Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malutka to ok. 2 - letnia suczka średniej wielkości (sięga do kolana), zadbana, łagodna, zgadza się ze wszystkimi czworonogami. Została sierotą po śmierci właścicielki, wraz z 10-cioma innymi zwierzakami. W tej chwili przebywa w DT w Przemyślu i szuka nowego, odpowiedzialnego domu. Jaj mama także szuka domu, jest niemal identyczna jak Malutka, musiała na razie jednak zostać w starym domu, sama, zamknięta przez "wspaniałomyślną" córkę zmarłej właścicielki w starej szopie. Zrozpaczona i bardzo samotna...Miejmy nadzieję, że uda się ją stamtąd wyciągnąć . Kontakt w sprawie suczek: 669 523 935

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']Fajna ,,malutka'' do kolana :diabloti:.[/QUOTE]
Nie czepiajmy się szczegółów :D ;)
Poszłabym ją odwiedzić jutro, tylko muszę się skontaktować z p. Igą, bo nie wiem gdzie mieszka.

Posted

Ogłoszenia :
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
do adopcji,
olx,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
krono24,
sanok24,
rzesżów24,
rzeszowiak,
przemyślak,
tarnowiak,
brzozowiak,
petsy,
stalowe miasto

Posted

[quote name='karolciasz28']Nie czepiajmy się szczegółów :D ;)
Poszłabym ją odwiedzić jutro, tylko muszę się skontaktować z p. Igą, bo nie wiem gdzie mieszka.[/QUOTE]

Dzięki Karolina za założenie wątku i ogłoszenia :lol:
Pani Iga ma w ten weekend jechać do tej wsi pod Jarosław po mamę Malutkiej, bo została sama zamknięta w jakiejś szopie przez "ukochaną córeczkę" tej nieboszczki :-(
Dałam jej Twój telefon, więc powinna się z Tobą skontaktować, ale z drugiej strony może lepiej Ty zadzwoń, bo ona taka trochę zakręcona i mogła zapomnieć ;)
Mieszka na takiej górce, ale oczywiście ulicy nie pamiętam, na pewno w okolicy wyciągu krzesełkowego.

Posted

Mamy od Pani Igi psiaka, podziwiam co robi dla psiaków - zresztą dla wszystkich zwierzątek... Siostra dostała MMSa ze zdjęciami Malutkiej i szczeniaczków, wici rozpuszczone... Oby mame Malutkiej też się udalo zabrać

Posted

Rozmawiałam z p. Igą i trzeba się pospieszyć z szukaniem domu dla Malutkiej, bo jej matka ma depresję, nie je, nie pije, wyje. Pani Iga ją zaadoptuje, ale dopiero wtedy gdy córka znajdzie dom, po prostu więcej psów się tam nie zmieści. Dziewczyny, błagam Was pytajcie, nagłaśniajcie sprawę, bo robi się nieciekawie.
Pani Iga gdy opowiadała o Malutkiej, była cała w skowronkach. To idealna sunia, która szuka wrażliwych ludzi.
Proszę Was pomóżcie!
Czekam jeszcze na MMSa ze zdjęciami.

Posted

Już wiem więcej. Wczoraj u dr. Polichta p. Iga spotkała kobietę, której opowiedziała historię Malutkiej i ta pani jest zainteresowana adopcją. Rozmawiała już kilka razy z p. Igą, jest z Przemyśla i ma iść poznać Małą.
Trzymajcie kciuki!!!

Posted

[quote name='karolciasz28']Dodam, że gdyby Mała trafiła do tego domku, to Dejzi znalazłaby schronienie u p. Igi.[/QUOTE]

Suuper, to zaciskam moocno!!!Niech się obydwu uda!!!!

Posted

Dzięki Karolina, że nad wszystkim czuwasz na miejscu :lol:
Czyli Dejzi nadal jest w tej szopie?
Trzeba zrobić tak jak pisała Becia, jakiś dramatyczny tekst napisać
Nie było mnie przez weekend, ale wieczorem postaram się coś sklecić jak znajdę trochę czasu, bo za chwilę jadę zrobić aktualne zdjęcia szczeniakom z Jedlicza. Ich dni też są policzone, jak nie znajdziemy im domu, to wylądują w schronisku i sunia także :-(
https://picasaweb.google.com/nika.malik/Szczeniaki?authkey=Gv1sRgCIug_sGo3IvWLg

Może jakby ślicznie poprosić Waszą nieocenioną Figę, specjalistkę od wzruszających historii, to po znajomości coś stworzy :cool3: