Gosiapk Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Przeczytajcie o Wacusiu, może ktoś mu da domek :) Quote
Gosiapk Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nezzie co słychac u Wacusia? Czy nadal może pozostać u Twojej koleżanki z pracy? Quote
deedee77 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Halo, co z Wacusiem? Czy u niego w porządku?Martwie się...... Quote
nezzie Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 u Wacusia wszystko OK. szkoda tylko że tak długo czeka na swój domek. robi mi się przykro jak sobie pomyślę że po takim czasie będzie musiał się rozstać z DT. Bardzo się do nich przywiązał. Quote
deedee77 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Zakochałam się w Wacusiu od pierwszego wejrzenia, bardzo bym chciała móc go zabrać do siebie dać mu miłość i domek, niestety mój TZ jest alergikiem i przygotowujemy się żeby zaadoptować Murke(po okresie najgorszego pylenia) po koniec lipca, gdyby się udało można by było zastanowić się nad Wacusiem(jest przecudowny!!!) ale nie wiem czy by się dogadali i jaka byłaby reakcja mojego TZ.... Quote
Hala Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 nie czytałam całego wątku....a dlaczego Wacuś odchodzi z DT? Quote
ewatonieja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 z Dt tylko do stałego domu,pojdzie :) spokojnie :) Quote
Gosiapk Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='nezzie']u Wacusia wszystko OK. szkoda tylko że tak długo czeka na swój domek. robi mi się przykro jak sobie pomyślę że po takim czasie będzie musiał się rozstać z DT. Bardzo się do nich przywiązał.[/quote] Szkoda, że DT nie zakochał się w Wacusiu :( Quote
szajbus Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wacus, nie spadaj nam tak nisko. Skacz do góry chłopie i prosimy o domek Quote
nata od jadzi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 czy dla Wacusia jest jakiś domek w planach? Quote
szajbus Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wacus się przypomina w ten świąteczny dzień i prosi o doemk Quote
szajbus Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wacus , biegniemy na spacerek na pierwsza stronke Quote
Recommended Posts