Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']A u Bączka coś słabo z odwiedzinami, mało coś osób tutaj zagląda! Czy on ma już jakiś pakiecik??? Prosimy go wstawić do grona potrzebujących....:placz:
A ma od Figi, ale może jeszcze Karolcia coś by mu pyknęła???:cool3:[/QUOTE]
Jak zwykle zapomniałam... Postaram się, ale teraz muszę trochę odpuścić i zająć się powtórkami bo mam testy:shake::razz:.

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']A trzaskam :D ;) ale na matematykę idę sobie "postrzelać" :evil_lol:[/QUOTE]

No i strzelaj, strzelaj, bylebyś tam komisji nie wystrzelała, no i proszę już wyrobiłyśmy drugą stronę u Bączka :):evil_lol:

Posted

[quote name='Agula99']No i strzelaj, strzelaj, bylebyś tam komisji nie wystrzelała, no i proszę już wyrobiłyśmy drugą stronę u Bączka :):evil_lol:[/QUOTE]
Będzie grzecznie, obiecuję ;):razz:. Szybko nam idzie :). A pakiet będzie jutro.

Posted

[quote name='karolciasz28'] A pakiet będzie jutro.[/QUOTE]

Niee no Karolcia, Ty jesteś jak zdrowie, ile Cię trzeba cenić, ten tylko się dowie....to tak w razie W, gdyby było na teście :razz:;):cool3:

Posted

przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
morusek,
do adopcji,
olx,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
petsy,
krosno24,
rzeszowiak,
tarnowiak,
sandomierzanin,
brzozowiak,
przmeyślak,
sanok24,
rzeszów24,
stalowe miasto,
info nowa dęba

Posted

Puściłam go wczoraj razem z Majką, no bo se myślę, no niemożliwe, żeby sie na nia rzucił, z Majką wszystkie psy w komitywie są. No i sie nie rzucił, nawet chwile razem połobuzowali, ale po jakis 15 minutach tak ją zaczął molestować, że uciekała do budy, miała go dość, tak więc pozostawienie ich razem na wybiegu na cały dzień nie wchodzi w rachubę, a szkoda, bo wtedy można by było na drugim zostawic Terrego z Wilmą np. Chyba poważnie trzebaby rozważyć kwestię wycięcia mu jajek, może sie troche ogarnie, bo na razie jest zbyt nieogarnięty ...

Posted

A ja myślałam, że to ty kiedyś go zostawiłaś na cały dzień z Majką. On już kiedyś siedział cały dzień z Majką, przychodzę a oni sobie hasają po wybiegu, w ogóle się jej nie czepiał, a teraz fakt, jak byłam na tygodniu to już się jej czepiał, a przecież ona po cieczce. No ale lad dzień jedzie na sterylkę, a Bączka też bym ciachnęła, trzeba to omówić z Justyną i Jadwinią!!!