Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze schroniska to ciężko jest wyadoptować takiego psa. Nie ma wolontariatu, nie ma spacerów. Pies z pchłami i z robakami. Musiałaby się naprawdę bardzo empatyczna osoba trafić, która weźmie w ciemno takiego psa :p.

Z tego co widziałam jest bardzo łagodny i do ludzi i do zwierząt, ale dość zaniedbany.

Nie jest wykastrowany.

Nie siedzi długo i jest adopcyjny - ludzie ze wsi lubią benki na łańcuch do stróżowania.

U nas nie przywiązują wagi do oceny wieku. Wet stwierdził tylko, że jest młody.

Posted

Toyota w jakim rejonie ten psiak jest?

Rozumiem, że na temat wieku niewiele możesz napisać...
Czy psiak ma wydarzenie na FB... może warto założyć i tak na szybko próbować choć z dt... może coś się wykluje przy okazji...

Edit: doczytałam, że młody...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Toyota w jakim rejonie ten psiak jest?

Rozumiem, że na temat wieku niewiele możesz napisać...
Czy psiak ma wydarzenie na FB... może warto założyć i tak na szybko próbować choć z dt... może coś się wykluje przy okazji...

Edit: doczytałam, że młody...

chyba zawsze warto szkoda go tak zostawić i zapomnieć

• 3 weeks later...
Posted

Bernardyn uratowany i to wraz z rudym kumplem z boksu.

Zaopiekowała się nimi Fundacja Ostatnia Szansa.

Ogromnie dziękuję :loveu: !

Chodzi o tego w lewym górnym rogu. Spanielowaty nie był zagrożony wywozem.

Posted

Zadzwonię i dowiem się co z nim i jakiej pomocy potrzebuje. Wszystko działo się tak szybko, zabraliśmy razem 15 psów, żeby uratować je przed Wojtyszkami. Pozostałe są w innych miejscach i pod opieką innych osób.

Co najważniejsze - byłam z benkiem na długim spacerze przed transportem i okazał się ogromnie łagodnym i ciapowatym cielakiem skorym do zabawy. CUDO !

Posted

[quote name='toyota']Zadzwonię i dowiem się co z nim i jakiej pomocy potrzebuje. Wszystko działo się tak szybko, zabraliśmy razem 15 psów, żeby uratować je przed Wojtyszkami. Pozostałe są w innych miejscach i pod opieką innych osób.

Co najważniejsze - byłam z benkiem na długim spacerze przed transportem i okazał się ogromnie łagodnym i ciapowatym cielakiem skorym do zabawy. CUDO ![/QUOTE]

dzwoniłas pytałas