KamilaS Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Niech ktos da znac co z Wackiem??? I dlaczego tak nagle musi zawijać się z DT?:-( Quote
Szyszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wacuś! Nie pozwólmy by starość spędził samotnie. Quote
ewatonieja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 no to dziwne troche długo nic nie słychac o Wacusiu, czy wszystko z nim dobrze? Quote
KamilaS Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Na forum fundacji osóbka, która ma kontakt z dt napisała, ze chca jak najszybciej oddac Wacusia:-( Quote
ewatonieja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :/ Wacusiowe życie znów stoi pod znakiem zapytania? :placz: nawet na starośc nie zazna spokoju? Quote
Szyszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 On się załamie, jak można doprowadzić do tego, że pies swoje życie spędza u boku człowieka, a potem.... jest niechciany, zapomniany, niepotrzebny. NA stare lata wyląduje w zimnym boksie z innymi psami, które wcale nie muszą szanować jego siwych włosów. Bardzo prosimy o pomoc.:-( Quote
szajbus Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 To maleństwo nie przeżyje ponownego zamknięcia w schronisku. POMOCY! Quote
jola od jadzi Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Cioteczki,nie ma takiej możliwości,żeby pies będący pod opieką fundacji wrócił z domu tymczasowego do schroniska,nawet o tym nie myślcie,zastanawia mnie tylko jedno,co takiego się wydarzyło,że tak szybko DT chce go oddać? Przecież jeśli nie znajdziemy Wacusiowi domku a DT nie zechce dłużej sie nim opiekować- pies trafi do hoteliku, a wyobraźcie sobie teraz malucha, który prosto z kanapy pójdzie na podwórko albo do boksu...Biedny maleńki Wacuś... Quote
szajbus Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jolu, odpowiedź jest na forum fundacji. Jestem nią zaskoczona, bo wcześniej nie było takich sygnałów. Podobno Wacuś jest agresywny i gryzie! Na cito potrzebny DT dla Wacusia! Quote
szajbus Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Wacusia sytuacja się zmieniła . Pilnie poszukiwany stały domek lub tymczas dla okruszka Quote
eloise Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 a może zamiast zmiany DT przydałaby się praca ze specjalistą??? może nie będzie trzeba Wacusia przenosic... śledzę ciągle jego wątek i przykro mi, że nie ma domu, moja siostra niestety n ie może go wziąć, bo jej sytuacja osobista jeszcze bardziej sie skomplikowała, i choć żal nam, że Wacuś nie jest z nami, to cieszę się, że była na tyle odpowiedzialna, że wiedziała, że nie może brać psa, nie wiedząc co będzie mogła mu zaoferować Quote
agula Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 o kurcze! Wacuś ja myślałam ze ty już masz domek a tu takie kwiatki:-( do góry kruszynko Quote
szajbus Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wacusiowi potrzebny chociaż DT [COLOR=Red]PILNE[/COLOR] Quote
ewatonieja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Wacuś pies po przejściach prosi o ciepły kąt na stare lata!! Quote
Szyszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Domek pilnie potrzebny dla staruszka Wacusia. Quote
Szyszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie zrażaj się do Wacusia, to że jest staruszkeim niczego mu nie ujmuje. Daj mu sznasę na miłą, spokojną starość. Quote
szajbus Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Wacus czeka niecierpliwie na domek. Ma coraz mniej czasu Quote
Recommended Posts