Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dzięki :lol: I nawet Ty się załapałeś, cieszysz się?:eviltong:
Jestem z siebie dumna, złapałam prawie ostrego maliniaka:cool1:
[SIZE=1]Ale sobie nie poćwiczę, bo na dcdc w wwie się nie załapię:placz:[/SIZE]

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tamer']
Łukasz, masz tam może jakiegoś hopkającego oskubanego welsha? ;-)[/quote]
welsh byl gdzies na poczatku... jesli pytasz o cos wiecej niz tamto to odpowiedz brzmi: nie... nie mam... ;)

Posted

[quote name='anetta']A sluchajcie, co z tymi filmami ktore byly krecone kamera przy namiocie?? :hmmmm:
Czy bedzie II edycja na plycie? :razz:[/QUOTE]

II edycja ma być, ja już mam prawie wszystko na komputerku, niedługo zgrywam na płytki, przekazuję Piotrowi i czekam co dalej z tego wyniknie... Ja niestety w tym roku nie mogę sie tym zająć z powodu braku czasu, i nie wiem kto się tym zajmnie dalej, ale Piotr obiecał coś wykombinować :cool3:

Posted

[quote name='ŁukaszK']welsh byl gdzies na poczatku... jesli pytasz o cos wiecej niz tamto to odpowiedz brzmi: nie... nie mam... ;)[/QUOTE]

Eeee, nie, tamtego nie widziałam... :oops: Przez jakiś czas nie miałam dostępu do netu i widocznie coś mnie ominęło :roll: Już lecę szukać, dzięki :loveu:

• 2 months later...
Posted

[quote name='anetta']A sluchajcie, co z tymi filmami ktore byly krecone kamera przy namiocie?? :hmmmm:
Czy bedzie II edycja na plycie? :razz:[/quote]
Zapraszamy do obejrzenia prezentacji z zawodów w B-stoku pt. "II Piknik Agility 2007"
[URL]http://agility.piasta.pl/index.php?strona=aktualnosci[/URL] :multi::evil_lol::lol::cool1::crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='Mokka']Nie jesteście same ;). U mnie też, czegoś mi chyba brakuje :eviltong:[/quote]
U mnie sie otwiera, jednak napisalem do Łukaasza że by zareagował, bo rzeczywiście nie wszystkim ten program sie otwiera!!
Bardzo prosze o chwilke cieprliwosci, za to małe niedociągniecie przepraszam... ale poczekajcie.. bo jak mawiają Warto!!

Posted

Wszystko działa! Tylko trochę skomplikowane jest otwieranie.
Brat mi uruchomił, bo ja w tych sprawach też trochę nie tego... :oops::eviltong:

Trzeba prezentacje zapisać, otworzyć i przy wszystkich pokazujących się komunikatach, pytaniach klikać "ok" i "tak". ;)

Posted

[quote name='Mokka']U mnie też, czegoś mi chyba brakuje :eviltong:[/quote]

moze power pointa...? :evil_lol:

stwierdzenia typu 'nie dziala' lub ' nie chce sie otworzyc' sa zbyt ogolne i nic nie mowia... :eviltong: przydaly by sie jakies konkretniejsze objawy tego niedzialania... ;)

aby obejrzec prezentacje nalezy:
otworzyc sciagniety plik prezentacja_ALPI.exe i rozpakowac go do wybranego folderu... nastepnie w powstalym folderze o tej samej nazwie otworzyc plik pngsetup.exe , w wyswietlonym oknie podac adres folderu do ktorego ma byc rozpakowana prezentacja i nacisnac 'OK'... pliki zostana wypakowane a potem wyswietli sie komunikat z pytaniem czy rozpoczac prezentacje... wtedy mozna nacisnac 'tak' i zaczac ogladac...
aha i to nie moja wina ze trzeba to robic w ten sposob... :eviltong:

Posted

[quote name='Aussie']Obejrzałam, ale dlaczego trzeba robić to w taki skomplikowany sposób? I czy tam powinna być jakaś muzyczka?[/quote]

wlasnie dlatego zeby byla muzyczka...

[quote name='Polna'] btw. Łukasz wyslesz mi fotki w większych rozmiarach ;-)[/QUOTE]

te na kalendarz...?

Posted

[quote name='ŁukaszK']wlasnie dlatego zeby byla muzyczka...
[/quote]
Ja zrobiłam wszytsko zgodnie z instrukcją, wszystko się rozpakowało itd, ale muzyczki nie było :shake:

Posted

U mnie też muzyczki nie było, a zapytałam dlatego, bo zauważyłam, że w folderze pojawił mi się także plik MP3, no ale właśnie nic nie grało podczas pokazu...

Posted

[URL]http://agility.piasta.pl/index.php?strona=aktualnosci[/URL]

Teraz, będą sobie wersje dwie!!!
Z muzyczką !!
Bez muzyczki!!

A hoj! A jak!!
Serdecznie zapraszamy do przegladniecia prezentacji !!

Posted

[quote name='Mokka']Otworzyłam na komputerze kolegi, bo u mnie się zaparło :lol:[/quote]
No i bomba!!
Wierzę że prezentacja wyląduje w biblioteczce z :lol:pamiatkami zawodów?

Posted

[quote name='Bobek']No i bomba!![/quote]i [B]REWELACJA[/B]! :D
Łukasz, gratuluję pomysłu, zdjęć i muzyczki z mojego ulubionego filmu ulubionego reżysera :multi: