zakla Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No dzięki :lol: I nawet Ty się załapałeś, cieszysz się?:eviltong: Jestem z siebie dumna, złapałam prawie ostrego maliniaka:cool1: [SIZE=1]Ale sobie nie poćwiczę, bo na dcdc w wwie się nie załapię:placz:[/SIZE] Quote
anetta Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A sluchajcie, co z tymi filmami ktore byly krecone kamera przy namiocie?? :hmmmm: Czy bedzie II edycja na plycie? :razz: Quote
tamer Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 O matkooo!!! Fotki - zwłaszcza ze sztafet - rewelka :loveu: Łukasz, masz tam może jakiegoś hopkającego oskubanego welsha? ;-) Quote
ŁukaszK Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='tamer'] Łukasz, masz tam może jakiegoś hopkającego oskubanego welsha? ;-)[/quote] welsh byl gdzies na poczatku... jesli pytasz o cos wiecej niz tamto to odpowiedz brzmi: nie... nie mam... ;) Quote
Sabat Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='anetta']A sluchajcie, co z tymi filmami ktore byly krecone kamera przy namiocie?? :hmmmm: Czy bedzie II edycja na plycie? :razz:[/QUOTE] II edycja ma być, ja już mam prawie wszystko na komputerku, niedługo zgrywam na płytki, przekazuję Piotrowi i czekam co dalej z tego wyniknie... Ja niestety w tym roku nie mogę sie tym zająć z powodu braku czasu, i nie wiem kto się tym zajmnie dalej, ale Piotr obiecał coś wykombinować :cool3: Quote
tamer Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='ŁukaszK']welsh byl gdzies na poczatku... jesli pytasz o cos wiecej niz tamto to odpowiedz brzmi: nie... nie mam... ;)[/QUOTE] Eeee, nie, tamtego nie widziałam... :oops: Przez jakiś czas nie miałam dostępu do netu i widocznie coś mnie ominęło :roll: Już lecę szukać, dzięki :loveu: Quote
Bobek Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='anetta']A sluchajcie, co z tymi filmami ktore byly krecone kamera przy namiocie?? :hmmmm: Czy bedzie II edycja na plycie? :razz:[/quote] Zapraszamy do obejrzenia prezentacji z zawodów w B-stoku pt. "II Piknik Agility 2007" [URL]http://agility.piasta.pl/index.php?strona=aktualnosci[/URL] :multi::evil_lol::lol::cool1::crazyeye::diabloti: Quote
anetta Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nie wiem jak to rozpakować :placz: Nie chce się otworzyć. Quote
Mokka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nie jesteście same ;). U mnie też, czegoś mi chyba brakuje :eviltong: Quote
Bobek Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Mokka']Nie jesteście same ;). U mnie też, czegoś mi chyba brakuje :eviltong:[/quote] U mnie sie otwiera, jednak napisalem do Łukaasza że by zareagował, bo rzeczywiście nie wszystkim ten program sie otwiera!! Bardzo prosze o chwilke cieprliwosci, za to małe niedociągniecie przepraszam... ale poczekajcie.. bo jak mawiają Warto!! Quote
plinka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wszystko działa! Tylko trochę skomplikowane jest otwieranie. Brat mi uruchomił, bo ja w tych sprawach też trochę nie tego... :oops::eviltong: Trzeba prezentacje zapisać, otworzyć i przy wszystkich pokazujących się komunikatach, pytaniach klikać "ok" i "tak". ;) Quote
ŁukaszK Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Mokka']U mnie też, czegoś mi chyba brakuje :eviltong:[/quote] moze power pointa...? :evil_lol: stwierdzenia typu 'nie dziala' lub ' nie chce sie otworzyc' sa zbyt ogolne i nic nie mowia... :eviltong: przydaly by sie jakies konkretniejsze objawy tego niedzialania... ;) aby obejrzec prezentacje nalezy: otworzyc sciagniety plik prezentacja_ALPI.exe i rozpakowac go do wybranego folderu... nastepnie w powstalym folderze o tej samej nazwie otworzyc plik pngsetup.exe , w wyswietlonym oknie podac adres folderu do ktorego ma byc rozpakowana prezentacja i nacisnac 'OK'... pliki zostana wypakowane a potem wyswietli sie komunikat z pytaniem czy rozpoczac prezentacje... wtedy mozna nacisnac 'tak' i zaczac ogladac... aha i to nie moja wina ze trzeba to robic w ten sposob... :eviltong: Quote
Aussie Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Obejrzałam, ale dlaczego trzeba robić to w taki skomplikowany sposób? I czy tam powinna być jakaś muzyczka? Quote
Polna Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Udało się :-) btw. Łukasz wyslesz mi fotki w większych rozmiarach ;) Quote
ŁukaszK Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Aussie']Obejrzałam, ale dlaczego trzeba robić to w taki skomplikowany sposób? I czy tam powinna być jakaś muzyczka?[/quote] wlasnie dlatego zeby byla muzyczka... [quote name='Polna'] btw. Łukasz wyslesz mi fotki w większych rozmiarach ;-)[/QUOTE] te na kalendarz...? Quote
stereo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='ŁukaszK']wlasnie dlatego zeby byla muzyczka... [/quote] Ja zrobiłam wszytsko zgodnie z instrukcją, wszystko się rozpakowało itd, ale muzyczki nie było :shake: Quote
Aussie Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 U mnie też muzyczki nie było, a zapytałam dlatego, bo zauważyłam, że w folderze pojawił mi się także plik MP3, no ale właśnie nic nie grało podczas pokazu... Quote
Bobek Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Pomimo "lekkich" trudnośći technicznych- Mamy nadzieję że się "Panstwu" podoba prezentacja wykonana przez Łukasza. Quote
Bobek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [URL]http://agility.piasta.pl/index.php?strona=aktualnosci[/URL] Teraz, będą sobie wersje dwie!!! Z muzyczką !! Bez muzyczki!! A hoj! A jak!! Serdecznie zapraszamy do przegladniecia prezentacji !! Quote
Mokka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Otworzyłam na komputerze kolegi, bo u mnie się zaparło :lol: Quote
Bobek Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Mokka']Otworzyłam na komputerze kolegi, bo u mnie się zaparło :lol:[/quote] No i bomba!! Wierzę że prezentacja wyląduje w biblioteczce z :lol:pamiatkami zawodów? Quote
Robull Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Bobek']No i bomba!![/quote]i [B]REWELACJA[/B]! :D Łukasz, gratuluję pomysłu, zdjęć i muzyczki z mojego ulubionego filmu ulubionego reżysera :multi: Quote
Recommended Posts