Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiagk napisał(a):
U nas w azylu chętnych na psa wpuszczają ale jak zwęszą chętnych do pomocy to won!

No i u nas jest tak samo :angryy: .
Jeszcze nigdy dla nikogo chyba nie byłem tak miły... denerwuje mnie to strasznie!Dlaczego nas wpuszczali...skoro teraz wpuszczać nie mają zamiaru ? :angryy:

Posted

Dziś udało mi się dostać do przytuliska... jednak już nie zdążyłem zastać w nim Idola!
Dowiedziałem się ,że pies został adoptowany i poszedł do nowego domu !Udało mi się dowiedzieć na jakiej ulicy zamieszkał i może go kiedyś spotkam!
Nie wiem nawet czy się cieszyć, boję się, że wtrafi w nieodpowiednie ręce, być może wyolbrzymiam sytuacje ale jakoś plata mi się to po głowie!
Może byc również tak ,że wtrafił do wspaniałego domu ! Taka ruletka teraz!
Nie będe zmianiał tytułu narazie niech minie chociaż te parę dni!
Dziękuje wszystkim za wsparcie i pomoc! :p

Posted

Mma nadzieje,że go spotkam! Wiedziałbym chociaż jak się ma!
A swoja drogą zastanawia mnie fakt jak jego wyciagneli z boksu skoro wszyscy się go bali i do tego boksu nie wchodzili :roll: .No i ci ludzie ??

Posted

Ci ludzie co zabrali Idola do nowego domu!Muszę sie dowiedzieć chociaż kto to był i jak Idol na nich zaareagował, bo mi to spokoju nie da!

Posted

Gamba napisał(a):
Mma nadzieje,że go spotkam! Wiedziałbym chociaż jak się ma!
A swoja drogą zastanawia mnie fakt jak jego wyciagneli z boksu skoro wszyscy się go bali i do tego boksu nie wchodzili :roll: .No i ci ludzie ??

Szczerze powiem ze jakos mam zle przeczucia :shake: ale mam nadzieje ze uda ci sie zdobyc jakies info i ze jednak psiak trafil do dobrego domu ;-)

Posted

Kurcze dziewczyny wiecie jak mi on po głowie łazi!:roll:
Nie mam za dobrych przeczuć ale być może się mylę!Tylko takie to dziwne jest dla mnie, że to akurat Idol poszedł do adopcji!Głownie chodzi mi o to jego zachowanie!
Już nie kraczę :roll: :oops:

Posted

Gamba napisał(a):
Kurcze dziewczyny wiecie jak mi on po głowie łazi!:roll:
Nie mam za dobrych przeczuć ale być może się mylę!Tylko takie to dziwne jest dla mnie, że to akurat Idol poszedł do adopcji!Głownie chodzi mi o to jego zachowanie!
Już nie kraczę :roll: :oops:

nie tylko w twojej glowce sie kreci Idolek :shake: ja mimo wszystko mam dziwne przeczucia ... oby sie nie sprawdzily :shake:

Posted

Idol nie wrócił do przytuliska, a to już mija tydzień!:lol:
Nie spotkałem go niestety chociaż dośc często chodzę w tamte rejony z moim psem! :shake:
W środę serce zabilo mi mocniej bo spotkałem na spacerze AST!Widziałem go z daleka i pierwsza myśle,że idzie Idol!Czarny postawny pies z białą krawatką!Ale bo blizszych oględzinach nie był to niestety Idol!Idol ma o wiele więcej białego!
I powiem wam szczerze, że u nas (po Brzegu) chodzi wiele psów podobnych do Idola!Czarne z białymi znaczeniami!Psy i suki!Wszystko!Na prawdę jest ich wiele!
Pewnie jakiś dres rozmnaża swoją sucz! :shake:

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

To ktoś o Idolu pamięta :crazyeye::cool1:!
Taka zupełna cisza to może i nie ale jako takich informacji też nie ma!
Idola od czasu do czasu widuję na spacerach (jak jestem w Brzegu)!
Chodzi na spacer ze swoim panem i wygłada na zadowolonego! Łazi sobie w kagańcu, bo z tego co zauważyłem nie jest przyjaznie nastawiony do innych psów!Tyle tylko ale zawsze coś ! :oops:

• 4 months later...
Posted

Myślę, że skoro pan i pies wyglądają na zadowolonych to pewnie tak jest. Gamba, czy to schronisko w Brzegu w którym znalazł sie Idol to to samo schronisko, w którym siedziała moja Julka? To tutaj wygląda jakoś tak czyściutko i milutko........