops: Quote
Tengusia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Gamba napisał(a):Kurcze dziewczyny wiecie jak mi on po głowie łazi!:roll: Nie mam za dobrych przeczuć ale być może się mylę!Tylko takie to dziwne jest dla mnie, że to akurat Idol poszedł do adopcji!Głownie chodzi mi o to jego zachowanie! Już nie kraczę :roll: :oops: nie tylko w twojej glowce sie kreci Idolek :shake: ja mimo wszystko mam dziwne przeczucia ... oby sie nie sprawdzily :shake: Quote
dariaopole Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 słuchajcie nie możemy się tak wspólnie napędzać, teraz nic nie zaradzimy :shake: Mam tylko nadzieję że tam mu lepiej niż w tym boksie !! Quote
Gamba Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Idol nie wrócił do przytuliska, a to już mija tydzień!:lol: Nie spotkałem go niestety chociaż dośc często chodzę w tamte rejony z moim psem! :shake: W środę serce zabilo mi mocniej bo spotkałem na spacerze AST!Widziałem go z daleka i pierwsza myśle,że idzie Idol!Czarny postawny pies z białą krawatką!Ale bo blizszych oględzinach nie był to niestety Idol!Idol ma o wiele więcej białego! I powiem wam szczerze, że u nas (po Brzegu) chodzi wiele psów podobnych do Idola!Czarne z białymi znaczeniami!Psy i suki!Wszystko!Na prawdę jest ich wiele! Pewnie jakiś dres rozmnaża swoją sucz! :shake: Quote
Gamba Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 To ktoś o Idolu pamięta :crazyeye::cool1:! Taka zupełna cisza to może i nie ale jako takich informacji też nie ma! Idola od czasu do czasu widuję na spacerach (jak jestem w Brzegu)! Chodzi na spacer ze swoim panem i wygłada na zadowolonego! Łazi sobie w kagańcu, bo z tego co zauważyłem nie jest przyjaznie nastawiony do innych psów!Tyle tylko ale zawsze coś ! :oops: Quote
mag602 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Myślę, że skoro pan i pies wyglądają na zadowolonych to pewnie tak jest. Gamba, czy to schronisko w Brzegu w którym znalazł sie Idol to to samo schronisko, w którym siedziała moja Julka? To tutaj wygląda jakoś tak czyściutko i milutko........ Quote
Recommended Posts