Szyszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jak miło patrzeć na zdjęcia. Stella się uśmiecha, oczy ma bardziej radosne, małe pieseczki są śliczniutkie. Teraz czekamy tylko na nowinki z nowego odmku. Wielkie buziaki dla Pani Lidi i dla wszystkich, którzy zangażowali się w to, żeby Stella i maluchy trafiły do domku. :loveu: Quote
ewatonieja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Szyszko gratuluje pierwszej niebieskiej łapki na dogo :) i dzieki za telefon w sprawie " MIśki" mam małe zdjęcie Belli(Stelli) z telefonu, Bella zajęła nalezne jej miejsce :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/1/23bbd499dd5d0df5.jpeg[/IMG][/URL] Quote
szajbus Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Hihihi jak zwykle łóżeczko. Schroniskowce wiedzą gdzie najwygodniej! Quote
Szyszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 O jak ja się cieszę z tego widoku! :loveu: Jak to dobrze, że już ma spokój, że żadna rudaska jej nie straszy, a kochająca, dobra łapka Pani Lidii głaszcze po tym ślicznym pyszczku. No i łóżeczko! Teraz już wiem czego uczą w schronie.... he,he.:evil_lol: Znam widok. Natalko ta sunia była podobna, ale rzeczywiście cała czarna, teraz jak wróciłam do domu przyjrzałam się zdjęciom Twojej Miśki. To nie była ona:-( , ale podobieństwo uderzające. A ja jak zwykle jek jestem w Casto lub Realu to wypatrze jakiegoś psiaka. Ostatnio jednego ścigałam, bo myślałam, że to Aza, a potem okazało się że to piesek a nie sunia.... Quote
Reno2001 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Szyszka'] Teraz już wiem czego uczą w schronie.... he,he.:evil_lol: [/quote] Ja bym nie była tak optymistyczna:roll: . Ja myslę, że łóżko w nowym domu pozwala tym psiakom o schronie zapomianać. Ja też znam ten widok bardzo dobrze :cool3: ... Quote
Puchatek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jest to raczej związane z nowym układem. Pies wchodzi do nowego stada i próbuje na co może sobie pozwolić a łóżko jak wiadomo jest łasym "kąskiem". Moja Bunia też parę razy usiłowała zająć kanapę i po paru zwaleniach przestała się nią interesować. Quote
Reno2001 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Puchatek']Jest to raczej związane z nowym układem. Pies wchodzi do nowego stada i próbuje na co może sobie pozwolić a łóżko jak wiadomo jest łasym "kąskiem".[/quote] Jesne, że jest. Tam jest najintesywniejsza dawka zapachów domowników. I tam pies czuje sie bezpiecznie. Tak jest przynajmniej z moja sunią. Z poprzednią zresztą było tak samo. A zwalenie z kanapy skutkowało tylko w naszej obecności. Kiedy nas nie było w domu jedna i druga przesiadywały tam namietnie. Właściwie to przestalismy juz walczyć. Fakt jest faktem, że obecna sunia prosi o wejście na sofę. O wejście na łóżko nie musi...:cool3:. Ale to nasz wybór :loveu: . Po prostu tak chcielismy :evil_lol: . Quote
Szyszka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ajaks na początku prosił teraz sam sie wpycha i już. Albo śpi na fotelu powyginany z głową opuszczoną w dół a nogami do góry, prześmieszny widok. :evil_lol: W łóżku mu teraz chyba za gorąco....ale co będzie zimą....:eviltong: Quote
ewatonieja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 czy to Ajaks czy Bella ,kazdy pies pcha sie w pościel :) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/6/e9889ded3fdaa6ee.jpeg[/IMG][/URL] Quote
szajbus Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Stella podczas karmienia. Rozbrajająca fotka, aż mi poleciały łzy Quote
ewatonieja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ze strony łódzkiego schroniska usunieto "możliwosc" komentowania newsów oraz forum :shake: Quote
Niewiasta_21 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No własnie zauwazyłam,...ciekawe dlaczego...? Quote
katya Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Niewiasta_21']No własnie zauwazyłam,...ciekawe dlaczego...?[/quote] Pewnie dlatego, że ciągle wychodziły z tego jakieś kłótnie. Quote
Szyszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 I przez to pojawił się problem z adopcją tej dwuletniej, wychudzonej On-ki, Nanka miała z potencjalnym kandydatem na nowego właściciela kontakt właśnie przez to forum, prosiła Julię o pomoc... Julia na pomoc!!! Piękne zdjęcie Stelli! Wzruszające. Tak mało ostatnio adopcji, więc tym bardziej przyjemnie się patrzy, że Stella- Bella już w nowym domku. Wyczekała się ale było warto... :lol: Quote
Reno2001 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='ewatonieja']ze strony łódzkiego schroniska usunieto "możliwosc" komentowania newsów oraz forum :shake:[/quote] Ale zaktualizowaniem galerii psów to pies z kulawą nogą się nie zainteresuje. I tak na pierwszej stronie nadal leży sobie Bakier... Quote
ewatonieja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 prosimy o odwiedzanie Rutera w schronisku od 2 lat!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74288[/url] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/10/680daa8ef4d17390.jpeg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/10/0c6feb5848c5b789.jpeg[/IMG][/URL] tak wyglądają szczęśliwe psy :loveu: prześliczne gluty grubiutkie aż miło patrzeć :) a Stella ten uśmiech mówi wszystko :multi: Quote
Szyszka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ciekawe kto jest tatkiem tych glutów. Fajne :loveu: . Czy są jakies wiadomości na temat łap Stelki? Czy nadal powłóczy? Ale piękne te zdjęcia, cudny widok. Takie foty każą nie tracić nadziei, może Gremlinka, Wikunia, Morusek i inne potrzebujące psiaki w końcu też znajdą takie domki. Quote
ewatonieja Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 cytuje mejl od Pani Lidii: "gluciki juz chodzą i widzą.Ta wieksza sunia spokojna i grzeczna a mała pręgowana to półdiable weneckie!obie są zdrowe i piękne.Bella jest przemilym niedzwiadkiem i do szczęścia brakuje tylkoporozumienia z moimi sukami.W poniedzialek przyjezdza pan Andrzej Kłosiński/slyszalaś o nim na pewno/ i sprobujemy wyjsc z sytuacji ." jestem w szoku,:crazyeye: to sie nazywa podejście do psów,po prostu wzór do nasladowania, Stella i gluciki nie mają wyjścia muszą być szczęsliwe,ja tez jestem :) bardzo :placz: Quote
szajbus Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cholera, znów ryczę! Beluniu, ale ty masz szczęście, czekałaś, czekałaś i sie doczekałaś. Quote
Szyszka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :placz: Wszystko zalane, ciekawe czy klawiatura przeżyje te łzy, super, to są wieści pierwsza klasa.:multi: Quote
Puchatek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Szajbus i Szyszka, no nie ryczcie, bądźcie mężczyznami :diabloti: Quote
szajbus Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A co ja zrobię jak jestem taka miękka??? Walczę z tym ale bezskutecznie. :mad: Puchatku, słowo, nawet cały czas chodzę w portkach i nic nie pomaga.:diabloti: Quote
Szyszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja też portki noszę, ale nic nie pomaga:shake: , Serce miękkie i wyć się chce. Quote
ewatonieja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dostałam mejla :( :"BElla wraca do zdrowia i formy, juz nawet sierść ma lepszą,apetyt nie powiem......A poniewaz uwielbia ludzkie zarcie ,to procz karmy pieścimy ją wszystkim co sami jemy.Maluchy są rozkoszne,bardzo urosły i rozrabiają az miło. Mają juz ząbki więc dajemy im juz jesc oprocz tego co Belka karmi.Niestety termin zapoznania z moimi sukami sie odwleka bo Bella jest nadal agresywna,Czekamy cierpliwie ale sytuacja jest dosyc trudna.Kochamy je wszystkie i mamy nadzieje, że i one sie pokochają." to na prawde cięzka sytuacja :-( Quote
Recommended Posts