szajbus Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Oby ta miłość od pierwszego wejrzenia była miłością spełnioną. Będę trzymała za to kciuki Wacusiu. Quote
Joannka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Co za cudne maleństwo, mam nadzieje że szybciutko znajdzie domek Quote
nezzie Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 podnoszę Wacusia, czy nikt nie zechce tego psiaczka? Quote
eloise Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 mój post też zniknął :( Osobą zakochaną w wacusiu jest moja siostra. Chciałam namówić ją na wirtualną adopcję, bo jak dotąd nie mogli sobie pozwolić na psa- nieunormowany czas pracy, więc pies mógłby się męczyć, ale sytuacja sie stabilizuje :) a tu Olga do mnie dzwoni i mówi- zakochałąm się w Wacusiu :loveu: oczywiście wiemy, że do momentu, w którym Olga nie powie, że na 100% biorą psa, Wacuś jest nadal pieskiem do adopcji. Mam nadzieję, że sytuacja rozwinie się tak, że będzie mogła adoptować to małe cudeńko :) jesteśmy totalnie zapsioną rodziną, więc narazie brak włąsnego psa Olga rekompensuje przesiadywaniem z psami moimi lub rodziców :lol: Quote
Lynnete Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Mam nadzieje, że Wacuś trafi do Twojej siostry przynajmniej mamy pewność, ze będzie z nim dobrze ;) No ale narazie hopaj Wacuś, Hopaj do góry!!! :* Quote
szajbus Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Wkurzają mnie te znikające prosty. Wacuś póki co, skradłes jedno serducho, kradnij więcej Quote
eloise Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wacuś do góry!!! na zdjęciach wygląda jak szczeniaczek a nie jak 12 letni mężczyzna :loveu: Quote
eloise Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wacuś do góry!!! na zdjęciach wygląda jak szczeniaczek a nie jak 12 letni mężczyzna :loveu: Quote
eloise Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 minęły dopiero 3 dni... a nie 2 miesiące rozmawiałam z nią wczoraj, potrzebuje chociaż miesiąca, żeby stwierdzić czy sytuacja jest na tyle stabilna, że mogą wziąć Wacusia. wszystko wskazuje na to, że tak :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jest nadzieja :) i to już połowa sukcesu :):):) Quote
eloise Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 jak patrzę na jego zdjęcia to mam ochotę go zjeść, jest taki słodki!!! :loveu: Quote
szajbus Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wacuś w domku tymczasowym czeka na miłość swojego życia Quote
anula1959 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Trzymam kciuki za to , żeby się ewentualna nowa Pańcia zdecydowała na Wacusia! Quote
lupe Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 I co tam co tam ? Asia M masz niepodlinkowany ostatni banerek ;) Quote
Asia_M Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='lupe']I co tam co tam ? Asia M masz niepodlinkowany ostatni banerek ;)[/quote] No właśnie, i nie wiem czemu :) Quote
eloise Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ja chcę, zeby Wacus już należał do naszej rodziny :) ale nadal czekamy na rozwój sytuacji u siostry Quote
szajbus Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wacuś, obyś znalazł ten jedyny kochający domek. Wielbicieli już masz! Quote
Recommended Posts