Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak miło patrzeć na zdjęcia. Stella się uśmiecha, oczy ma bardziej radosne, małe pieseczki są śliczniutkie. Teraz czekamy tylko na nowinki z nowego odmku.
Wielkie buziaki dla Pani Lidi i dla wszystkich, którzy zangażowali się w to, żeby Stella i maluchy trafiły do domku. :loveu:

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyszko gratuluje pierwszej niebieskiej łapki na dogo :) i dzieki za telefon w sprawie " MIśki"

mam małe zdjęcie Belli(Stelli) z telefonu, Bella zajęła nalezne jej miejsce :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/1/23bbd499dd5d0df5.jpeg[/IMG][/URL]

Posted

O jak ja się cieszę z tego widoku! :loveu:
Jak to dobrze, że już ma spokój, że żadna rudaska jej nie straszy, a kochająca, dobra łapka Pani Lidii głaszcze po tym ślicznym pyszczku.
No i łóżeczko! Teraz już wiem czego uczą w schronie.... he,he.:evil_lol:
Znam widok.

Natalko ta sunia była podobna, ale rzeczywiście cała czarna, teraz jak wróciłam do domu przyjrzałam się zdjęciom Twojej Miśki. To nie była ona:-( , ale podobieństwo uderzające.
A ja jak zwykle jek jestem w Casto lub Realu to wypatrze jakiegoś psiaka. Ostatnio jednego ścigałam, bo myślałam, że to Aza, a potem okazało się że to piesek a nie sunia....

Posted

[quote name='Szyszka'] Teraz już wiem czego uczą w schronie.... he,he.:evil_lol: [/quote]

Ja bym nie była tak optymistyczna:roll: .
Ja myslę, że łóżko w nowym domu pozwala tym psiakom o schronie zapomianać.
Ja też znam ten widok bardzo dobrze :cool3: ...

Posted

Jest to raczej związane z nowym układem. Pies wchodzi do nowego stada i próbuje na co może sobie pozwolić a łóżko jak wiadomo jest łasym "kąskiem". Moja Bunia też parę razy usiłowała zająć kanapę i po paru zwaleniach przestała się nią interesować.

Posted

[quote name='Puchatek']Jest to raczej związane z nowym układem. Pies wchodzi do nowego stada i próbuje na co może sobie pozwolić a łóżko jak wiadomo jest łasym "kąskiem".[/quote]

Jesne, że jest.
Tam jest najintesywniejsza dawka zapachów domowników. I tam pies czuje sie bezpiecznie. Tak jest przynajmniej z moja sunią. Z poprzednią zresztą było tak samo.
A zwalenie z kanapy skutkowało tylko w naszej obecności. Kiedy nas nie było w domu jedna i druga przesiadywały tam namietnie. Właściwie to przestalismy juz walczyć. Fakt jest faktem, że obecna sunia prosi o wejście na sofę. O wejście na łóżko nie musi...:cool3:.
Ale to nasz wybór :loveu: . Po prostu tak chcielismy :evil_lol: .

Posted

Ajaks na początku prosił teraz sam sie wpycha i już.
Albo śpi na fotelu powyginany z głową opuszczoną w dół a nogami do góry, prześmieszny widok. :evil_lol:
W łóżku mu teraz chyba za gorąco....ale co będzie zimą....:eviltong:

Posted

[quote name='Niewiasta_21']No własnie zauwazyłam,...ciekawe dlaczego...?[/quote]

Pewnie dlatego, że ciągle wychodziły z tego jakieś kłótnie.

Posted

I przez to pojawił się problem z adopcją tej dwuletniej, wychudzonej On-ki, Nanka miała z potencjalnym kandydatem na nowego właściciela kontakt właśnie przez to forum, prosiła Julię o pomoc...
Julia na pomoc!!!

Piękne zdjęcie Stelli! Wzruszające. Tak mało ostatnio adopcji, więc tym bardziej przyjemnie się patrzy, że Stella- Bella już w nowym domku. Wyczekała się ale było warto... :lol:

Posted

[quote name='ewatonieja']ze strony łódzkiego schroniska usunieto "możliwosc" komentowania newsów oraz forum :shake:[/quote]

Ale zaktualizowaniem galerii psów to pies z kulawą nogą się nie zainteresuje. I tak na pierwszej stronie nadal leży sobie Bakier...

Posted

prosimy o odwiedzanie Rutera w schronisku od 2 lat!!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74288[/url]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/10/680daa8ef4d17390.jpeg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/10/0c6feb5848c5b789.jpeg[/IMG][/URL]

tak wyglądają szczęśliwe psy :loveu: prześliczne gluty grubiutkie aż miło patrzeć :) a Stella ten uśmiech mówi wszystko :multi:

Posted

Ciekawe kto jest tatkiem tych glutów. Fajne :loveu: .
Czy są jakies wiadomości na temat łap Stelki? Czy nadal powłóczy?

Ale piękne te zdjęcia, cudny widok.
Takie foty każą nie tracić nadziei, może Gremlinka, Wikunia, Morusek i inne potrzebujące psiaki w końcu też znajdą takie domki.

Posted

cytuje mejl od Pani Lidii:
"gluciki juz chodzą i widzą.Ta wieksza sunia spokojna i grzeczna a mała pręgowana to półdiable weneckie!obie są zdrowe i piękne.Bella jest przemilym niedzwiadkiem i do szczęścia brakuje tylkoporozumienia z moimi sukami.W poniedzialek przyjezdza pan Andrzej Kłosiński/slyszalaś o nim na pewno/ i sprobujemy wyjsc z sytuacji ."
jestem w szoku,:crazyeye: to sie nazywa podejście do psów,po prostu wzór do nasladowania, Stella i gluciki nie mają wyjścia muszą być szczęsliwe,ja tez jestem :) bardzo :placz:

• 2 weeks later...
Posted

dostałam mejla :(
:"BElla wraca do zdrowia i formy, juz nawet sierść ma lepszą,apetyt nie powiem......A poniewaz uwielbia ludzkie zarcie ,to procz karmy pieścimy ją wszystkim co sami jemy.Maluchy są rozkoszne,bardzo urosły i rozrabiają az miło. Mają juz ząbki więc dajemy im juz jesc oprocz tego co Belka karmi.Niestety termin zapoznania z moimi sukami sie odwleka bo Bella jest nadal agresywna,Czekamy cierpliwie ale sytuacja jest dosyc trudna.Kochamy je wszystkie i mamy nadzieje, że i one sie pokochają."

to na prawde cięzka sytuacja :-(