MAKEA Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Ruby - roczna, przemiła sunia pilnie szuka nowej rodziny do adopcji lub chociaż domu tymczasowego! Jej właściciele wyjechali za granicę, zostawiając psinę samą w schronisku... Jest przemiłym pieskiem wychowanym w mieszkaniu (typowy kanapowiec), który uwielbia towarzystwo dzieci (wychowywała się z rocznym dzieckiem), a także inne pieski! Jest bardzo spokojna, grzecznie chodzi na smyczy i reaguje na swoje imię (wraca na zawołanie). Bardzo proszę o pomoc również wszelkie osoby oferujące DT, aby przynajmniej ją zabrać ze schroniska! Psina całe życie mieszkała z rodziną w domu, a teraz została kompletnie sama... Ja niestety nie mogę jej zaoferować miejsca, bo tu gdzie mieszkam nie mogę trzymać zwierząt :( Ale chętnie pomogę ze wszystkim, karmą itd.. Quote
M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 M&S napisał(a):Z rana zaglądam............ Dzis też................. Quote
auraa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 podnoszę sunię w górę. Czy to w czymś pomoże:shake: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Zaglądam.................. Dzień dobry :) Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 auraa napisał(a):Czyżby założycielka wątku zapomniała o nim? mam nadzieję, że nie... Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 auraa napisał(a):cicho. Ciekawe co z sunią? Ciekawe..... Dzień dobry. Quote
malagos Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Czasem mam wrażenie, ze ktoś pojawi się na dogo, założy watek i myśli, ze już zrobił, co trzeba.... Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 malagos napisał(a):Czasem mam wrażenie, ze ktoś pojawi się na dogo, założy watek i myśli, ze już zrobił, co trzeba.... Trochę głupio to wygląda... Quote
M&S Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='M&S']Trochę głupio to wygląda...[/QUOTE] i wątek padł.... ciekawe, co z suczką? Quote
auraa Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 pewnie siedzi i czeka.... Ciekawe czy ma ogłoszenia? Quote
Recommended Posts