Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stan jest zły -wnioskuje po minach wetów i po tonie w jakim o Bakierze mówią, Bakier jest teraz w szpitaliku, prawdopodobnie zabrali go tam około tygodnia temu,tez nie wsnioskuje z wypowiedzi tylko z własnej obserwacji ,nie było go juz około tygodnia w jego boksie w hoteliku, czegoś wiecej się dowiedziec to graniczy z cudem

Posted

jaka? finansowa?

czy widzieliście tą sunię? przeciez to koszmar ona ledwo chodzi a guz wiekszy od jej głowy straszne:placz::placz::placz:

[url]http://ewatonieja.wrzuta.pl/film/kUO6RzO4ud/zaba_z_guzem_z_lodzkiego_schroniska[/url]

Posted

Kaja,ja wieczorem będę rozmawiała z tą moją znajomą,którą namawiałam do wzięcia Bakiera.Jeśli byłaby nadal zdecydowana(tylko ona chciała wziąć psa po powrocie z urlopu,urlop ma w lipcu), to spytam czy mogłaby opłacić Bakierowi hotelik.Ale jeśli go wyciągniemy to chyba do lecznicy na razie, prawda?

Posted

Dziewczyny ja troche ot ale co do naszych działam w zakresie zwalczania bezdomności to dziś się załamałam.była baba która zbiera podatek za psy i wyobrazcie sobie ze zainteresowała się psami fundacyjnymi ,którego można by dopuścic ,bo ona jak tak chodzi po domach to wie gdzie kto jakiego psa ma i jaki byłby odpowiedni!!!!!!!!!!!!!!teraz szuka intensywnie kandydata do pokrycia suki MORSA(chyba chodzi o mopsika).strasznie sie zdenerwowałam bo nakłania do niestetrylizowania ,twierdzi ze okaleczam psy i suki ,nie wolno im nic robic!!!my nie wiemy w co włożyc ręce a takie babsko przejdzie po domach i rozmnaża psy!

Posted

ja sie powtórzę

czy widzieliście tą sunię? przeciez to koszmar ona ledwo chodzi a guz wiekszy od jej głowy straszne:placz::placz::placz:

[URL="http://ewatonieja.wrzuta.pl/film/kUO6RzO4ud/zaba_z_guzem_z_lodzkiego_schroniska"]http://ewatonieja.wrzuta.pl/film/kUO...ego_schroniska[/URL]

Posted

O matko :placz::placz::placz::placz::placz:, biedna sunia. Przecież ta bida nawet nie może chodzić. A czy nie można by było jej zabrać gdzieś do szpitala i wyciąć to świństwo? Ile by mogła kosztować taka operacja? [COLOR=Red]
Trzeba jej koniecznie pomóc!
[/COLOR]

Posted

Natalia, uaktualnij proszę pierwszy post, napisz może to co w mailu:

Stella - miała jechac do domu,ale sie oszczeniła w schronisku :/ pilnie potrzebne wpłaty na hotelik i transport Stelli i jednego sczeniątka do domu
w Wieliczce, no i podaj nr konta

i może zmień też tytuł

Posted

dzisiaj ją widziałam jak chodziła po podwórzu ,podeszłam zobaczyłam to coś po prostu szok, normalnie wygląda jak żywe mięso na wierzchy, taka otwarta rana,tego dobrze nie widać bo słońce świeciło i cień źle padał,ale to jest straszny widok to sa właściwie dwa guzy jeden otwarty i jeden pod skóra,
pobiegłam do gabinetu i się zapytałam co to za pies a odpowiedź: to żaba nikt nie chce sie podjąc operacji, czasem sobie tak chodzi :placz:

Posted

Ja sie juz boje do was zagladac. Jeden przypadek gorszy od drugiego.W tym schronisku to jakis horror. Wspolczuje wam bardzo bo widze jak bardzo sie staracie a wyglada to tak jak by wam ktos na zlosc robil.