toyota Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) Berdardyn czeka na cud i odmianę swego losu. Pies jest bardzo łagony. Czy musi skończyć na łańcuchu ? Edited April 9, 2013 by toyota Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Toyota pokaz beniutka Zuzlikowej.....Ona kocha te "maluszki".....:) Quote
Sara2011 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Boze, jakie więzienie!!! A te psiaki tak mogą tam siedzieć miesiącami, latami. Ten wzrok tych piesków:-(. Quote
agaton85 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 jestem na wątku..śliczny psiak, trzymam kciuki za domek Quote
ANETTTA Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ile ona ma lat ???skąd zabrany jak długo juz jest w schroniku i czy można mu robic ogłoszenia Quote
toyota Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Ze schroniska to ciężko jest wyadoptować takiego psa. Nie ma wolontariatu, nie ma spacerów. Pies z pchłami i z robakami. Musiałaby się naprawdę bardzo empatyczna osoba trafić, która weźmie w ciemno takiego psa :p. Z tego co widziałam jest bardzo łagodny i do ludzi i do zwierząt, ale dość zaniedbany. Nie jest wykastrowany. Nie siedzi długo i jest adopcyjny - ludzie ze wsi lubią benki na łańcuch do stróżowania. U nas nie przywiązują wagi do oceny wieku. Wet stwierdził tylko, że jest młody. Quote
zuzlikowa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Toyota w jakim rejonie ten psiak jest? Rozumiem, że na temat wieku niewiele możesz napisać... Czy psiak ma wydarzenie na FB... może warto założyć i tak na szybko próbować choć z dt... może coś się wykluje przy okazji... Edit: doczytałam, że młody... Quote
toyota Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 Kujawsko- pomorskie. Kontakt do mnie - 605060617, [email protected] Quote
kkasiiiar Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Jestem na watku. Widać ze młody psiak. Edit : A to rude "cos" to psiak czy suczka ? Quote
toyota Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Rudy to pies w typie cocker spaniela, siedzi już pół roku w tym syfie, ma czip i właściciela i jest jakiś problem z jego sytuacją prawną. Quote
kkasiiiar Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Masz moze wiecej zdjec tego w typie spaniela? jak by był DS dla niego dałoby rade go wyciagnać? czy teraz czekaja na to az właściel sie zgłosi po paru latach ?;) Quote
ANETTTA Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 zuzlikowa napisał(a):Toyota w jakim rejonie ten psiak jest? Rozumiem, że na temat wieku niewiele możesz napisać... Czy psiak ma wydarzenie na FB... może warto założyć i tak na szybko próbować choć z dt... może coś się wykluje przy okazji... Edit: doczytałam, że młody... chyba zawsze warto szkoda go tak zostawić i zapomnieć Quote
toyota Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Niestety benio jest na liście psów, które wyjeżdżają 28.03 do Wojtyszek. Quote
Aimez_moi Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 O Boze.......:( najlepiej byloby Go zabrac.... Quote
toyota Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Bernardyn uratowany i to wraz z rudym kumplem z boksu. Zaopiekowała się nimi Fundacja Ostatnia Szansa. Ogromnie dziękuję :loveu: ! Chodzi o tego w lewym górnym rogu. Spanielowaty nie był zagrożony wywozem. Quote
ANETTTA Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 o dzięki bardzo a co dalej z nim moze trzeba im pomóc ogłaszac psa !! a wogóle gdzie on teraz bedzie ?? Quote
toyota Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Zadzwonię i dowiem się co z nim i jakiej pomocy potrzebuje. Wszystko działo się tak szybko, zabraliśmy razem 15 psów, żeby uratować je przed Wojtyszkami. Pozostałe są w innych miejscach i pod opieką innych osób. Co najważniejsze - byłam z benkiem na długim spacerze przed transportem i okazał się ogromnie łagodnym i ciapowatym cielakiem skorym do zabawy. CUDO ! Quote
ANETTTA Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 mysle że trzebaby zrobic ogłoszenia jakbyście widziały jakies bazarki z ogłoszeniami a foty mile widziane ?? Quote
ANETTTA Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='toyota']Zadzwonię i dowiem się co z nim i jakiej pomocy potrzebuje. Wszystko działo się tak szybko, zabraliśmy razem 15 psów, żeby uratować je przed Wojtyszkami. Pozostałe są w innych miejscach i pod opieką innych osób. Co najważniejsze - byłam z benkiem na długim spacerze przed transportem i okazał się ogromnie łagodnym i ciapowatym cielakiem skorym do zabawy. CUDO ![/QUOTE] dzwoniłas pytałas Quote
malagos Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='ANETTTA'] a wogóle gdzie on teraz bedzie ??[/QUOTE] Gdzie on jest teraz, w Boguszycach? Quote
toyota Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Na razie nie udało mi się dodzwonić. Ode mnie pojechał do Boguszyc, ale nie wiem czy nie został już zakwaterowany gdzie indziej. Quote
Recommended Posts