Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On się załamie, jak można doprowadzić do tego, że pies swoje życie spędza u boku człowieka, a potem.... jest niechciany, zapomniany, niepotrzebny. NA stare lata wyląduje w zimnym boksie z innymi psami, które wcale nie muszą szanować jego siwych włosów.
Bardzo prosimy o pomoc.:-(

Posted

Cioteczki,nie ma takiej możliwości,żeby pies będący pod opieką fundacji wrócił z domu tymczasowego do schroniska,nawet o tym nie myślcie,zastanawia mnie tylko jedno,co takiego się wydarzyło,że tak szybko DT chce go oddać? Przecież jeśli nie znajdziemy Wacusiowi domku a DT nie zechce dłużej sie nim opiekować- pies trafi do hoteliku, a wyobraźcie sobie teraz malucha, który prosto z kanapy pójdzie na podwórko albo do boksu...Biedny maleńki Wacuś...

Posted

Jolu, odpowiedź jest na forum fundacji.
Jestem nią zaskoczona, bo wcześniej nie było takich sygnałów.
Podobno Wacuś jest agresywny i gryzie!

Na cito potrzebny DT dla Wacusia!

Posted

a może zamiast zmiany DT przydałaby się praca ze specjalistą??? może nie będzie trzeba Wacusia przenosic...

śledzę ciągle jego wątek i przykro mi, że nie ma domu, moja siostra niestety n ie może go wziąć, bo jej sytuacja osobista jeszcze bardziej sie skomplikowała, i choć żal nam, że Wacuś nie jest z nami, to cieszę się, że była na tyle odpowiedzialna, że wiedziała, że nie może brać psa, nie wiedząc co będzie mogła mu zaoferować