halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Super,a sprinterka pieknie uchwycona jak na taki ruch...Słuchajcie,a moze by Garrego obejrzano czy nie ma tatuazu...obojetnie czyj,moze tez zginął i da sie namierzyc własciciela,chocby po hodowli... Quote
halcia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mam 85 zł na budy:multi:dobry poczatek!Z bazarków dołoze...,oczywiscie sprawdze ile jeszcze brakuje. Quote
agusiazet Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pamiętam ze sprzątania boksów, że ta sunia wybrana przez Ulkę18 była strasznie [COLOR=Black]spragnione człowieka, łasa na pieszczoty, skacząca i kręcąca dupką[/COLOR] jak szalona! Quote
kaskadaffik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Panie Kierowniku dziękujemy za karmę i gryzaczki i za Biska:hand: Dałam na sterylkę, Panu Kierownikowi mówiłam że albo Garry albo sunia, sam zadecyduje. Jamnisia terrorystka w niedzielę jedzie:multi:cieszę się ale chce mi sie też płakać za malizną:placz: 150zł od Sylwi z bazarków i moje 70zł bazarkowe w tej chwili przesłałam na konto Murki, Aga jak sie orientujesz to podziel, który potrzebuje i napisz Murce jak chcesz, ja na przelewie napisałam dla najbiedniejszych mielczaków:p Quote
Ulka18 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [QUOTE]150zł od Sylwi z bazarków i moje 70zł bazarkowe w tej chwili przesłałam na konto Murki[/QUOTE]Dziewczyny, to wspolnie zdecydujemy, na ktore mielczaki pojda te pieniadze, ale pewnie na te z najbardziej cienkim kontem. Murka nam podpowie.[B][COLOR="Green"][I] Dzieki Wam za bazarki[/I][/COLOR][/B] :Rose: [B][COLOR="DarkGreen"] Dzieki wielkie dla Raduni i Eloise, ktore pisza teksty do ogloszen i dzieki nim jakos wiecej psiakow ostatnio znajduje domy np. Tommy, Jamnisia. Dzieki :Rose:[/COLOR][/B] Quote
yoko100 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Maja cioteczki talent do pisania :loveu: Quote
Ulka18 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzisiaj albo jutro przyjedzie do schroniska Pan Slawomir zainteresowany adopcja sterylizowanej suczki owczarka. Wybor padl na grubinke z b. 99, suczke z b. 154 oraz Adriane. Mam nadzieje, ze adopcja dojdzie do skutku. Jestem w stalym kontakcie mailowym z zainteresowanym. Buda juz gotowa. [QUOTE] Buda jest z dachem jednospadowym, wejście ma wymiary 40 szer 45 wys. Szerokość legowiska to 65 cm. a długość 100 cm. Wysokość będzie odpowiednia. [/QUOTE] Pan pytal tez o jedzenie w schronisku. Wiec mysle, ze jest to Pan swiadomy adopcji psa ze schroniska. Quote
Reno2001 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 No to ja trzymam kciuki, bo po samych pytaniach zadwanych nt. kastracji itp. wydawał się rozsądny. Kciukasy za sunieczki. Oby któraś dzis opuściła schronisko!!!!! Quote
kaskadaffik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja będę trzymać po cichu kciuki za grubiutkę z 99, najdłużej w schronie, najstarsza:oops: Ale Pan i tak wybierze, jaka mu się spodoba, ważne jedna chociaż do domku pojdzie:p Quote
Ulka18 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [B]Do adopcji do tego Pana poszla Halciowa Wikusia :multi:[/B] [B][QUOTE][/B] Temat: Re: suczki owczarka sterylizowana-przyjazd Data: Pt Listopada 6 2009, 3:08 pm [B]Poszła do adopcji Halcina Wika. [/B][B][/QUOTE][/B] Quote
halcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 :multi::multi::multi::multi:a miejse w hoteliku dla niej mam!:evil_lol: Quote
yoko100 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='halcia']:multi::multi::multi::multi:a miejse w hoteliku dla niej mam!:evil_lol:[/QUOTE] a ktora byla w kolejce? Quote
halcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Oj długo by czekała chyba czwarta,ale tu sie nawet Erze domek nie szykuje....wszystko na watku hoteliku u Murki.Ona jest jako sunia z b.49 Quote
yoko100 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 I co Halciu jakis inny zostanie wpisany w kolejke?? Quote
Reno2001 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 A ja tak myślałam, że Wika może się załapie ;). Cieszę się, choc tamte bidy siedzą dłużej i urodą Wice nie dorównują. Kciuki za aklimatyzacje Wiki w nowy domu. Quote
halcia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Miejsca u Murki trzymam,przeciez niedługo znów sie w kims zakocham,a w razie czego Boy biedny,Ilianek.....o ile mnie Halis nie zrujnuje finansowo.....ale nie sadze zeby długo siedział.A Wikunia...bardzo jestem ciekawa,kiedys Zbyszek mówił,ze nie lubi męzczyzn,ale to madra sunia pewnie wie juz,ze to jej dom... Quote
kaskadaffik Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Reno2001']A ja tak myślałam, że Wika może się załapie ;). Cieszę się, choc tamte bidy siedzą dłużej i urodą Wice nie dorównują. Kciuki za aklimatyzacje Wiki w nowy domu.[/QUOTE] Rano ja też nie pisałam, ale odpoczątku myslałam, że Wikunie weźmie jak będzie na miejscu i pieski zobaczy, dlatego tak trzymałam kciuki za tą z 99:roll: Bo Wika prędzej czy później i tak by domek znalazła, bo superowa:p Kochan sunieczko niech Ci sie wiedzie :loveu: Quote
halcia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ciekawe jak tam Wikunia sie sprawuje.Wyzełka jest dumą włascicielki.Jak jest w stadninie,opiekuja sie nia harcerki,niczego i nikogo sie nie boi,jest strasznie radosną sunią.I pojetna.Spaceruje na smyczce,załatwiac sie w zasadzie tez juz potrafi tam gdzie trzeba.:loveu: Quote
Ulka18 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ADOPCJE :klacz: [quote]Temat: adopcje Data: N Listopada 8 2009, 12:27 pm [b]Dzisiaj zawiozłem do Jasła Tommiego, a do Bielska pojechała jamniczka.[/b][/quote] Quote
kaskadaffik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Moja kochana jamnisia:loveu::multi: Super, że już w domku, a tylko mi się chce płakać że juz jej nie zobaczę:placz: Tommy miała szczęście, że nie musiał długo w schronie siedzieć:p Sarenku znalazłam Cię jeszcze w galerii i mi się łezka zakręciła Quote
eloise Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 suuuper :multi: kochane psiaki! Kochany Kiero i nowe rodzinki :loveu: Quote
Ulka18 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [B]Nasza Piggi, jej Pancia przyslala zdjecia :[/B] [IMG]http://img691.imageshack.us/img691/1508/lajla031.jpg[/IMG] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/5408/lajla036.jpg[/IMG] [img]http://img691.imageshack.us/img691/1424/lajla109.jpg[/img] Quote
halcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To sie Kasia ucieszy!!!Super,ze niektórzy wpadna na to by wysłac zdjecia:multi: Quote
kaskadaffik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='halcia']To sie Kasia ucieszy!!!Super,ze niektórzy wpadna na to by wysłac zdjecia:multi:[/QUOTE] O jejku a ja sie tak martwiłam, że Piggusia moja kochana poszła w nieznane i nie wiadomo w jakim celu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Super ta pani od niej że znać dała,a jakie ma czyściutkie uszyska, bo u nas to były fatalne:multi::multi::multi::multi: i jaka szorstka biała, czyściutka:p:p I jamnisia i Pigusia, Wikunia, Tommy, dobry mam humor od razu:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts