Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie cioteczki po świetach zabieram się za fotki Tiji i Tibona :evil_lol: obiecana świateczna sesyjka :megagrin:

A OTO NASZE NAJWSPANAILSZE FOKSY TIJUNIA i TIBONEK

Tibon i Tija zajadają swojego zajączka :fadein::fadein:

Kochane wyszliśmy jak wyszliśmy ale nie to jest najważniejsze, ważne, że psinki zostały wytarmoszone, wypieszczeone przez każdego a i jeszcze jedno, świątecze przyjęcie po południu przeniosło się piętro wyżej do MagyTibon - nasza Tijka wykorzystała, że chwilowo przy pierwszym stole nikogo nie ma i postanowiła zrobić sobie spacer między półmiskami z kiełbaskami :megagrin: i co się stało????? niechcący wdepnęła łapką w miseczkę z musztardą pozostawiając za sobą ślady łapek na obrusie i gdyby nie ta musztarda to nikt by się nie zoreintowal, że piesek spacerował po stole. Ale Tibonek nie był nic gorszy bo postanowił podczas popołudniowej kawy podziwiać wszystkich z lepszej wysokości niż na codzień. Wskoczył na ławę i z tamtąd oglądał wszystko co się dzieje. Oczywiście natychmiast go z tej ławy zdjęliśmy ale śmiechu było co niemaiara:evil_lol:

Edited by AGA1979
Posted

Ogromną przyjemnością jest czytanie takich super wiadomości i oglądanie tak radosnych fotek. Widać, ze psiaki są kochane całym sercem a to najważniejsze :loveu:.

Posted

I cóz moge dodać..., pieknie opisane!!! Jak przypomne sobie ta musztarde to sama do siebie sie smieje :lol: wspomnę jeszcze,że pieski jeden przez drugiego znaczyły teren i babci dywanik został kilkakrotnie zmoczony :lol: [quote name='AGA1979']Witajcie cioteczki po świetach zabieram się za fotki Tiji i Tibona :evil_lol: obiecana świateczna sesyjka :megagrin:

A OTO NASZE NAJWSPANAILSZE FOKSY TIJUNIA i TIBONEK

Tibon i Tija zajadają swojego zajączka :fadein::fadein:

Kochane wyszliśmy jak wyszliśmy ale nie to jest najważniejsze, ważne, że psinki zostały wytarmoszone, wypieszczeone przez każdego a i jeszcze jedno, świątecze przyjęcie po południu przeniosło się piętro wyżej do MagyTibon - nasza Tijka wykorzystała, że chwilowo przy pierwszym stole nikogo nie ma i postanowiła zrobić sobie spacer między półmiskami z kiełbaskami :megagrin: i co się stało????? niechcący wdepnęła łapką w miseczkę z musztardą pozostawiając za sobą ślady łapek na obrusie i gdyby nie ta musztarda to nikt by się nie zoreintowal, że piesek spacerował po stole. Ale Tibonek nie był nic gorszy bo postanowił podczas popołudniowej kawy podziwiać wszystkich z lepszej wysokości niż na codzień. Wskoczył na ławę i z tamtąd oglądał wszystko co się dzieje. Oczywiście natychmiast go z tej ławy zdjęliśmy ale śmiechu było co niemaiara:evil_lol:

Posted

No, a ja się wzruszam czytając, jak bardzo ciepło i z jaką miłością piszecie o Tijce i Tibonku...
Jesteście SUPER LUDZIAMI!!!!!!!!!!!!!!!!
Stworzyliście Wspaniałe Domy i Rodziny dla Tijci i Tibonka....ech, miały Psiaki szczęście - doczekały najlepszych Domów, hm - i jeszcze są razem....
A zdjęcia, zwłaszcza to rodzinne: http://imageshack.us/a/img197/9989/wielkanoc2013294.jpg - łza wzruszenia się w oku kręci...
Nie wspomnę już innych, np: http://imageshack.us/a/img826/5241/wielkanoc2013304.jpg, http://imageshack.us/a/img594/7825/wielkanoc2013310.jpg
Naprawdę cudnie, pięknie i wzruszająco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.
Aguś, taka mała rada, bo pewnie nie wiesz, że jak kasujesz zdjęcia z programu fotograficznego, to wtedy znikają też z dogo (tak, jak w poście 18), szkoda, bo zdjęcia są przecudne, więc, żeby nie znikały z forum, nie możesz ich też usuwać z ImageShack!!!!

Posted

Sarunia-niunia - pewnie, że nie wiem :placz:kurka wodna musiałam wprowadzić fotki od nowa, ale dziekuję za cenną rade ale ze mnie naprawde - szkoda gadać. :cool1: dzięki za podpowiedź

Posted

[quote name='AGA1979']Sarunia-niunia - pewnie, że nie wiem :placz:kurka wodna musiałam wprowadzić fotki od nowa, ale dziekuję za cenną rade ale ze mnie naprawde - szkoda gadać. :cool1: dzięki za podpowiedź

Aguś, ja też zanim "zakumałam" to traciłam kilka fotek na swoim wątku. Dlatego dobrze doradzić, dopóki wiadomo jakie fotki uzupełnić;)

Posted

Tijka jest obcięta :razz: - no w końcu ostatnie stzyżenie miała 3 tygodnie temu i powiem wam, że foksom strasznie szybko rosną włosy :crazyeye:. Tym razem cięcie było krótsze, idzie wieosna to i cieplej powinno się zrobić. Na zimę uważam, że powinno się zostawić nieco dłuższy włos.