Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na prośbę pewniej małej dogomaniaczki zakładam wątek suczki Toli błąkającej się po ulicach Brańska.
Ja wstawię zdjęcia a Gosia sama opisze psiaka i będzie dbała o to, żeby watek nie spadał. Może uda się jej znaleźć wspaniały kochający dom dla tego cudownego stworzonka zanim skończy jak Majo (pies z Brańska bestialsko okaleczony przez dzieci )
Powodzenia Gosiu !

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola jest małą, kochaną, głupiutką i wesołą suczką.....umaszczenie ma czarno-brązowe...Jest trochę głupia i wredna bo szczeka i gryzie *gryzie dla zabawy*....Widać na fotkach jaka jest Piękna:eviltong: ....hmm co tu można jeszcze??!!tak jak Dora na blokach Tola Ma Swojego partnera "Tygrysa":cool3:. Pieski są do Siebie bardzo podobne więc trudno Mi je czasem rozróżnić. Mieszkają u Mnie w ogródku, na blokach i w garażu. Codziennie odprowadzają dzieciaki z osiedla do szkoły. Są do nas bardzo przywiązane więc nie uciekają tylko cały czas spędzają na blokach....Kocham te pieski i wiem, że oba zasługują na dobry i pełen Miłości domek mam nadzieję, że Pani Krystyna na pewno im jakiś znajdzie......Pozdrawiam Gosia

P.S. Jak będę miała nowe zdjęcia to na pewno je ujrzycie....

Posted

Tola jest fajnym pieskim :) taka mala miniaturka ON. jest dokarmiana przez mieszkancow bloku pod ktorym spedza wieksza czesc swojego zycia. Gosia czesto wychodzi z nia na spacery przy okazji wyprowadzania dobka swojej cioci! miejmy nadzieje ze zdazymy znalesc jej domek zanim Tola bedzie miaa cieczke jak i degeneraci nie wpadna na pomysl znecenia sie nad kolejna pisa bieda!!!!!
suniu do góry!

Posted

No Pewnie, że się Bawiłam wycałowałam Ją jak nigdy Ona po prostu jest Kochana i zasługuje na to by Ją Kochać......Uwierzcie Mi to świetny Pies Ma Fajne pomysły i w ogóle Kocham Ją tak samo jak Nikę :* Tęsknię za Nią Bardzo Bardzo......

Posted

agusiazet napisał(a):
Dziewczyny, gdzie jest Brańsk?

Bransk-woj.podlaskie, powiat bielsk podlaski, miejscowosc pomiedzy Ciechanowcem a Łapami, 147km od warszawy na wschod. z Branska jest Majo jak i z tej gminy Emi gwalcona suczka - wiecej informacji na stronie fundacji Emir

Posted

tak to prawda Tola jest troche niedelikatna w pewnych momentach nie zna granic przy zabawach czy dawaniu jej jedzenia z reki, sa to moze raczej dziecinne zabawy ale zdaza sie ze bolesne. jest odwazną suczka garniacą do czlowieka - a przede wszystkim jest sliczna:)))

Posted

Tolunia jest Cudowna tak jak i inne psiaki....tylko Moje GŁUPIE sąsiadki czepiają się tych biedactw.........Dziś jedna powiedziała, że najlepiej by było Jakby wcale tych psów nie było........a Ja do Niej Najlepiej by było gdyby Ciebie wcale tutaj Nieee było Głupia Babo...... i rzucała patykami i kamieniami w te psy.......ehsss szkoda gadać........to są GŁUPIE BABY po prostu.....

Posted

Gosiu przede wszystkim do starszych kobiet nawet jesli sa tak "ograniczone" 13 letnie dziecko nie powinno sie zwracać słowami" glupia babo" moze wystarczylo powiedziec ze sie myla lub ze sa w bledzie;)
Tola szukaj domu!!!!

Posted

Umka głupia babo" to bardzo delikatnie:angryy: Ja jestem stara baba to bym sobie pewnie pofolgowała...że niektórzy ludzie to nie wiadomo po co po swiecie chodza...:mad:

Posted

Te GŁUPIE BABY mają zamiar iść na POLICJĘ.... a wiecie czemu?? bo Psy w ogródku trzymam.....Nie dość że otruły już 2 psy w naszej rodzinie...... to jeszcze na Policję chcą iść........o Yesu nie rozumiem tych ludzi ;/ Co Ja mam robić jak One naprawdę pójdą?? Co Ja zrobię z Tymi psami?? do domu ich nie wezmę......... [SIZE=5]POMOCY