Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wydaje mnie się ,że ok.Choć ja wolę rozcieńczalne produkty-w efekcie wychodzi dużo taniej.obecnie mam szampon isb 1l-od zeszłego lutego zużyłam niecałe pół butelki.Czyli na rok wychodzi 0,5 litra.Ja jestem zadowolona.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbina, szczerze to w temacie odżywek czy szamponów jestem niedokształcona. Od zawsze kupowaliśmy u weta jeden rodzaj, maluchy miały fajną sierść, a teraz klinika zrezygnowała z sprzedaży produktów i szukam jakiejś alternatywy :)
Zerknę czy w sklepie z którego zamawiam mają isb. Dziękuję :Rose:

Posted

Katasza- polecam [url]www.superzoo.pl[/url] ja tam zamawiam zawsze kosmetyki, są najbardziej znane marki (to świadczy nie tylko o jakości, ale też o wydajności jak wspomniała Balbina). Przesyłka ekspresowa-czasem nawet następnego dnia ;)

Posted

[quote name='Katasza']Balbina, szczerze to w temacie odżywek czy szamponów jestem niedokształcona. Od zawsze kupowaliśmy u weta jeden rodzaj, maluchy miały fajną sierść, a teraz klinika zrezygnowała z sprzedaży produktów i szukam jakiejś alternatywy :)
Zerknę czy w sklepie z którego zamawiam mają isb. Dziękuję :Rose:[/QUOTE]
Pełna nazwa kosmetyków to iv san bernard.Są w amber housie i przy myciu jednego yorka średni co tydzień schodzi 0,5 litra na rok.Wychodzi jakieś 30 zł na rok dla jednego kudłacza.Więc dla mnie-rewelacja.Włoski są jedwabiste,lekkie,nie ma łupieży.Natomiast odżywka day to day była dla mnie porażką.Włosy był tragiczne+łupież...

Posted

[quote name='OlaKW']Ja wlasnie wczoraj zamowilam szampon i odzywke z IV SAN BERNARD zielone jabluszko :) co myslice o tym zestawie ??[/QUOTE]

Podobno dobry, ale słyszałam że dużo psów uczula. My jesteśmy na Espree i jest super. Dla każdego psiaka dobre jest co innego, nie przekonasz się zanim nie wypróbujesz;)

Posted

spróbuj koniecznie-ja polecam.Tylko jak ktoś ma małego yorka to lepiej kupić 250 ml bo ta większa to zanim się wykorzysta mija termin ważności.Ja mam do października a jeszcze spoooro więc już nie oszczędzam-i rozcieńczam teraz 1:2

Posted

[quote name='Balbina12']tak,szampon się rozcieńcza 1:3 natomiast odżywkę niestety nie.I tu jest jej wielki minus.Natomiast szampon-jak najbardziej.[/QUOTE]

A dlaczego minus dla odzywki ?? ze sie nie rozciecza ?? A co to za problem :P

[B]katasza [/B]
dziekuje :*

Posted

[quote name='OlaKW']A dlaczego minus dla odzywki ?? ze sie nie rozciecza ?? A co to za problem :P

[B]katasza [/B]
dziekuje :*[/QUOTE]
Tak,dokładnie tak jak napisała katasza.Opakowanie 250 ml starcza na ok. 2 miesiące.Przy włosie krótkim.Więc przy długim na 3-4 mycia.Trochę mało.Ale jak masz tyle kasy-to polecam;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Fiolka_130']co polecacie z kosmetyków Espree ?[/QUOTE]

Z szamponów mamy Milk&Honey, wg mnie bardzo dobry i wydajny.
A odżywkę Silky Show. Nam kosmetyki Espree służą ;)

Posted

Do czesania jak na razie wypróbowałam tylko 2 produkty: Pet Society i Ring 5 Out Rage.
No i Ring 5 jest o niebo lepszy, ma przyjemniejszy zapach i nieporównywalnie lepiej się rozczesuje niż PS.
On kosztuje 45zł ale butelka jest większa niż reszta tych spray'ów do rozczesywania więc w przeliczeniu nie wychodzi drogo :)

• 3 weeks later...
Posted

Kupiłam 1all systems hemectant moisturizing oil. Dziś po raz pierwszy użyłam, zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu zmieszałam 2 łyżki stołowe z 1litrem wody i polałam tym moją Bonnie. Po wysuszeniu wyglądała koszmarnie, była tłusta jak przed kąpielą. Próbowałam zmyć niej ten tłuszcz, zużyłam połowę szamponu i nic. Nadal ma tłuste włosy i dopiero teraz widać jak ma ich mało:)
Wiele osób zachwala ten produkt więc chyba coś źle zrobiłam... Proszę napiszcie jak tego używać.

Posted

Iv San Berdard, które zamówiliśmy za namową Balbiny sprawuje się super :)

Sierść przyjemna, delikatny zapach jabłuszka, brak uczulenia :cool2: Jeszcze mamy starą odżywkę, ale jak się skończy to zamawiamy z ISB!